(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2016-04-13 20:31:51
Klopp Gyula írta ekkor: 2016-04-12 10:27:23
Kedves Marcsi! Az iránt érdeklődnék, hogy a busz milyen távolságra tesz ki a Hermes-től. Egyéárjukbként csak szept.10.-én megyünk, de már nagyon várjuk. Addig is jó munkát, és kellemes vendégeket kívánunk!
Kedves Gyula! Körülbelül ötven méterre áll meg a buszunk a Hermes szálláshelyünktől mivel szűkek az utcák és a parkoló autók sem segítik a helyzetet. De bízom benne ,ez nem okoz gondot önöknek. Kitartás addig is, és jó nyarat kívánok önöknek is minden jót! üdv Marcsi smile
Grand Marcsi Dátum: 2016-04-13 20:25:14
Izabella írta ekkor: 2016-04-12 09:40:43
Kedves Marcsi! Mi júliusban szeretnénkSkala-ba menni nászútra busszal. Érdekelne, hogy Kefalonian belül egyénileg kellesz Skala-ba elmenni, vagy a busz odafog minket vinni? Eddig csak jókat hallottam és olvastam a helyről, aki már volt ott, nyílván visszavágyik oda :)
Kedves Izabella! Mindenkit egészen a szálláshelyig szállít el a csomagokkal együtt a buszunk ,ne aggódj kérlek! Szeretettel várlak majd benneteket és sok boldogságot kívánok előre is nektek! üdv Marcsi smile smile smile
Vass Lívia Dátum: 2016-04-13 10:31:38
Grand Marcsi írta ekkor: 2016-04-10 17:18:31
Kedves Lívia! Amint megérkeztek ,még aznap a megbeszélésen mindenről részletesen beszélgetünk majd ,a fakultatív programokon kívül ...többek között arról is... mit hol merre lehet és érdemes fölkeresni. Bérelt járművel nem lehet elhagyni a szigetet, de egyénileg ..át kompozva van rá mód..majd a helyszínen megbeszéljük a többivel együtt! Kitartás agusztusig smile Szeretettel várlak majd benneteket, minden jót addig is. üdv Marcsi smile
Rendben köszönöm !!! most már csak 113 nap . Mire odaérünk rendeld meg a 40 fokot mert mi azt szeretjük !!!!!!!! smile smile smile
Klopp Gyula Dátum: 2016-04-12 10:27:23
Kedves Marcsi! Az iránt érdeklődnék, hogy a busz milyen távolságra tesz ki a Hermes-től. Egyéárjukbként csak szept.10.-én megyünk, de már nagyon várjuk. Addig is jó munkát, és kellemes vendégeket kívánunk!
Izabella Dátum: 2016-04-12 09:40:43
Kedves Marcsi! Mi júliusban szeretnénkSkala-ba menni nászútra busszal. Érdekelne, hogy Kefalonian belül egyénileg kellesz Skala-ba elmenni, vagy a busz odafog minket vinni? Eddig csak jókat hallottam és olvastam a helyről, aki már volt ott, nyílván visszavágyik oda :)