(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Szűcs Andrea Dátum: 2012-05-26 21:35:53
A delfineket nem nézte meg senki??Mi azt a fakultatív programot várjuk nagyon!!!
Dátum: 2012-05-26 21:35:06
Mi csak a Grandal megyünk ,tiszták a szállások ,fantasztikusak a sofőrők mindig elégedettek voltunk , remélem az éven is igy lesz!!A határok változók, voltunk már olyan utazáson ,hogy mindenkinek le kellett szállni a határon és minden pogyászt kutyával vizsgáltak át az nem volt semmi!A Magyar határ se semmi , amikor jöttünk hazza ,szarakodtak velünk ki kellett nyitni a bőröndöt a sok szennyes ruhával nincs e benne valami.Megértem az idegeneket ,ha velünk ilyen szarakodók a vámosain kakkor mit várjunk máshatáron.Egy busznyi elfáradt elcsigázott magyart tüzetesen átvizsgálni?Mit mondjak!!!A sofőrők előtt le akalappal ,rutinosak,segítőkészek!!!Az utazási irodák között a legjobb a puszparkja a Grandnak!!!Már nagyon váromn a juni 22 ,hogy indulhassunk!!!
Báthori Ágnes Dátum: 2012-05-26 21:06:43
A fórumon olvastam, hogy a vacsora a helyszínen 4 euró, viszont előre befizetve úgy láttam az árak oldalán, hogy 14.900 ft. Akkor érdemesebb kinn befizetni?
Perge Zsuzsanna Dátum: 2012-05-26 20:49:34
Kedves Edina! Valóban volt olyan, hogy némelyik határon elég sokat időztünk, de egyáltalán nem néztek bele a csomagjainkba. A határátlépések hasonlóan zajlottak, mint a görögöknél, semmi különös, csak a várakozás, néha leszállás a buszról. Fakultatív kiránduláson mi Pamukkaleban voltunk és török esten. Igaz, nem olcsó egyik sem, de ha már ott vagyunk, Pamukkalet látni kell! A török estről pedig annyit, hogy mióta Spanyolo-ban részt vettünk egy spanyol esten, ami fantasztikus és fergeteges volt, azóta mindig "kipróbáljuk" az ilyen esteket. Hol jobbak, hol kevésbé jobbak, de ez a török est felkerült az előkelő 2. helyre, és csak azért nem első, mert nekem azóta is a spanyol est viszi a pálmát :)
Dátum: 2012-05-26 20:44:35
Kedves Zsusz és Kiss Tibor, köszönöm a gyors reagálást és hogy megválaszolták helyettem ilyen tökéletesen a kérdéseket. Örömmel látom hogy mennyire összetartó kis csapat jött össze itt a fórumon. Igyekszem én is a lehető leghamarabb válaszolni a kérdésekre. smile