Kedves Erzsébet! Ásványvizet nem érdemes magukkal hozniuk, mivel itt az apartmanokban 2 TL. 1 Euroba kerül az 5 literes kiszerelés.Az üzletekben is ugyanennyibe kerül. A parkolás az Olivia apartman előtt az utcán megoldható, de a tulajdonossal beszélek hogy esetleg van e még más lehetőség.
A Komp menetrendet később fogom megírni, ma írtam a kikötőnek levelet és várom a válaszukat Geliboluból.Az autópálya díjakat meg tudom adni:az első szakasz:330 Dínár, a második szakasz: 240 Dínár, a harmadik pedig 730Dinár Szerbiában. A komp díja pedig a személygépkocsira 25 török líra. üdv: Erika
Kedves Erika!
Köszönöm a gyors választ! Azt gondolom hogy nem fogunk még vizet is cipelni magunkkal! :)Ma rátaláltam a KIPA(kipa.com.tr Kampanya/Promosyon Ha erre kattintotok megnézhetitek az aktuális akciókat!!) honlapjára és az árakat nézve,üdítőt sem nagyon viszünk. A parkolással kapcsolatban,örülnék ha lehetne kevésbé nyílt helyen parkolni,de ha nem lehet akkor azt is megértjük! Bár eddig nem volt ebből probléma a Görögöországban! Reméljük itt sem lesz! Aug. 11.-től foglaltunk,még nagyon messze van ,de már nagyon várjuk! Addig is jó munkát kívánok neked ,és a soron következő utasoknak pedig sok napsütést és jó pihenést!!!
Üdv!
Erzsó