(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Sinkó Gyuláné Dátum: 2012-05-25 15:28:06
Erika! Köszönöm válaszát.Teri
Schneider Melinda Dátum: 2012-05-25 12:59:19
Gátné Varjas Erzsébet írta ekkor: 2012-05-24 19:29:06
Kedves Erika! Köszönöm a gyors választ! Azt gondolom hogy nem fogunk még vizet is cipelni magunkkal! :)Ma rátaláltam a KIPA(kipa.com.tr Kampanya/Promosyon Ha erre kattintotok megnézhetitek az aktuális akciókat!!) honlapjára és az árakat nézve,üdítőt sem nagyon viszünk. A parkolással kapcsolatban,örülnék ha lehetne kevésbé nyílt helyen parkolni,de ha nem lehet akkor azt is megértjük! Bár eddig nem volt ebből probléma a Görögöországban! Reméljük itt sem lesz! Aug. 11.-től foglaltunk,még nagyon messze van ,de már nagyon várjuk! Addig is jó munkát kívánok neked ,és a soron következő utasoknak pedig sok napsütést és jó pihenést!!! Üdv! Erzsó
Fúúú ez szuper jó ez a Kipa honlap, köszönjük a tippet Gátné Varjas Erzsébetnek!!! :) én már nagyon várom :) Abban tudna segíteni akár Erika, akár bárki aki tapasztalta ezt, hogy a fakultatív programok alatt msot mintha minden összetömörült volna, vagy nem?! :) köszi előre is!
Dátum: 2012-05-24 23:23:30
írta ekkor: 2012-05-23 21:56:52
Kedves Honvéd Lászlóné! A török est 50 euróba kerül fejenként. Nagyon szép helyen a Karaván Sarayban kerül megrendezésre. Az ár tartalmazza a transzfert oda-vissza, a svédasztalos vacsorát, valamint nagyon látványos és magas színvonalú előadás keretében mutatják be a különböző régiók jellemző táncait.Eddig osztatlan sikert aratott a résztvevő utasok körében. Üdv: Erika
Köszönöm kedves Erika az információt aTörök estről.Itthon már eldöntöttük ,hogy menni szeretnénk többekközt erre is. smile
Gátné Varjas Erzsébet Dátum: 2012-05-24 19:29:06
írta ekkor: 2012-05-24 16:53:10
Kedves Erzsébet! Ásványvizet nem érdemes magukkal hozniuk, mivel itt az apartmanokban 2 TL. 1 Euroba kerül az 5 literes kiszerelés.Az üzletekben is ugyanennyibe kerül. A parkolás az Olivia apartman előtt az utcán megoldható, de a tulajdonossal beszélek hogy esetleg van e még más lehetőség. A Komp menetrendet később fogom megírni, ma írtam a kikötőnek levelet és várom a válaszukat Geliboluból.Az autópálya díjakat meg tudom adni:az első szakasz:330 Dínár, a második szakasz: 240 Dínár, a harmadik pedig 730Dinár Szerbiában. A komp díja pedig a személygépkocsira 25 török líra. üdv: Erika
Kedves Erika! Köszönöm a gyors választ! Azt gondolom hogy nem fogunk még vizet is cipelni magunkkal! :)Ma rátaláltam a KIPA(kipa.com.tr Kampanya/Promosyon Ha erre kattintotok megnézhetitek az aktuális akciókat!!) honlapjára és az árakat nézve,üdítőt sem nagyon viszünk. A parkolással kapcsolatban,örülnék ha lehetne kevésbé nyílt helyen parkolni,de ha nem lehet akkor azt is megértjük! Bár eddig nem volt ebből probléma a Görögöországban! Reméljük itt sem lesz! Aug. 11.-től foglaltunk,még nagyon messze van ,de már nagyon várjuk! Addig is jó munkát kívánok neked ,és a soron következő utasoknak pedig sok napsütést és jó pihenést!!! Üdv! Erzsó
Mészárosné Papp Edina Dátum: 2012-05-24 19:26:42
Kedves Erika !mi a coastlight hotelban leszünk június 9 -én megyünk!Szeretném megkérdezni hogy milyen a félpanzió milyen ételek vannak?A busz elvisz odáig vagy mindenki egy helyen száll le?A buszra lehet -e szívargyújtós hűtőtáskát vinni?Hogyan készüljünk enni-innivalóval?Most megyünk először ilyen útra és a 10 éves kislányom miatt érdekel inkább!És ha tudsz hasznos infórmációkkal szolgálni vagy valaki akkor megköszönném!