(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Kiss Tibor Dátum: 2012-05-24 16:56:01
Szervusz Erika! Köszönöm a szép napokat, sokat tettél értünk! További kellemes nyaraltatást!
Dátum: 2012-05-24 16:53:10
Kedves Erzsébet! Ásványvizet nem érdemes magukkal hozniuk, mivel itt az apartmanokban 2 TL. 1 Euroba kerül az 5 literes kiszerelés.Az üzletekben is ugyanennyibe kerül. A parkolás az Olivia apartman előtt az utcán megoldható, de a tulajdonossal beszélek hogy esetleg van e még más lehetőség. A Komp menetrendet később fogom megírni, ma írtam a kikötőnek levelet és várom a válaszukat Geliboluból.Az autópálya díjakat meg tudom adni:az első szakasz:330 Dínár, a második szakasz: 240 Dínár, a harmadik pedig 730Dinár Szerbiában. A komp díja pedig a személygépkocsira 25 török líra. üdv: Erika
tóth zoltán Dátum: 2012-05-24 16:46:06
kedves tibor.a yoncában a következöképpen történik az étkezés.vacsorakor a levest,és a föételt felszolgáló adja.salátástál többféle is ki van rakva,annyit szed,amennyit szeretne.egyébként én a föételböl is kértem mégegyszer,és adtak belöle.a dolmusok este 23 óráig közlekednek,ekkor indul be az utolsó kusadasi központjából.az eurót kettö az egyhez váltják,azzaz 2 líra,egy euró.én például csak eurót vittem,és nem bántam meg,mindent meg tudtam venni vele.ajánlom,hogy keressen rá az interneten,hol váltanak lírát,valóban kevesen foglalkoznak vele.kellemes utat kívánok.
kedves tibor.a yoncában a következöképpen történik az étkezés.vacsorakor a levest,és a föételt felszolgáló adja.salátástál többféle is ki van rakva,annyit szed,amennyit szeretne.egyébként én a föételböl is kértem mégegyszer,és adtak belöle.a dolmusok este 23 óráig közlekednek,ekkor indul be az utolsó kusadasi központjából.az eurót kettö az egyhez váltják,azzaz 2 líra,egy euró.én például csak eurót vittem,és nem bántam meg,mindent meg tudtam venni vele.ajánlom,hogy keressen rá az interneten,hol váltanak lírát,valóban kevesen foglalkoznak vele.kellemes utat kívánok.