Köszönöm a választ..!még annyi lenne hogy ön befizetett-e a félpanziora a yonca apartmanban,és milyen ennivalo van reggelire, vacsira...és mennyi adag?az apartmanrol kicsit bövebben ,és ha nem vagyok tolakodo kb.mennyi eurot érdemes vinni költö pénznek ha van félpanzio,de szeretnénk fakultativra is menni stb...nagyon köszönöm a válaszát:)
Kis Richárd Ádám Dátum: 2012-05-23 10:46:36
Kedves Zoltán!
Köszönöm az eddigi válaszát.Olyan kérdésem lenne,hogy ami írt pékségbe 70dkg os kenyér,tescoba az 1kg os kenyér és a 2literes coca cola az mennyibe került lírába?
Kis Richárd Ádám Dátum: 2012-05-23 10:46:36
Kedves Zoltán!
Köszönöm az eddigi válaszát.Olyan kérdésem lenne,hogy ami írt pékségbe 70dkg os kenyér,tescoba az 1kg os kenyér és a 2literes coca cola az mennyibe került lírába?
Kis Richárd Ádám Dátum: 2012-05-23 10:41:43
Kedves Zoltán!
Köszönöm a válaszát.Olyan kérdésem lenne,hogy ami írt pékségbe 70dkg os kenyér,tescoba az 1kg os kenyér és a 2literes coca cola az mennyibe került lírába?
Köszönöm a válaszát
tóth zoltán Dátum: 2012-05-23 10:09:04
kedves piroska.a fakultatív programokat euróban kell fizetni.én csak eurót vittem és jól boldogultam vele,szinte mindenütt elfogadják.az ékszer árakat nem néztem,én is csak hallomásből tudom,aki kint megnézte,azt mondta,nem érdemes már hozni