(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Kiss Tibor Dátum: 2012-05-22 22:47:43
Kedves Piroska és leendő utasok! Mindenki számára a Yonca szállóban van az étkezés, ezért célszerű a szállást oda foglalni. Ami az út hosszát illeti, 1800km, 30 óra körül teszi meg az utat a busz. Bármennyire is ügyesek a gépkocsivezetők, sajnos a határokon sok idő elmegy, odafelé a bolgár és török határokon kellett sokat várni, török határon vízumra kellett várni, a bolgároknál, akkor volt váltás azért kellett sokat várni. Kompnál nem vártunk sokat, beálltunk a fedélzetre és hamarosan indultunk is. Ivóvízet a portán lehet kapni 5 l egy EU. Pénzt, csak szükség szerint váltsanak, mert itthon nem tud mit csinálni vele, EGY EU-t azért tartalékoljanak Edirnében a határon 1 Tlíra a WC használat, illetve a maradék lírát a vámmentes boltban el lehet vásárolni. Piroska, ajánlom a félpanziós ellátást, én is befizettem, azért a pénzért nem lehet napjában kétszer enni, az Olivia panzióba 2 EU volt a reggeli, 4 Eu a vacsora (persze azoknak, akik nem az iroda által vannak ott), mint tudod, nem csak az iroda tölti a szállót. Csodálatos fakultatív programok vannak, még delfin simogatásra is be lehet fizetni. Ahogyan a tengerpartra megyünk le, van egy ABC, ott érdemes vásárolni, de csak lírát fogadnak el.
tóth zoltán Dátum: 2012-05-22 22:13:34
kedves honvéd lászlóné.én pamukkálén voltam.nagyon szép.ott egy ebéd is van a programban,ami benne van az árban.svédasztalos.nagyon finom ételek voltak,édesség is volt.az italért viszont fizetni kell,ha kérnek.ez kihagyhatatlan program,nem szabad sajnálni rá a pénzt.ha bármi kérdése lenne még,szívesen válaszolok rá
tóth zoltán Dátum: 2012-05-22 22:12:50
kedves honvéd lászlóné.én pamukkálén voltam.nagyon szép.ott egy ebéd is van a programban,ami benne van az árban.svédasztalos.nagyon finom ételek voltak,édesség is volt.az italért viszont fizetni kell,ha kérnek.ez kihagyhatatlan program,nem szabad sajnálni rá a pénzt.ha bármi kérdése lenne még,szívesen válaszolok rá
Dátum: 2012-05-22 21:51:56
Köszönöm az eddigi információkat !A török est érdekelne és a Pamukkale .Mi várható ,mi atapasztalat???
Kóródi Éva Dátum: 2012-05-22 19:02:18
Kedves Zoltán! Nagyon köszönöm az infókat. majd még biztosan fogok kérdezni.:)Kóródi Éva