(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Csepeli Tamásné Dátum: 2016-02-15 19:14:24
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni olyanoktól akik már jártak Kusadasi-ban. Mit érdemes vinni lehet e a szállás közelében vizet és és mindennapi élelmiszert venni pl kenyér,tej stb. Az is érdekelne mennyire van messze a part szállástól. Július végén szeretnénk menni ,nagy e a tömeg a parton és a medencénél. Valamint lehet e úgy étkezést kérni,hogy csak 1-1 nap . A segítő válaszokat előre is köszönöm. Lívia smile
Dátum: 2016-02-05 08:04:36
Tisztelt Utasaink! Egy új értékesítési módszert készülünk bevezetni a piacra, melynek lényegét, leírását az alábbi oldalon olvashatják (kattintson a Last minute kupon kiírásra). Mielőtt véglegesítjük, szeretnénk Önökkel egy konzultációt folytatni, mintegy piackutatásként. Látni szeretnénk, milyen a fogadtatása az ötletünknek és kérjük Önöket, hogy mondják el a véleményüket pro és kontra, hogyan lehetne sikeresebb ez a történet. Létrehoztunk erre egy külön topicot , kérjük véleményeiket ide írják, ne az egyes desztinációk fórumára! A párbeszéd, vita moderálását nem vállalnánk a vélhetően magas számú hozzászólás és az időtényező miatt, de mindenki észrevételét elolvassuk. Ami belefér az üzletpolitikánkba, azt mindenképpen megfogadjuk és felhasználjuk.Nagy Sándor ügyvezető --link:http://www.grandtours.hu/statikus/last_minute_kupon.html,Last minute kupon--
Vékony Erika Dátum: 2016-01-25 15:21:44
Horváth Csilla írta ekkor: 2016-01-18 19:19:08
Kedves Erika! Igen ott kell fizetni,akkor mikor úgy gondolod,vagy szimpatikus a menü,akkor a recepción befizeted annyi főre ahányan étkeztek. Reggel ugyan ez. Mi szerettük ott a reggelit,hangulatos a medence mellett,mikor már a nap egyre jobban süt. Isteni a fekete teájuk,mi iszogattuk,míg be nem szedték a reggelizőpultot,mert annyiszor mész vissza gyümölcsér,ételér,kávé,tea,ahányszor akarod. A reggeli kicsit egyhangú,de friss,jó! 5-5/euro/fő volt úgy emlékszem,és megérte. Én vacsit ritkábban ettem,mert kidobott pénz lett volna,amennyit én este eszem,de a párom aki nagyétkű,mindenképp jobban megérte,mint bazárban,mert van leves,főétel több fajta,zöldség-gyümölcs rengeteg,és desszert. Remélem segítettem. Kérdésed van,csak írj bátran! Csilla
Szia, Csilla! Köszi a választ, ha Törökországot választjuk, mindenképp félpanzióval szeretnénk!
Kaczurné P. Krisztina Dátum: 2016-01-23 15:02:02
Magda Sándor írta ekkor: 2016-01-23 14:50:00
Kedves Krisztina! Igaz ,nem engem kérdezett de én utánanéztem mert úgy szerettem volna utazni hogy egy hét Kusadasi,és egy hét Samos-sziget. Át lehet kompolni 1- 1,5-óra az út, és kb.40-50 eur. A tervemről nem is mondtam le,viszont az ismert helyzet miatt inkább egy kicsit kivárok,meglátom tavaszig milyen irányba változnak a dolgok.
Kedves Sándor! Köszönöm válaszát, a40-50 eurot hogy kell érteni személyenként?
Magda Sándor Dátum: 2016-01-23 14:50:00
Kaczurné P. Krisztina írta ekkor: 2016-01-22 13:45:01
Kedves Grand! Szeretném megkérdezni hogy samosra át lehet e jutni és ha igen mennyi idő az út és mennyibe kerül? Esetleg szervezetten át lehet jutni? köszönöm válaszát.
Kedves Krisztina! Igaz ,nem engem kérdezett de én utánanéztem mert úgy szerettem volna utazni hogy egy hét Kusadasi,és egy hét Samos-sziget. Át lehet kompolni 1- 1,5-óra az út, és kb.40-50 eur. A tervemről nem is mondtam le,viszont az ismert helyzet miatt inkább egy kicsit kivárok,meglátom tavaszig milyen irányba változnak a dolgok.