(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Grand Judit Dátum: 2015-09-17 10:11:28
Horváth Csilla írta ekkor: 2015-09-15 08:10:14
Sziasztok! Szept.25-én indulunk,már alig várjuk! Volt már valaki így szeptember végén? Strand idő lehet még ilyenkor? Igazi nyári hangulat,vagy már ott is érezhetően jön az ősz?! Judit te hogy látod kint? 😀
Szia Csilla! Szerintem jó idő lesz, de számítani kell arra, hogy már 30 fok alatti lesz a hőmérséklet. Talán kis futózápor is előfordulhat, ami után ragyogón fog sütni ismét a nap :) Szeretettel várunk Benneteket, Grand Judit
Grand Judit Dátum: 2015-09-17 10:01:11
Kedves Utasaink! No pánik! smile hangulatjel Megnyugtatásul a következőket tudom közölni Önökkel, görög/török utasokkal: Amíg a röszkei autópályás határátkelőhely le lesz zárva, addig vagy a tompai határátkelőhelyet, vagy a Románián keresztüli megközelítését választjuk Szerbiának, a legrövidebb román útvonalon. Mindenképpen biztosítjuk Önöknek a befizetett nyaralásukat, ha a kutya kovászba ugrik, akkor is smile hangulatjel Azt szeretnénk, ha az Önök pénze nálunk romolna és nem kellene visszaadni. Az útlevéllel kapcsolatos dilemmákra a következőket tudom mondani: nincs tudomásunk arról, hogy a török út kivételével bárhová is kellene útlevél, a személyi igazolvány továbbra is elegendő ott, ahol eddig is az volt. Üdvözlettel: Nagy Sándor ügyvezető
Horváth Csilla Dátum: 2015-09-16 22:02:47
Szia Edit! Mi is nagyon aggódunk,egyáltalán nem aktív most a fórum,nem tudom mi az oka! Ez a határhelyhet nagyon aggasztó,én azért bízom a Grand profizmusában,talán bizonytalant nem vállalnak be....Viszont nagyon várjuk!☺
Edit Dátum: 2015-09-16 19:42:44
Horváth Csilla írta ekkor: 2015-09-15 08:10:14
Sziasztok! Szept.25-én indulunk,már alig várjuk! Volt már valaki így szeptember végén? Strand idő lehet még ilyenkor? Igazi nyári hangulat,vagy már ott is érezhetően jön az ősz?! Judit te hogy látod kint? 😀
Szia! Mi is akkor megyünk,elég nagy gáz van a határon remélem nem lesz gond se oda se vissza! Valaki írhatna beszámolót, aki most ért haza a hetekben! Az előrejelzés jó időt ír ,28-30fokot,az még strand idő! :)
Horváth Csilla Dátum: 2015-09-15 08:10:14