(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Csiszárné Molnár Ildikó Dátum: 2015-09-01 13:29:50
Kresák Réka írta ekkor: 2015-08-07 16:53:05
Kedves Ildikó! Nagyon szépen köszönöm a segítségét! Megköszönném ha átküldené nekem a képet,és esetleg ha a tengerpartról illetve az apartmanról is van képe azokat is szívesen megnézném! :) Továbbá ha lehetséges szeretnék tanácsot kérni Öntől hogy mit érdemes megnézni,melyik partszakaszra érdemes menni fürdeni.Láttam hogy van lehetőség a delfináriumban cápák közé merülni,arról esetleg lenne valami információja?Az e-mail címem:[email protected] Előre is nagyon köszönöm a segítséget! Üdvözlettel: Réka
Bocsánat, bocsánat Réka, de most válaszoltam neked!!! egy kicsit most lemaradtam a fórum oldalról!!! Szia. Ildikó
Funk József Dátum: 2015-08-29 17:36:18
Tarjáni Attila írta ekkor: 2015-08-29 16:20:38
Tisztelt József! 4 menekültet láttam egész uton, azt is Röszkénél! Kint egyel sem találkoztam! Aug 24-én jöttünk haza, életem legjobb nyaralása volt pedig eddig öt tenger mellett nyaraltam! Azt hiszem Törökországról alkotott elképzelése alaposan meg fog változni a nyaralása után! Mindenki negativ elöitéletekkel van tele, de azt hiszem nagyon meg fog lepödni! üdv kellenes nyaralást!
Tisztelt Attila! Köszönöm a tájékoztatást, további szép nyarat!
Tarjáni Attila Dátum: 2015-08-29 16:20:38
Funk József írta ekkor: 2015-08-26 16:02:41
Tisztelt Utastársaim! Kérnék olyan valakit, aki a közeli napokban járt Kusadasiban, hogy egy pár szóban vázolná, hogy a menekült áradat miatti helyzet van e valamilyen kihatással az utazásra, határátlépésre, az ott való tartózkodásra. Köszönöm
Tisztelt József! 4 menekültet láttam egész uton, azt is Röszkénél! Kint egyel sem találkoztam! Aug 24-én jöttünk haza, életem legjobb nyaralása volt pedig eddig öt tenger mellett nyaraltam! Azt hiszem Törökországról alkotott elképzelése alaposan meg fog változni a nyaralása után! Mindenki negativ elöitéletekkel van tele, de azt hiszem nagyon meg fog lepödni! üdv kellenes nyaralást!
Funk József Dátum: 2015-08-26 16:02:41
Tisztelt Utastársaim! Kérnék olyan valakit, aki a közeli napokban járt Kusadasiban, hogy egy pár szóban vázolná, hogy a menekült áradat miatti helyzet van e valamilyen kihatással az utazásra, határátlépésre, az ott való tartózkodásra. Köszönöm
Grand Eleni teszt Dátum: 2015-08-18 11:03:08
Verhetetlen árakkal és minőséggel megjelent TÉLI SÍKATALÓGUSUNK! Töltse le a KATALÓGUS menüpont alatt!