Kedves Barbi! Köszi a választ!
Ez így elég érdekesnek tűnik. Egy órás várakozás egy kihalt parkolóban egy halom csomaggal. Ahogy írtad, a határhelyzet kiszámíthatatlan, így minden a szerencsén múlik, bár akkor ez az egy óra, akár kettő is lehet és, ahogy Zsolt írta kíváncsi lennék ez hogy zajlana esőben.
Kedves SoM és Zsolt! Én személy szerint úgy indultam neki ennek az útnak, hogy biztos nem lesz egyszerű kibírni egy egész napos utazást! De mint mindenki, tudtam, hogy én is kibírom :) Ez egy buszos utazás, ami biztos, hogy kényelmetlenségekkel is járhat, de higgyétek el az ott töltött idő kárpótolni fog titeket mindenért! Nekem meg se kottyant hazafele az az egy óra várakozás! :) :) :) Fel se tűnt, hogy ennyit vártunk :) Még mindig hatása alatt voltam az elmúlt egy hétnek :) Felkészültem mindenre, az órákon át tartó várakozásnak a határoknál, a komp lekésésére, egy műszaki hibára! Sajnos ezek is benne lehettek volna! De a sofőrök tényleg mindent megtesznek értünk! Minden tőlük telhetőt! Szeged előtt megállnak, wc-re el tudnak menni ott az utasok, mi ennivalóról még Törökországban gondoskodtunk, hogy ne legyen probléma hazáig! De lehet tudnak is segíteni, hogy hol van esetleg nyitva Szegeden kisbolt, ahova el lehet menni! És ez így igaz, minden a szerencsén múlik, lehet, hogy egy busz ott ragad hosszabb ideig a határnál, de ez nem az ő hibájuk! Úgy kell nekivágni egy buszos útnak, hogy ezekre készüljünk fel, maximum kellemesen csalódunk és minden rendben megy :) Ezek a felvetések ne vegyék el a kedveteket az úttól, főleg úgy, hogy lehet nem is fog bekövetkezni! Ha mégis, a sofőrök maximálisan azon lesznek, hogy elhárítsák a problémát! :) Remélem ti is annyi élménnyel jöttök haza, mint én egy hónappal ezelőtt :)