(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Eugene Dátum: 2015-07-04 20:06:07
Meg tudná-e írni valaki, hogy a Yoncában a konnektorok milyenek? Használhatók-e az itthoni telefontöltők ill. földelt csatlakozók, vagy tudnak-e valamilyen átalakítót adni?
Vallyon Valentina Dátum: 2015-07-04 16:09:31
Kedves mindenki! Segitséget szeretnék kérni. A yonca aparthotelben váltanak nagy címletű eurót kisebb címletre? Mert sajnos itthon nem tudtak kisebb címletet adni. Előre is köszönöm mindenkinek aki tud segíteni.
Zsolt Dátum: 2015-07-03 17:31:46
Kedves Barbi ! Nekem nem okoz gondot a hosszú buszos utazás. Nem először utazom a Grand-dal . Semmi negatívumot nem tudok mondani az irodáról,szállásokról,fakultatív programokról,idegenvezetőkről és végül de nem utolsó sorban a gépkocsi vezetőkről. Az iroda mindent megtesz azért,hogy az utasok jól érezzék magukat és legközelebb is ezt az irodát válasszák. A hazaérkezés napja azért "izgat" ennyire,hogy hova lehet menni,ha netán esik az eső ?? A Tesco zárva-ami nem az iroda hibája-ahol eddig a mosdóba lehetett menni vagy éppen egy tál meleg ételt elfogyasztani. Több száz ember,ha netán esik a csomagjaikkal hova tud menni? De biztosan ilyen eshetőségre is lesz megoldás, van "B" terv és nem fogunk megázni. Köszönöm a válaszaidat : Zsolt
Kovács Barbara Dátum: 2015-07-02 22:21:07
Sziasztok Idén a munkahelyem miatt dilemmába kerültem és úgy látszik, át kell tennem a már lefoglalt nyaralás időpontját. Viszont ez feltár egy csomó lehetőséget és éppen amitt gondoltam arra, hogy esetleg Kusadisi is szóba jöhetne akkor. A gyors döntéshez lenne szükségem pár pontosabb információra. Augusztus helyet úgy fest szeptember közepe felé lenne az út és emiatt szeretném megtudni, hogy milyen szeptember vége felé az általános időjárás arra. --Arra is kiváncsi lennék, hogy az autóbérlésről mit lehet tudni. Ár érdekelne és a feltételek (természetesen a nemzetközi vezetői engedély alap). ---Az is érdekelne, hogy mivel több hétre szeretnék foglalni, mennyi esély van arra, hogy az utolsó turnusok is elindulnak, azaz esetemben haza tudok jönni ha az utolsó turnusig kinnt maradnánk. ----Minőségi bazár van-e a közelben és esetleg autó is szóbajöhet a táv megtételére. Most azt hiszem ennyi. Köszönöm szépen.
Geizler Barbara Dátum: 2015-07-02 19:16:25
Sommer írta ekkor: 2015-07-02 18:17:51
Kedves Barbi! Köszi a választ! Ez így elég érdekesnek tűnik. Egy órás várakozás egy kihalt parkolóban egy halom csomaggal. Ahogy írtad, a határhelyzet kiszámíthatatlan, így minden a szerencsén múlik, bár akkor ez az egy óra, akár kettő is lehet és, ahogy Zsolt írta kíváncsi lennék ez hogy zajlana esőben.
Kedves SoM és Zsolt! Én személy szerint úgy indultam neki ennek az útnak, hogy biztos nem lesz egyszerű kibírni egy egész napos utazást! De mint mindenki, tudtam, hogy én is kibírom :) Ez egy buszos utazás, ami biztos, hogy kényelmetlenségekkel is járhat, de higgyétek el az ott töltött idő kárpótolni fog titeket mindenért! Nekem meg se kottyant hazafele az az egy óra várakozás! :) :) :) Fel se tűnt, hogy ennyit vártunk :) Még mindig hatása alatt voltam az elmúlt egy hétnek :) Felkészültem mindenre, az órákon át tartó várakozásnak a határoknál, a komp lekésésére, egy műszaki hibára! Sajnos ezek is benne lehettek volna! De a sofőrök tényleg mindent megtesznek értünk! Minden tőlük telhetőt! Szeged előtt megállnak, wc-re el tudnak menni ott az utasok, mi ennivalóról még Törökországban gondoskodtunk, hogy ne legyen probléma hazáig! De lehet tudnak is segíteni, hogy hol van esetleg nyitva Szegeden kisbolt, ahova el lehet menni! És ez így igaz, minden a szerencsén múlik, lehet, hogy egy busz ott ragad hosszabb ideig a határnál, de ez nem az ő hibájuk! Úgy kell nekivágni egy buszos útnak, hogy ezekre készüljünk fel, maximum kellemesen csalódunk és minden rendben megy :) Ezek a felvetések ne vegyék el a kedveteket az úttól, főleg úgy, hogy lehet nem is fog bekövetkezni! Ha mégis, a sofőrök maximálisan azon lesznek, hogy elhárítsák a problémát! :) Remélem ti is annyi élménnyel jöttök haza, mint én egy hónappal ezelőtt :)