Kedves Barbi ! Olvastam az összefoglaló írásodat a nyaralásról.Ha lennél szíves még egy pár kérdésemre válaszolni,azt előre is köszönöm.Először is hazajövetelkor Szegeden hol áll meg a busz,hova lehet mosdóba menni ill. valami ennivalót hol lehet vásárolni ? A többi busz megérkezéséig mennyi időt kellett várnotok ? Eurót ill. lírát 50-50 %-ban vittél ki ? Pamukkale program nem nagyon fárasztó ? Sirince és Ephesus programról tudsz valamit írni ? Válaszaidat köszönöm:Zsolt
Kedves Zsolt! Nagyon szivesen valaszolok, amire tudok :) nekem is sokat segitettek itt, a nyaralas elott :) Szegeden tovabbra is a tesco parkoloban all meg a busz! De elotte van egy 20 perces piheno, mert a tesco zarvatartasa miatt ott mar nincs lehetoseg wc-re menni! Mi egy orat varakoztunk ott, akkor ert be a legutolso busz, addig kerestunk egy arnyekos helyet! Euroval fizettem az osszes fakultativ programot, a dolmust! A vasarlast inkabb liraval oldottuk meg, de volt hogy euroval erte meg fizetni, ott eurot adtunk! Mi egesz jo aron valtottunk akkor! Pamukkale valoban faraszto, de megeri!!! Kicsit rohanos az idohiany miatt! De tartalmas!!! Meg ugye tuz a nap :D arnyek nem nagyon van :) de en nem hagynam ki a helyetekben :) a masik ket programrol nem tudok sajnos irni :( remelem tudtam segiteni! Udv: Barbi