(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Geizler Barbara Dátum: 2015-06-30 18:16:34
Edit írta ekkor: 2015-06-23 07:23:21
Sziasztok! Valaki esetleg írna egy részletes élménybeszámolót az indulástól az érkezésig?! Szeptember végén milyen idő van? Kb.mennyi idő az út? Félpanzió milyen? Tenger hol a legjobb? Fakultatív programok? LÍra vagy euró? Köszönöm! Edit :)
Ja es mi csak a fakultativ programokat es a Dolmust fizettuk euroval, minden mast liraval! Nekunk igy jo volt :)
Geizler Barbara Dátum: 2015-06-30 18:14:32
Edit írta ekkor: 2015-06-23 07:23:21
Sziasztok! Valaki esetleg írna egy részletes élménybeszámolót az indulástól az érkezésig?! Szeptember végén milyen idő van? Kb.mennyi idő az út? Félpanzió milyen? Tenger hol a legjobb? Fakultatív programok? LÍra vagy euró? Köszönöm! Edit :)
Kedves Edit! Indulas a Hosok tererol van! A gyujtobuszok osszeszedik az utasokat, Szegeden van az atszallas a konkret buszra :) mi majus vegen voltunk, az ut 28 ora volt! Nagyon tartottam az utazastol, nem birom a buszt, de semmi gond nem volt, nagyon gyorsan telik az ido :) 4 orankent piheno van! A hataroknal valo fel-leszallas faraszto volt, biztos akkor aludtam el amikor le kellett szallni :D a soforok nagyon kedvesek, biztonsagosan vezetnek, es azon vannak, hogy minel hamarabb odaerkezzunk :) en egyszer fizettem be a Yoncaban vacsorara! Finom volt, igy biztos nem banod meg a felpanziot! :) a Long Beachen voltunk csak, nekunk az tokeletes volt! Homokos, lassan melyulo! Fakultativ programok kozul Izmirbe, Pamukkaleba es az Adalandba voltunk! Nekunk pont olyan tokeletes volt az ott toltott egy het, mint amilyennek terveztuk :)
Geizler Barbara Dátum: 2015-06-30 17:34:57
Terjékné Anita írta ekkor: 2015-06-30 09:49:47
Sziasztok! Adaland-ról szeretnék érdeklődni, mi a véleményetek? Érdekelne itt a delfin show, delfin úszás, árak! Kinek milyen tapasztalata volt? Köszönöm a segítségetek! Anita
Kedves Anita! A delfin show és a delfinúszás, nagyon nagy élmény! Ha nagy vágyad volt, hogy lásd őket, nem szabad kihagyni :) A delfinúszás 90 euro volt, a képek kinyomtatva 10 euro/db, CD-n 50 euro (itt rajta van az összes kép, ami rólad készült az úszás alatt), vagy ha ketten úsztok és mind a kettőtök CD-n kéri a képeket, akkor egy CD-re 80 euroért írják a kettőtökről készült összes képet! Kb 20 percig vagy bent velük, kevésnek tűnik az idő, valójában az is, de nekem megérte :) Maga az Adaland is gyönyörű, hatalmas, tele csúszdákkal :) A delfinshow ha jól emlékszem 20-25 euro volt! Menjetek!!! :) Barbi
Terjékné Anita Dátum: 2015-06-30 09:49:47
Sziasztok! Adaland-ról szeretnék érdeklődni, mi a véleményetek? Érdekelne itt a delfin show, delfin úszás, árak! Kinek milyen tapasztalata volt? Köszönöm a segítségetek! Anita
Edit Dátum: 2015-06-23 07:23:21