(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

SZABÓ MARGIT Dátum: 2015-05-25 11:22:51
Kedves Judit! Még egyszer nagyon köszönöm a gyors és kielégítő válaszokat. Nagyon kedves és megértő segítőkész vagy és gondolom a kollégáid is. Remélem személyesen is tudunk majd találkozni. Jó pihenést és jó időt, kellemes napokat kívánok. Nagyon örülök a változásnak és sokat jelent a nyaraláshoz. Egyébként itt most is esik az eső. Minde4n jót kívánok mindenkinek.
Grand Judit Dátum: 2015-05-25 09:31:30
Geizler Barbara írta ekkor: 2015-05-24 05:54:03
Kedves Judit! Nagyon szépen köszönöm a részletes választ! :) Úgy érzem bővült a fakultatív listánk Izmirrel :) Abban még tudnál segíteni, hogy az alábbi fakultatív programok melyik napokon lesznek: Pamukkale, Hajókázás, Izmir, Adaland (itt gondolom csak a jegyeket értékesítitek és azon a napon megyünk amelyiken gondoljuk)? Már nagyon várjuk, hogy menjünk!!! :)))) Üdv: Barbi
Kedves Barbi! Jelenleg szerdán lehet hajókázni, Pamukkale-ba csütörtökön, Izmirbe pedig pénteken van kirándulás. De ezek nincsenek kőbe vésve, és lehet változás is a napokkal kapcsolatban a szezon során. Szeretettel várunk! Üdvözlettel, GrandJudit
Grand Judit Dátum: 2015-05-25 09:27:45
Papp Renáta írta ekkor: 2015-05-24 17:10:55
Milyen jó olvasni, a sok izgalommal teli ember kérdését :) tavaly szeptember 19 előtt, én is ilyen izgalommal kérdeztem mindenről Juditot :) Mindenkinek (Főleg Barbi Nektek smile ) nagyon jó pihenést kívánok, és jó időt :) Judit Neked pedig sok-sok kedves utast :) Jó idő van már Nálatok? :)
Szia Renáta! Köszönöm a jó kívánságokat :) Ma egy kicsit szeles az idő, de hétágra süt a nap. Üdv, GrandJudit
Grand Judit Dátum: 2015-05-25 09:27:45
Papp Renáta írta ekkor: 2015-05-24 17:10:55
Milyen jó olvasni, a sok izgalommal teli ember kérdését :) tavaly szeptember 19 előtt, én is ilyen izgalommal kérdeztem mindenről Juditot :) Mindenkinek (Főleg Barbi Nektek smile ) nagyon jó pihenést kívánok, és jó időt :) Judit Neked pedig sok-sok kedves utast :) Jó idő van már Nálatok? :)
Szia Renáta! Köszönöm a jó kívánságokat :) Ma egy kicsit szeles az idő, de hétágra süt a nap. Üdv, GrandJudit
Grand Judit Dátum: 2015-05-25 09:24:41
SZABÓ MARGIT írta ekkor: 2015-05-24 12:17:50
Kedves Judit! Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, most olvastam, hogy a Yonca Appanrtman-ban tényleg lesz mélyhűtős szekrény is? Köszi a választ. Üdv. Margó
Kedves Margó! Igaz a hír, sőt, kicserélték minden szobában a konyhabútorok alsó részét, és a hűtőszekrényeket is. Az új gépekben pedig már van mélyhűtős rész is. Majd meglátjátok, hogy egyéb változások is történtek, pl. Ulas leadott 16 kg-ot :)) Üdv, GrandJudit