(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Geizler Barbara Dátum: 2015-05-24 18:58:44
Papp Renáta írta ekkor: 2015-05-24 17:10:55
Milyen jó olvasni, a sok izgalommal teli ember kérdését :) tavaly szeptember 19 előtt, én is ilyen izgalommal kérdeztem mindenről Juditot :) Mindenkinek (Főleg Barbi Nektek smile ) nagyon jó pihenést kívánok, és jó időt :) Judit Neked pedig sok-sok kedves utast :) Jó idő van már Nálatok? :)
Köszi Reni!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))) Örök hálám, nagyon sokat segítettél az elmúlt hónapokban!!! Így sokkal nyugodtabban, céltudatosabban, bátrabban és könnyebben indulunk neki a nyaralásnak :) Valahogy remélem meg tudom hálálni :D Hát persze, hogy jó idő van már, hiszen most megyünk :D :D :D Csak jó idő lehet :D Rosszra nem is szabad gondolni :D :D :D
Papp Renáta Dátum: 2015-05-24 17:10:55
Milyen jó olvasni, a sok izgalommal teli ember kérdését :) tavaly szeptember 19 előtt, én is ilyen izgalommal kérdeztem mindenről Juditot :) Mindenkinek (Főleg Barbi Nektek smile ) nagyon jó pihenést kívánok, és jó időt :) Judit Neked pedig sok-sok kedves utast :) Jó idő van már Nálatok? :)
SZABÓ MARGIT Dátum: 2015-05-24 12:17:50
Kedves Judit! Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, most olvastam, hogy a Yonca Appanrtman-ban tényleg lesz mélyhűtős szekrény is? Köszi a választ. Üdv. Margó
Geizler Barbara Dátum: 2015-05-24 05:54:03
Grand Judit írta ekkor: 2015-05-23 22:18:15
Kedves Barbi, idén sajnos nincs ilyen belépő az Adalandba. Izmirben buszos városnézés van, majd a város két közkedvelt kerületében ( Konak és Karsiyaka) szabadprogram, vásárlási lehetőségekkel. Az egyik kerületből a masikba komppal hajózunk át, az út kb. 25 percig tart. Samosra egyénileg lehet átmenni, mi csak a jegyet értékesítjük. A Görög szigeten mindenki saját kedve szerint alakíthatja a programját este 16.30-ig, akkor indul vissza Kusadasiba a hajó. Szeretettel várunk. Üdvözlettel. GrandJudit
Kedves Judit! Nagyon szépen köszönöm a részletes választ! :) Úgy érzem bővült a fakultatív listánk Izmirrel :) Abban még tudnál segíteni, hogy az alábbi fakultatív programok melyik napokon lesznek: Pamukkale, Hajókázás, Izmir, Adaland (itt gondolom csak a jegyeket értékesítitek és azon a napon megyünk amelyiken gondoljuk)? Már nagyon várjuk, hogy menjünk!!! :)))) Üdv: Barbi
Grand Judit Dátum: 2015-05-23 22:20:22
csalai csilla írta ekkor: 2015-05-21 11:00:28
Szia Judit :) Érdeklődni szeretnék hogy mit érdemesebb vinni euró vagy török líra ? :) A fakultatívra gondolom eurót mivel azzal van megadva az ára de a boltokba melyiket érdemesebb vinni ? :) Előre is köszönöm a válaszodat :) Csilla :)
Szia Csilla! Elég eurót hozni és ha szükséges itt is lehet váltani. Üdvözlettel, GrandJudit