(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Pintér Nikolett Dátum: 2015-01-11 11:56:17
Czakó Tímea írta ekkor: 2015-01-10 08:45:41
Kedves Niki! Ha egy kis időd engedi, olvasd vissza a tavaly nyári bejegyzéseket és mindenre (ha nem többre!) választ kapsz.
Kedves Tímea! Már nézegettem a korábbi bejegyzéseket és bár lehet hogy én vagyok a vak, de számomra semmilyen érdemleges információt nem találtam. És aki tudna nekem válaszolni annak megköszönném :) Üdv: Niki :)
Czakó Tímea Dátum: 2015-01-10 08:45:41
Kedves Niki! Ha egy kis időd engedi, olvasd vissza a tavaly nyári bejegyzéseket és mindenre (ha nem többre!) választ kapsz.
Pintér Nikolett Dátum: 2015-01-10 07:51:57
Sziasztok! Valaki megtudná mondani, hogy akkor már nyaralt itt, milyen árak vannak, mint pl sör, víz, kenyér alapvető élelmiszerek? Hova lenne érdemes elmenni enni és azok is milyen árban vannak. illetve milyen a tengernek a vize? Homokos, lassan mélyülő vagy mennyire hullámzik a víz, mert a nagy hullámokat egyenesen imádom 😄 Köszönöm is előre a válaszokat!
Csiszárné Molnár Ildikó Dátum: 2015-01-05 19:59:10
Kedves Ottó! Annyira megnyerőek a fotók, hogy már le is foglaltuk nyaralásunkat!!!!!!!! Szuper képek, már két éve is felmerült nálunk Kusadasi, akkor Kefaloniát választottuk ( hozzáteszem csodás nyarunk volt ott )! De csak nem hagyott minket nyugodni ez az út! Remélem jól döntöttünk! A fotók tényleg szenzációsak! Nagyon sokat segített a fórumon közzétett beszámolók is, köszönet mindenkinek érte, aki megosztja tapasztalatait, élményeit, segítve ezzel nekünk dönteni! Sziasztok! Ildikó
Somogyi Ottó Dátum: 2014-12-14 21:40:51
Kedves Mária ! Köszönöm , hogy megnéztétek a képeket és örűlök , ha tetszett . Mindössze csak az élményeimet szerettem volna megosztani másokkal ebben a formában . Ha ellátogattok Törökország erre a részére garantáltan nagy élményekkel tértek haza és törekedjetek ennél jobb képeket csinálni . Én a tavaj is itt voltam de találkoztam olyanokkal akik harmadjára mentek vissza . Sok sikert a 2015 -ös nyaraláshoz de addig Boldok Karácsonyt ! :)