Sziasztok! Valaki megtudná mondani, hogy akkor már nyaralt itt, milyen árak vannak, mint pl sör, víz, kenyér alapvető élelmiszerek? Hova lenne érdemes elmenni enni és azok is milyen árban vannak. illetve milyen a tengernek a vize? Homokos, lassan mélyülő vagy mennyire hullámzik a víz, mert a nagy hullámokat egyenesen imádom 😄
Köszönöm is előre a válaszokat!
Szia! :) Árak: Vizet a recepción érdemes vennetek, ott 5L-es kiszerelésben adják (és könnyebb is felcipelni, mint boltból

), 1 EUR-ért. Mi a kis bazárban (Yonca-tól kb 5 perc gyalog) ettünk többször, nagyon finom a levesük, illetve a lahmacun :) Tavaly volt egy menüjük: saláta, 1 kis üveg Coca és 2 lahmacun volt 9 TRY :) és isteni, laktató! Ettünk bent a nagy bazárban is, pl. az Iskender nevű ételük 14TRY volt, a csirkeszárnyak körettel pedig: 13TRY (azért tudom ilyen pontosan, mert lefotóztam az étlapban

). Úgyhogy valós a 30TRY körüli összeg 2 főre. Egyszer ettünk bent a Yonca-ban is, 7EUR/fő, ajánlom azt is, nagyon finom volt, és annyit esztek, amennyi belétek fér :) A tengerpart homokos, vannak sziklás részek, ahol valóban vannak sünök, úgyhogy érdemes a süncipő is. Hullámok csak akkor vannak, ha szél is van, egyébként nyugodt a víz, de a hullámokkal én is játszottam

Előző oldalakon írtam én is pár élményt, nem tudom, hogy az segített-e valamiben! Jó nyaralást!