(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Schibik Miklós Dátum: 2015-01-12 20:19:54
Elnézést! Kimaradt: Az Ionca aparthotelről lenne szó.
Schibik Miklós Dátum: 2015-01-12 20:18:17
Szia Renáta! Úgy látszik mostanában csak te válaszolsz. Kérdés lenne, hogy mennyire gyorsan mélyül a tenger?Girost tényleg nem lehet kapni? A szobáknál írva van, hogy tenger felé néz. A Tenger is látszik, vagy csak arra néz? Köszönöm a választ: Miklós.
Papp Renáta Dátum: 2015-01-12 08:34:28
Pintér Nikolett írta ekkor: 2015-01-10 07:51:57
Sziasztok! Valaki megtudná mondani, hogy akkor már nyaralt itt, milyen árak vannak, mint pl sör, víz, kenyér alapvető élelmiszerek? Hova lenne érdemes elmenni enni és azok is milyen árban vannak. illetve milyen a tengernek a vize? Homokos, lassan mélyülő vagy mennyire hullámzik a víz, mert a nagy hullámokat egyenesen imádom 😄 Köszönöm is előre a válaszokat!
Szia! :) Árak: Vizet a recepción érdemes vennetek, ott 5L-es kiszerelésben adják (és könnyebb is felcipelni, mint boltból smile ), 1 EUR-ért. Mi a kis bazárban (Yonca-tól kb 5 perc gyalog) ettünk többször, nagyon finom a levesük, illetve a lahmacun :) Tavaly volt egy menüjük: saláta, 1 kis üveg Coca és 2 lahmacun volt 9 TRY :) és isteni, laktató! Ettünk bent a nagy bazárban is, pl. az Iskender nevű ételük 14TRY volt, a csirkeszárnyak körettel pedig: 13TRY (azért tudom ilyen pontosan, mert lefotóztam az étlapban smile ). Úgyhogy valós a 30TRY körüli összeg 2 főre. Egyszer ettünk bent a Yonca-ban is, 7EUR/fő, ajánlom azt is, nagyon finom volt, és annyit esztek, amennyi belétek fér :) A tengerpart homokos, vannak sziklás részek, ahol valóban vannak sünök, úgyhogy érdemes a süncipő is. Hullámok csak akkor vannak, ha szél is van, egyébként nyugodt a víz, de a hullámokkal én is játszottam smile smile Előző oldalakon írtam én is pár élményt, nem tudom, hogy az segített-e valamiben! Jó nyaralást! smile
Schibik Miklós Dátum: 2015-01-11 18:38:55
Pintér Nikolett írta ekkor: 2015-01-10 07:51:57
Sziasztok! Valaki megtudná mondani, hogy akkor már nyaralt itt, milyen árak vannak, mint pl sör, víz, kenyér alapvető élelmiszerek? Hova lenne érdemes elmenni enni és azok is milyen árban vannak. illetve milyen a tengernek a vize? Homokos, lassan mélyülő vagy mennyire hullámzik a víz, mert a nagy hullámokat egyenesen imádom 😄 Köszönöm is előre a válaszokat!
Niki! A 9. oldalon Judit megadja néhány üzlet webcímét. Azokon meg tudod nézni az árakat. Szintén a 9. oldalon van egy hozzászólás ahol azt írják, hogy kb 30TL egy vacsora 2 főre tavernában. Vagy isitt nem taverna:) Dehát én eddig még csak Görögben voltam. A Tengerpartról annyit találtam, hogy homokos, és néhol vannak sziklák ahol lehetnek sünök. Ezért szükség lehet vizi cipőre. Hogy milyen gyorsan mélyül, azt én sem találtam. Meg még egy kérdés jutott eszembe: van a parton tusoló? Üdv: Miklós.
Schibik Miklós Dátum: 2015-01-11 17:58:41
Üdvözletem! Végig olvastam a fórumot. Nehogy az legyen, hogy nem néztem utánna. A tengerpartról nem sok infó van. Homokos, lassan mélyűl, mennyire tiszta a víz, zsúfolt a part? Június végén megyünk. Van élővilága? Érdemes snolkerezni? Olvastam, hogy néhol vannak sziklák sünnel. Ez melyik partszakasz? A közeli partról, a Long beach-ról egy másik fórumon azt írta valaki, hogy eléggé zsúfolt igaz VIII. 8. voltak ottt. Igaz ez az illető azt is kifogásolta, hogy elég koszos a víz. Köszönöm a választ: Miklós.