(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Pargán
Fórum bejegyzései

Dátum: 2016-11-16 14:42:22
Pelbártné Erdős Katalin írta ekkor: 2016-11-04 13:40:06
Kedves Eszter! Jövőre szeretnénk Pargan nyaralni és hasonló problémákkal küzdünk, mint Ágnes. Az lenne a kérdésem, hogy melyik strand vize sekélyebb és mélyül lassabban? A fórumon olvasottak alapján inkább kavicsosak, bár mi jobban szeretjük a homokos részeket, ezért örülnénk, ha a választott partszakasz nemcsak sekélyebb, de homokosabb és kevésbé zsúfolt is lenne. Legyen szíves még azt is megírni, hogy az Ön által ajánlott strandhoz melyik apartman van közel! Üdvözlettel: Pelbártné Erdős Katalin
Kedves Katalin!Pargan mindegyik part gyorsan mélyül,tehát ahogy említettem 4-5 méter után már nem ér le az ember lába.Ettől függetlenül valóban szép tiszta a víz,csak figyelni kell,ha valaki nem tud úszni,meddig merészkedik be.A strandok leginkább kavicsosak,de a Valtos (ami a legnagyobb) a felétől elhomokosodik.Tekintve,hogy ez a legszélesebb part,itt oszlanak el leginkább az emberek...A legközelebbi apartmanok ide az Alexis és Alexia (bár ezek távolabb esnek a központtól).Még a Babost tudom javasolni,ami mindegyik strandtól ugyanolyan távolságra (15-20perc séta) van. Üdv: Vatai Eszter
Pelbártné Erdős Katalin Dátum: 2016-11-15 22:37:42
Szabolcsi Pálné írta ekkor: 2016-11-14 16:48:29
Kedves Katalin! Elnézést, hogy Eszter helyett beleszólok, de én is ettől féltem, hogy túl gyorsan mélyül, mert én egyáltalán nem tudok úszni, de nem volt semmi probléma, figyelni kell, hogy meddig megy be az ember, tiszta a víz, lehet látni a talajt. Mi a Valtosra jártunk, mert nekünk az volt a szimpatikusabb, ott apró sóderes volt a talaj, a zsúfoltság is elviselhető volt ((2015. augusztus 25-től) mindig a Tangó bárnál béreltünk napágyat. A Sifakis apartmanban laktunk, az közel volt a kikötőhöz, és onnan vízi taxival mentünk át a Valtosra, Az a baj, hogy úgy látom levették a kínálatból a Sifakist, pedig jövőre szeretnénk újra oda menni.
Kedves Szabolcsi Pálné! Nagyon szépen köszönöm a segítségét. Meg tudná még írni, hogy mikor indul vissza az utolsó taxi? Mi Paralian voltunk tavaly és a zsúfoltság, valamint a fakultatív programok miatt gyakran csak este 7 óra körül mentünk fürödni. Így még a leégéstől sem kellett tartanunk. Valószínűleg jövőre is inkább az esti fürdőzést választanánk. Üdvözlettel: Pelbártné Erdős Katalin
Szabolcsi Pálné Dátum: 2016-11-14 16:48:29
Pelbártné Erdős Katalin írta ekkor: 2016-11-04 13:40:06
Kedves Eszter! Jövőre szeretnénk Pargan nyaralni és hasonló problémákkal küzdünk, mint Ágnes. Az lenne a kérdésem, hogy melyik strand vize sekélyebb és mélyül lassabban? A fórumon olvasottak alapján inkább kavicsosak, bár mi jobban szeretjük a homokos részeket, ezért örülnénk, ha a választott partszakasz nemcsak sekélyebb, de homokosabb és kevésbé zsúfolt is lenne. Legyen szíves még azt is megírni, hogy az Ön által ajánlott strandhoz melyik apartman van közel! Üdvözlettel: Pelbártné Erdős Katalin
Kedves Katalin! Elnézést, hogy Eszter helyett beleszólok, de én is ettől féltem, hogy túl gyorsan mélyül, mert én egyáltalán nem tudok úszni, de nem volt semmi probléma, figyelni kell, hogy meddig megy be az ember, tiszta a víz, lehet látni a talajt. Mi a Valtosra jártunk, mert nekünk az volt a szimpatikusabb, ott apró sóderes volt a talaj, a zsúfoltság is elviselhető volt ((2015. augusztus 25-től) mindig a Tangó bárnál béreltünk napágyat. A Sifakis apartmanban laktunk, az közel volt a kikötőhöz, és onnan vízi taxival mentünk át a Valtosra, Az a baj, hogy úgy látom levették a kínálatból a Sifakist, pedig jövőre szeretnénk újra oda menni.
Riskó Henriett Dátum: 2016-11-12 06:50:19
Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni abban aki esetleg járt a Babos apartman 33. vagy 34-es szobájában, hogy mikrohullámú van csak vagy esetleg főző lap is? A panoráma fotót megnézve csak mikrót látok és mi reggelire szeretünk egy tükörtojást, rántottát stb. elkészíteni amire a mikró nem igazán alkalmas. Előre is köszi ha valaki tud segíteni.
Orsi Dátum: 2016-11-05 19:27:43
Kedves Fórumozók! Biztos volt róla szó, de most nem találom. Meg tudja mondani valaki, hogy melyik nap milyen fakultatív programok vannak? Előre köszönöm!