Kedves Eszter!
Jövőre szeretnénk Pargan nyaralni és hasonló problémákkal küzdünk, mint Ágnes. Az lenne a kérdésem, hogy melyik strand vize sekélyebb és mélyül lassabban? A fórumon olvasottak alapján inkább kavicsosak, bár mi jobban szeretjük a homokos részeket, ezért örülnénk, ha a választott partszakasz nemcsak sekélyebb, de homokosabb és kevésbé zsúfolt is lenne. Legyen szíves még azt is megírni, hogy az Ön által ajánlott strandhoz melyik apartman van közel!
Üdvözlettel: Pelbártné Erdős Katalin
Kedves Katalin! Elnézést, hogy Eszter helyett beleszólok, de én is ettől féltem, hogy túl gyorsan mélyül, mert én egyáltalán nem tudok úszni, de nem volt semmi probléma, figyelni kell, hogy meddig megy be az ember, tiszta a víz, lehet látni a talajt. Mi a Valtosra jártunk, mert nekünk az volt a szimpatikusabb, ott apró sóderes volt a talaj, a zsúfoltság is elviselhető volt ((2015. augusztus 25-től) mindig a Tangó bárnál béreltünk napágyat. A Sifakis apartmanban laktunk, az közel volt a kikötőhöz, és onnan vízi taxival mentünk át a Valtosra, Az a baj, hogy úgy látom levették a kínálatból a Sifakist, pedig jövőre szeretnénk újra oda menni.