(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Pargán
Fórum bejegyzései

Pelbártné Erdős Katalin Dátum: 2016-11-04 13:40:06
Kedves Eszter! Jövőre szeretnénk Pargan nyaralni és hasonló problémákkal küzdünk, mint Ágnes. Az lenne a kérdésem, hogy melyik strand vize sekélyebb és mélyül lassabban? A fórumon olvasottak alapján inkább kavicsosak, bár mi jobban szeretjük a homokos részeket, ezért örülnénk, ha a választott partszakasz nemcsak sekélyebb, de homokosabb és kevésbé zsúfolt is lenne. Legyen szíves még azt is megírni, hogy az Ön által ajánlott strandhoz melyik apartman van közel! Üdvözlettel: Pelbártné Erdős Katalin
Sára Ágnes Dátum: 2016-10-23 19:50:32
írta ekkor: 2016-10-23 12:24:34
Kedves Ágnes! Parga partjai gyönyörűek,kavicsosak,apró kavicsosak,helyenként elhomokosodnak.De mindegyik elég gyorsan mélyül, 4-5 méter után már nem ér le a lábunk.Remélem segítettem. Üdvözlettel: Vatai Eszter
Kedves Eszter!Köszönöm szépen,sokat segített!Üdvözlettel:Ágnes
Dátum: 2016-10-23 12:32:06
Emese írta ekkor: 2016-10-19 19:37:44
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy szeptember közepén, végén milyen idő van, és mennyire nyüzsgő még ott az élet? Sok turista van-e? Az idén szeptember közepén-végén Kefalónián voltunk, nagyon-nagyon meleg volt végig, éjszaka sem hűlt 20 Celsius fok alá szerencsére. Nem volt turista áradat, gyalogosan találtunk pár olyan partszakaszt ahol csak 1-2 ember volt, vagy teljesen egyedül voltunk, amit nagyon élveztünk :). Parga környékén van ezekre lehetség szeptemberben?
Kedves Emese! Nekem szeptember,főleg az első fele,a kedvenc időszakom Pargan! :) Szép az idő,kellemes a tenger, és bár még mindig van élet a városban,nincs a nyári tömeg már az utcákon. A városhoz három strandszakasz tartozik,de a Panagia szigetre is át lehet úszni.Ha kietlenebb partokra szeretnél menni a közelben,van rá lehetőség,de gyalogosan nem tudom mennyire megközelíthetőek. Azt azért számításba kell venni,hogy szeptember végétől már nagyobb esőzések is jöhetnek. Üdvözlettel: Vatai Eszter
Dátum: 2016-10-23 12:24:34
Sára Ágnes írta ekkor: 2016-10-17 21:23:06
Sziasztok!A jövő évi nyaralást tervezgetem.Parga nagyon meg tettszett.De sajnos úszni csak ott merek ahol le ér a lábam. :).Ezért az lenne a kérésem,hogy írjátok meg nekem ,hogy mennyire gyorsan mélyül a tenger. Köszönöm! Köszönettel:Ági
Kedves Ágnes! Parga partjai gyönyörűek,kavicsosak,apró kavicsosak,helyenként elhomokosodnak.De mindegyik elég gyorsan mélyül, 4-5 méter után már nem ér le a lábunk.Remélem segítettem. Üdvözlettel: Vatai Eszter
Dátum: 2016-10-23 12:21:31
Emese írta ekkor: 2016-10-08 14:49:52
Sziasztok! Meg tudnátok írni légyszi, hogy milyen időjárás volt szeptember 18 óta? Meddig tartott a nagyon meleg nyári idő? És milyen idő van most? Köszi szépen :) Emese
Szia! Pargan alapvetően szeptember második felétől már elég változékony lehet az időjárás, jöhetnek nagy esőzések.Igaz ezek nem tartanak el egy hétig,csak egy-egy nap.Idén is voltak zivatarok,de szeptember végén,október elején csodálatos időben volt részünk,bár este azért lehűlt a levegő.Végül esős,borús nap zárta nálunk a szezont október 11-én,de amennyire én tudom,utána megint szép,napsütéses idő jött. A tenger hőmérséklete egyébként ősszel is jó,fürdőzhető. Üdvözlettel: Vatai Eszter