(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Pargán
Fórum bejegyzései

Kocsis Lászlóné Dátum: 2016-05-20 11:57:04
T. Idegenvezetők! Az Elsa apartmanba foglaltunk szállást. A katalógusban és a netes leírásban is szerepel, hogy mikró található a konyhákban. A képeken viszont nem látszik, csak a minikonyha. Kérem szíves tájékoztatásukat: Kocsisné
Tóth Henrietta Dátum: 2016-05-17 07:34:08
Kedves Hegedűs! Én ezen a görög oldalon szoktam informálódni az aktuális időjárási, tenger-hőmérsékleti adatokról. http://www.hnms.gr/hnms/english/index_html? Egyébként mi két éve úgy voltunk Pargan nyaralni, május végéből csúsztunk bele június elejébe. Két hétig voltunk. Az első héten az idő nyárias volt, de a vízbe még csak a bátrabbak merészkedtek be - köztük én is- rövidebb időre, de a második héten már tombolt a nyár és a víz az akkor 3 éves gyerkőcöm számára is hosszú fürdőzésre alkalmas volt.
Hegedűs Dátum: 2016-05-15 20:04:15
Tenger hány fokos? 15 :) ?
Hegedűs Dátum: 2016-05-15 20:03:31
Üdvözlöm! Időjárás milyen most Pargán? 2 hét múlva mi várható? Köszönöm!!
Dátum: 2016-05-15 08:32:13
Tisztelt Utasaink! Párgán az Alexia apartmanunkban tavaly többen szóvá tették hol határozottan,hol bizonytalanul, hogy a szobában lévő széfből pénz tűnt el. A tulajdonosra gyanakodott mindenki,mivel csak neki van pótkulcsa. Ezt hitelt érdemlően senki nem tudta bizonyítani és rendszeres sem volt. Az tény,hogy a legelső ilyen jelzés után a tulajdonos kártalanította „bemondásra” az utast, hogy ne mondják, nála lopnak. Minden egyéb jelzés ezután következett. Ezt a kényes témát úgy oldottuk fel az idén, hogy irodánk saját költségen új széfeket rak fel a szobákba amik kódosak, és csak az idegenvezetőnknek lesz hozzá „mester” kulcsa, amit vész esetén használhat. Nagy Sándor ügyvezető