(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Pargán
Fórum bejegyzései

Klopp Gyula Dátum: 2016-05-27 09:48:24
Varga Edina írta ekkor: 2016-05-27 08:39:18
Kedves Gyula! Még eszembe jutott néhány kevésbé fontos kérdés. Az első az, hogy a strandon mennyire fordulnak elő tengeri sünök? És azt olvastam, hogy a Zorbasban adnak törölközőt is, tényleg adnak? Mert akkor felszabadul némi hely a bőröndben. És még azt szeretném kérdezni, hogy az ivóvíz milyen minőségű? Köszönettel: Edina
Kedves Edina! Tengeri sünök a Piso Krionerin, és a Valtos sziklás részén fordulnak elő. A városi strandon, és a Valtos homokos részén nem voltak. Törölközőket (mint mindenhol) a Zorbasban is adnak. Egy fürdőlepedőt, és egy normál méretű törölközőt kaptok, amiket hetente cserélnek. De ezeket a partra nem szabad levinni, ezért strand törölközőt így is kell vinni. Az ivóvíz elvileg iható, de mi ásványvizet ittunk (1,80 € /6db volt), de egyéb használathoz (pl. fogmosás) nem forraltuk. Ha már itt tartunk, 1 tek. WC. papírt adnak, de szemetes (WC.-be) zacskó, mosogatószerek nincsenek. Várom további konkrét kérdéseidet, üdvözlettel: Gyula
Varga Edina Dátum: 2016-05-27 08:39:18
Varga Edina írta ekkor: 2016-05-23 20:00:19
Kedves Gyula! Nagyon szépen köszönöm a segítségedet. Nekünk ez lesz az első utunk Pargába, de nagyon várjuk már. Nektek is jó nyaralást!
Kedves Gyula! Még eszembe jutott néhány kevésbé fontos kérdés. Az első az, hogy a strandon mennyire fordulnak elő tengeri sünök? És azt olvastam, hogy a Zorbasban adnak törölközőt is, tényleg adnak? Mert akkor felszabadul némi hely a bőröndben. És még azt szeretném kérdezni, hogy az ivóvíz milyen minőségű? Köszönettel: Edina
Sándorné Dátum: 2016-05-26 21:26:01
Én ezt a fakultatívot még februárba kinéztem magamnak és utána érdeklődtem.Nagyon sok szépet írtak róla ezért már akkor eldöntöttem hogy erre mindenképp menni fogunk.Ez a leírás csak meg erősített a döntésembe.Köszönöm én is és augusztusba találkozunk
Grand Judit Dátum: 2016-05-26 14:08:18
Szőlősi-Papp Orsolya írta ekkor: 2016-05-26 10:23:03
Sziasztok! A Vikos völgyi programról tudna valaki írni bővebben, mert itt nem szerepel a fakultatívak között, de most láttam egy friss képet a Pargán levőknél, és ott rajta van a listán. Köszönöm!
Kedves Szőlői-Papp Orsolya! Ezen a programunkon Görögországnak egy kevésbé ismert, gyönyörűséges területével ismerkedhetnek meg. Remélem ír valaki hamarosan egy élménybeszámolót, de addig is leírnám nagy vonalakban a programunkat: Vikos folyó és környéke Vasárnap 07:30- 18:00 32€/20€(+5,50€) Elsőként Epirusz tartomány közigazgatási központjába, Ioanninaban állunk megy egy órára. A város egykor Ali pasa székhelye volt. Ellátogatunk a várhoz, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra és a közeli tóra. Következő megállónk a Peramai cseppkőbarlangnál van. Innen a Pindosz falvai felé vesszük az irányt, ahol vadregényes szurdokvölgyeken átívelő kőhídakon sétálhatunk át. Monodendri településen lehetőség van ebédelni és pihenni egyet ,mielőtt tovább indulnánk, hogy kirándulásunk csúcspontjakét a Vikos Kanyon lélegzetelállító látványában gyönyörködhessünk egy panoráma teraszról. Felejthetetlen élmény! Remélem velünk tartanak, hogy Önök is megbizonyosodjanak erről:) Üdvözlettel, Grand Judit
Szőlősi-Papp Orsolya Dátum: 2016-05-26 10:23:03
Sziasztok! A Vikos völgyi programról tudna valaki írni bővebben, mert itt nem szerepel a fakultatívak között, de most láttam egy friss képet a Pargán levőknél, és ott rajta van a listán. Köszönöm!