(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Pargán
Fórum bejegyzései

Gindl Emőke Dátum: 2015-05-19 21:43:54
Kedves Mindenki! Mi az aeolussal megyünk Pargára, de szívesen kapcsolódnánk az Önök fakultatívjaihoz. Megoldható? Kösznöm: Emőke
Dátum: 2015-05-19 19:26:10
Tóth Henrietta írta ekkor: 2015-05-19 07:23:37
Igen van. A teraszon, de csipesz jól jöhet. smile
Kedves Judit! Minden teraszon van ruhaszárító és a csipesz kérdése is megoldható. Üdv, Klára
Tóth Henrietta Dátum: 2015-05-19 07:23:37
Mentel Judit írta ekkor: 2015-05-18 19:22:34
Kedves Grandtours! Érdeklődni szeretnék, hogy Pargán a Miltos appartmanban van-e ruhaszáritó? Köszönettel: Judit
Igen van. A teraszon, de csipesz jól jöhet. smile
Mentel Judit Dátum: 2015-05-18 19:22:34
Kedves Grandtours! Érdeklődni szeretnék, hogy Pargán a Miltos appartmanban van-e ruhaszáritó? Köszönettel: Judit
Veronika Dátum: 2015-05-18 15:36:52
Tisztelt Nagy Sándor! Köszönöm a választ. Értem amit ír, meg valójában nem is, de ez legyen már az én gondom. Azért nem értem, mert ha valaki a Granddal szeretne utazni és jó neki a Grandos szálláshely is, akkor ugyan annyira jön ki, mintha itt foglal a honlapon. Legalábbis az említett akció, adott turnusára vonatkozóan. Csak abban látom a kedvezményt, ha más utazási iroda buszjegyeivel hasonlítjuk össze, vagy a Grandos buszjegyek árával hasonlítom össze. De ha valaki a Granddal utazik, busszal, Grandos szálláshelyre, akkor lényegében ugyan ott van. Legalábbis szerintem. Illetve, ha valaki amúgy is a Granddal szeretne utazni busszal és Grandos szálláshelyre, akkor az nem fogja nézni, hogy amúgy mennyibe kerülne csak a buszjegy a Grand-nál, vagy máshol. Ha pedig máshol szeretne szállást foglalni, akkor lehet hiába az akció, akkor sem fog Grandos szálláshelyet foglalni, ha ez neki nem felel meg. Aki pedig Grand párti, az úgyis itt foglal, árban meg ugyan úgy jön ki. Az Ön által leírtakból pedig azt lehet egyértelműsíteni, hogy a Grandnál tulajdonképpen buszjegy árában lehet utazni előszezonban mindenképpen és a többi időszakban is nagyon kedvező áron. Ez így is van, mi is már többször utaztunk Önökkel, elégedettek voltunk mindennel, a jövőben is fogunk még sokszor utazni a Granddal (remélem). Semmi gondom nincs ezzel a facebook-os dologgal, egy nagyon okos marketing fogásnak tartom, jól is teszik, hogy kiemelik az ár előnyét. Csak szerettem volna megtudni, hogy hogyan is működik és milyen módon kellene értelmezni, mert elsőre nem volt számomra világos. Bár azt azért továbbra is "soknak" érzem, hogy "ingyen szállásos utazás", mert biztos vagyok benne, hogy ebbe az árba már belekalkulálták a szállás árát, max. a buszjegyek árával összehasonlítva tűnik úgy, hogy nem kell a szállásért fizetni. Nekem is felkeltette az érdeklődésemet, ezért néztem utána, majd azért érdeklődtem, mert azt tapasztaltam, (mivel nem értettem, hogy Önök hogyan gondolják), hogy árban semmivel sem olcsóbb, mint az adott turnus itt a honlapon szállással együtt. De most már világos minden, köszönöm a tájékoztatást, további sok sikert a munkájukhoz. üdvözlettel: Vas Veronika