(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Pargán
Fórum bejegyzései

szőllősi andrea Dátum: 2015-05-17 13:18:06
írta ekkor: 2015-05-16 19:36:56
Kedves Andrea! A Sifakis apartman konyhája a standardnak megfelelő alapfelszereltséggel rendelkezik: tésztaszűrő, vágódeszka, 1 serpenyő, 1 közepes lábas, fakanál, evőeszközök, poharak, tányérok, bögrék, 2 dl kávékiöntő edény, mikrohullámú sütő. Üdvözlettel, Klára
Köszönöm szépen válaszát:)))Ugyanolyan felszerelt, mint bárhol máshol, nem tudom mit vártak még ettől többet a többiek:)))Még nem csalódtam a grandtours apartmanjaiban:))Üdv:Andrea
Dátum: 2015-05-16 19:36:56
szőllősi andrea írta ekkor: 2015-05-13 19:42:52
Kedves Grand Klári!Azt szeretném megkérdezni, hogy a Sifakis apartmanban a konyha felszereltsége az alapvető dolgokat tartalmazza-e, gondolok például tányér, pohár, merőkanál? A facebook-on a kint nyaralók osztották meg, hogy gyönyörű apartman, csak a konyha felszereltség gyatrácska:)))Előre is köszönöm a válaszod, további csodálatos napsütéses napokat kívánok!!!Üdv:Andi
Kedves Andrea! A Sifakis apartman konyhája a standardnak megfelelő alapfelszereltséggel rendelkezik: tésztaszűrő, vágódeszka, 1 serpenyő, 1 közepes lábas, fakanál, evőeszközök, poharak, tányérok, bögrék, 2 dl kávékiöntő edény, mikrohullámú sütő. Üdvözlettel, Klára
Dátum: 2015-05-15 18:00:06
Kedves Csipkés Gáborné! A Korfu program nem lett törölve. Érdeklődés hiányában elmaradt erről a hétről, de a kirándulás továbbra is szerepel a fakultatív programok között. Üdvözlettel, Klára
Csipkés Gáborné Dátum: 2015-05-14 10:48:10
Kedves Klári! A facebookos hozzászólásokból olvastam, hogy Korfu fakultatív törölve van a programból.Ez igaz? Szervezetten,hogy lehet onnan Korfura menni? Üdv:Judit
szőllősi andrea Dátum: 2015-05-13 19:42:52
Kedves Grand Klári!Azt szeretném megkérdezni, hogy a Sifakis apartmanban a konyha felszereltsége az alapvető dolgokat tartalmazza-e, gondolok például tányér, pohár, merőkanál? A facebook-on a kint nyaralók osztották meg, hogy gyönyörű apartman, csak a konyha felszereltség gyatrácska:)))Előre is köszönöm a válaszod, további csodálatos napsütéses napokat kívánok!!!Üdv:Andi