(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Pargán
Fórum bejegyzései

Tóth Henrietta Dátum: 2014-05-19 08:56:22
Kedves Ferenc! Még két hét és indulunk a Miltos házba. A képek alapján nem tudom eldönteni, hogy mennyire lehet az apartmanház területe körbe kerítve. Azért érdekelne, mert a szállás bejárata az udvarról nyílik, és aggódom a 3 éves kisfiam biztonsága miatt. Ki tudom-e engedni biztonsággal az udvarra? Mennyire van elkerítve ez a terület a kövesúttól, illetve az autó forgalomtól? Van-e olyan része a telepnek, ahol biztonsággal tud játszani, labdázni? Olvastam, hogy az apartmanház mellett közvetlenül egy medencés szálloda van. Régi, külföldi fórumon olvastam, hogy a Miltos ház vendégeinek engedték, hogy fogyasztás ellenében használhassák a medencét. Most van erre lehetőség? Érdekelne még, hogy fejenként mennyi törölközőt kapunk, illetve mivel két hétre megyünk, a második hét elején takarítanak-e, és kapunk-e tiszta ágyneműt, törölközőt? Bocsánat a sok-sok kérdésért. Tavaly Marmarason már találkoztunk, akkor a Mousesben szálltunk meg. Nagyon segítőkésznek, türelmesnek ismertelek meg, így biztos vagyok benne, hogy most is választ kapok kérdéseimre, amiket előre is nagyon szépen köszönök. Tisztelettel: Hetti
Kovács Sándor Dátum: 2014-05-18 20:26:27
Kedves Grand Feri! Örömmel olvastam a beszámolót és a Nanos apartmanról írtakat, aug. 18-tól nekünk is itt lesz a szállásunk. smile Tulajdonképpen nem is kérdeznék semmit, ha ott leszünk, lesz egy egész hetünk megismerkedni Pargával. :) Remélem a fakultatívok létszámai 15 fölött lesznek. smile Legalább négy kirándulást beterveztünk, de lehet több lesz belőle. smile Még három hónap... azt meg már féllábon is... smile
Tóth Anna Mária Dátum: 2014-05-17 21:20:19
írta ekkor: 2014-05-17 16:39:25
Kedves Mária, teljesen nem külön légtér, kissé pontosítanék, a konyha a stúdió többi részétől elkülönül, tehát nem az ágíy mellett van hogy ilyen sarkos példával éljek. A Nanos házat csak dícsérni tudom egyébként, nagyon igényes nagyon szép, és viszonylag minden könnyedén megközelíthető innen. Az árak nem magasabbak mint máshol, hacsak nam az ember figyelmetlen, mert itt csak kisboltok vannak és emiatt az árak elég változóak egy egy árucikket illetően. A Miltos ház melletti bolt például kimondottan olcsó, ez a Nanoshoz kb 5 percnyire van, tőle 100 méterre lévő bolt kimondottan drága, erről gyorsan le is szoktunk..:-) Hogy mennyire kell felpakolni ? - senkinek nem javaslom zöldséget hozni például mert az itt sokkal finomabb..de házikolbászt nem lehet itt kapni....van aki főz van aki giroszozik vagy beül valahová esténként. A girosz 2-2.3 euro nem drágább mint máshol, a tavernák árai attól is függenek hol vannak, értelemszerűen ami nem központi az olcsóbb. Én mindenkinek azt mondom hogy lehet hogy picit drágább mint otthon, de nem csalódunk mert az adagok hatalmasak és nagyon jó itt a konyha. A ZORBAS taverna az egyébként ahol a Grandos vendégeket kedvezménnyel várják. nem fog csalódni , Parga csodálatos, üdvözlettel, Feri
Kedves Ferenc! Nagyon szépen köszönöm az infókat. Már látom, hogy ha ott leszünk is lesz kire számítani. Csupa jó dolgokat írt nekünk. Biztos vagyok benne, hogy nagyon jól fogjuk érezni magunkat.Már alig várjuk, hogy ott lehessünk. A viszontlátásig is minden jót kívánok. Üdvözlettel: Anna Mária
Dátum: 2014-05-17 16:39:25
Tóth Anna Mária írta ekkor: 2014-05-17 11:42:05
Kedves Ferenc! A Nanosban bérelt szobánknál az a jelzés van, hogy "konyha külön légtérben"... ez pontosan mit jelent? Böngészéseimben ha jól látom a bolti árak kissé magasabban mint más görög városokban. Mennyire érdemes kajával felpakolni? Köszi a választ. Üdv Anna Mária
Kedves Mária, teljesen nem külön légtér, kissé pontosítanék, a konyha a stúdió többi részétől elkülönül, tehát nem az ágíy mellett van hogy ilyen sarkos példával éljek. A Nanos házat csak dícsérni tudom egyébként, nagyon igényes nagyon szép, és viszonylag minden könnyedén megközelíthető innen. Az árak nem magasabbak mint máshol, hacsak nam az ember figyelmetlen, mert itt csak kisboltok vannak és emiatt az árak elég változóak egy egy árucikket illetően. A Miltos ház melletti bolt például kimondottan olcsó, ez a Nanoshoz kb 5 percnyire van, tőle 100 méterre lévő bolt kimondottan drága, erről gyorsan le is szoktunk..:-) Hogy mennyire kell felpakolni ? - senkinek nem javaslom zöldséget hozni például mert az itt sokkal finomabb..de házikolbászt nem lehet itt kapni....van aki főz van aki giroszozik vagy beül valahová esténként. A girosz 2-2.3 euro nem drágább mint máshol, a tavernák árai attól is függenek hol vannak, értelemszerűen ami nem központi az olcsóbb. Én mindenkinek azt mondom hogy lehet hogy picit drágább mint otthon, de nem csalódunk mert az adagok hatalmasak és nagyon jó itt a konyha. A ZORBAS taverna az egyébként ahol a Grandos vendégeket kedvezménnyel várják. nem fog csalódni , Parga csodálatos, üdvözlettel, Feri
Ifj. Dimény Péter Dátum: 2014-05-17 15:41:49
Parga webcamera: http://penteli.meteo.gr/stations/parga/camera.htm