Kedves Ferenc!
Még két hét és indulunk a Miltos házba. A képek alapján nem tudom eldönteni, hogy mennyire lehet az apartmanház területe körbe kerítve. Azért érdekelne, mert a szállás bejárata az udvarról nyílik, és aggódom a 3 éves kisfiam biztonsága miatt. Ki tudom-e engedni biztonsággal az udvarra? Mennyire van elkerítve ez a terület a kövesúttól, illetve az autó forgalomtól? Van-e olyan része a telepnek, ahol biztonsággal tud játszani, labdázni? Olvastam, hogy az apartmanház mellett közvetlenül egy medencés szálloda van. Régi, külföldi fórumon olvastam, hogy a Miltos ház vendégeinek engedték, hogy fogyasztás ellenében használhassák a medencét. Most van erre lehetőség? Érdekelne még, hogy fejenként mennyi törölközőt kapunk, illetve mivel két hétre megyünk, a második hét elején takarítanak-e, és kapunk-e tiszta ágyneműt, törölközőt? Bocsánat a sok-sok kérdésért. Tavaly Marmarason már találkoztunk, akkor a Mousesben szálltunk meg. Nagyon segítőkésznek, türelmesnek ismertelek meg, így biztos vagyok benne, hogy most is választ kapok kérdéseimre, amiket előre is nagyon szépen köszönök.
Tisztelettel: Hetti
Kedves Henrietta, valóban a képek nem tudják teljesen visszaadni, hogy pontosan milyen a ház előtti udvarrész. Nos a mi apartmanjaink mellett, még további szobák sorakoznak, így kapunk egy közel 50 méter hosszú kellemes kis udvart, mely mindkét vége az utcára nyílik, bár inkább egy kis ösvény :-) és kapu zárja mindkét végét. Az udvaron citrusfák adnak árnyékot. Szerintem nagyon kedves otthonos, a a kicsi is jó fogja magát érezni. A medencét még nem merem igérni, frisek még a kapcsolatok, mire jönnek utánakérdezek, de tény hogy itt divat a kis medence, mellette minibárral, ilyen van például a központban a templom mellett....:-) Van egy jó hírem, naponta van takarítás, így törölköző is van elegendő tiszta mindig.:-)
Bármi kérdés felmerül nagyon szívesen válaszolok..:-) hamarosan találkozunk ismét :-) Üdvözlettel, Feri