(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Pargán
Fórum bejegyzései

Domonkos Diána Dátum: 2014-05-23 14:44:01
Vargáné Rubinszki Mária írta ekkor: 2014-05-23 07:01:44
Kedves Dia! Nagyon jó volt olvasni a beszámolódat.Mikor értetek oda? Mi is várjuk már, igaz mi csak szeptemberbe megyünk. Üdv: Marcsi smile
Kedves Marcsi! Köszönöm szépen! Remélem Ti is jól fogjátok magatokat érezni! Mi reggel olyan 9-10 közt értünk oda! Ne aggódjatok, egy egész napotok lesz akkor is, hogy felfedezzétek Pargat :-D Üdv: Dia
Dátum: 2014-05-23 07:51:53
Vargáné Rubinszki Mária írta ekkor: 2014-05-20 07:11:22
Kedves Grand Feri! Köszönjük a beszámolót, mi szeptemberbe megyünk az Alexia 11-es szobába. már nagyon várjuk. Van a közelbe bolt? Minden információt szívesen fogadunk! Jó nyaralást mindenkinek! Üdv: Pécsről Marcsi és Feri. smile
Kedves Marcsi és Feri, szívesen :-) nagyon fogjátok szeretni a házat és a kilátást, és persze az alattatok lévő valtos beachet :-) Az Alexiától a városka központja körülbelül 5-10 perc sétányira van ( attól függ mennyit nézelődtök közben, :-) ha beértetek akkor nagyon sok kis boltot, és pékséget is találtok. Éhen senki senki fog maradni :-)nektek is ajánlanám a PARGA LOVE facebook csoportot amit nekünk "Pargásoknak" hoztam létre ott rengeteg képet is találtok ! ..:-) Üdvözlettel, Feri
Dátum: 2014-05-23 07:44:56
Tóth Henrietta írta ekkor: 2014-05-19 08:56:22
Kedves Ferenc! Még két hét és indulunk a Miltos házba. A képek alapján nem tudom eldönteni, hogy mennyire lehet az apartmanház területe körbe kerítve. Azért érdekelne, mert a szállás bejárata az udvarról nyílik, és aggódom a 3 éves kisfiam biztonsága miatt. Ki tudom-e engedni biztonsággal az udvarra? Mennyire van elkerítve ez a terület a kövesúttól, illetve az autó forgalomtól? Van-e olyan része a telepnek, ahol biztonsággal tud játszani, labdázni? Olvastam, hogy az apartmanház mellett közvetlenül egy medencés szálloda van. Régi, külföldi fórumon olvastam, hogy a Miltos ház vendégeinek engedték, hogy fogyasztás ellenében használhassák a medencét. Most van erre lehetőség? Érdekelne még, hogy fejenként mennyi törölközőt kapunk, illetve mivel két hétre megyünk, a második hét elején takarítanak-e, és kapunk-e tiszta ágyneműt, törölközőt? Bocsánat a sok-sok kérdésért. Tavaly Marmarason már találkoztunk, akkor a Mousesben szálltunk meg. Nagyon segítőkésznek, türelmesnek ismertelek meg, így biztos vagyok benne, hogy most is választ kapok kérdéseimre, amiket előre is nagyon szépen köszönök. Tisztelettel: Hetti
Kedves Henrietta, valóban a képek nem tudják teljesen visszaadni, hogy pontosan milyen a ház előtti udvarrész. Nos a mi apartmanjaink mellett, még további szobák sorakoznak, így kapunk egy közel 50 méter hosszú kellemes kis udvart, mely mindkét vége az utcára nyílik, bár inkább egy kis ösvény :-) és kapu zárja mindkét végét. Az udvaron citrusfák adnak árnyékot. Szerintem nagyon kedves otthonos, a a kicsi is jó fogja magát érezni. A medencét még nem merem igérni, frisek még a kapcsolatok, mire jönnek utánakérdezek, de tény hogy itt divat a kis medence, mellette minibárral, ilyen van például a központban a templom mellett....:-) Van egy jó hírem, naponta van takarítás, így törölköző is van elegendő tiszta mindig.:-) Bármi kérdés felmerül nagyon szívesen válaszolok..:-) hamarosan találkozunk ismét :-) Üdvözlettel, Feri
Dátum: 2014-05-23 07:32:20
Tóth Anna Mária írta ekkor: 2014-05-17 21:20:19
Kedves Ferenc! Nagyon szépen köszönöm az infókat. Már látom, hogy ha ott leszünk is lesz kire számítani. Csupa jó dolgokat írt nekünk. Biztos vagyok benne, hogy nagyon jól fogjuk érezni magunkat.Már alig várjuk, hogy ott lehessünk. A viszontlátásig is minden jót kívánok. Üdvözlettel: Anna Mária
Kedves Marika ! Várom önöket szeretettel :-) :-) :-)
Dátum: 2014-05-23 07:30:48
Kovács Sándor írta ekkor: 2014-05-18 20:26:27
Kedves Grand Feri! Örömmel olvastam a beszámolót és a Nanos apartmanról írtakat, aug. 18-tól nekünk is itt lesz a szállásunk. smile Tulajdonképpen nem is kérdeznék semmit, ha ott leszünk, lesz egy egész hetünk megismerkedni Pargával. :) Remélem a fakultatívok létszámai 15 fölött lesznek. smile Legalább négy kirándulást beterveztünk, de lehet több lesz belőle. smile Még három hónap... azt meg már féllábon is... smile
Kedves Sándor, örülök hogy bizakodóan várja a Pargai nyaralást. Én minden nap arról győződök meg hogy Parga csodálatos kis városka, rengeteg látnivalóval, apró öblökkel hosszan húzódó homokos partokkal, és ami az estéket illeti, a szűk hangulatos sikátorok, az óvárosban, a kikötő, az hogy mindenhonnan zene szól...el sem lehet mesélni szinte..önnek is és minden kedves vendégünknek ajánlanám figyelmébe a PARGA LOVE facebook csoportot, melyet létrehoztam, pontosan azért hogy már a nyaralás előtt is, de legfőképpen utána együtt legyen a "csapat" Itt már kerülnek fel az első csoport képei, élménybeszámolói. Várom a találkozást, Üdvözlettel, Feri. :-)