(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Németh István Dátum: 2013-03-11 10:18:53
Kedves Grand Tours ! Lenne pár kérdésem a Caravel Apartmanról. Milyen a parkolási lehetőség, van-e a közelben pékség, élelmiszerbolt, a 6 fős apartman mindkét szobája klimatizált-e. Köszönettel:Németh István
Grand Paralia Dátum: 2013-03-08 17:29:35
lovász sándor írta ekkor: 2013-03-07 10:35:00
Sziasztok: Szeretném megkérdezni,hogy az Anesis Apartmanban van-e lehetőség utolsó nap,letusolni, mint a Villa Atlantiszba.Ott már voltunk és nagyon jó volt,az utolsó nap volt egy zuhanyzó szoba,és még a ké zi táska is maradhatott.Vagy Parália Új részén melyik apartmanban van ilyen lehetőség. Lovász Sándor vagyok egy törzsutasotok. Köszönöm a választ, Sziasztok
Kedves Sándor! Igen, az Anesis apartmanházunkban is van lehetőség az utolsó napon a hazaindulás előtt lezuhanyozni. Nem szobán belül van a zuhanyzó, és a WC, hanem külön helységekben, amelyek a bejárat mellett oldalról nyílnak. A kézipoggyász elhelyezésére is van lehetőség az apartman aula részében, így az utolsó nap egészen az indulásig lehet még élvezni a tengerben való "lubickolást". Szeretettel várunk Parálián!!! smile
Grand Paralia Dátum: 2013-03-08 15:06:05
Lovas Bertalan írta ekkor: 2013-03-08 11:39:28
Kedves Iroda! Több napja kaptam tőletek egy levelet,miszerint elküldtétek a számlát az előleg befizetésésről,de eddig még nem kaptam meg. Elküldenétek még egyszer,szeretném tudni,hogy pontosan mennyi is a felmaradó részem,amit még be kell fizetnem és mikorra? Köszönöm szépen!
Kedves Lovas Bertalan! Kérjük, hogy telefonon vegye fel a kapcsolatot a debreceni irodánkkal, (elérhetőségünk a "kapcsolat" fül alatt) ahol a foglalási száma bediktálása után konkrét felvilágosítást adnak a kolléganők mind a fennmaradó összeg, a számla, mind pedig a fizetési határidő vonatkozásában. Köszönjük, és szeretettel várjuk Parálián!
Lovas Bertalan Dátum: 2013-03-08 11:39:28
Kedves Iroda! Több napja kaptam tőletek egy levelet,miszerint elküldtétek a számlát az előleg befizetésésről,de eddig még nem kaptam meg. Elküldenétek még egyszer,szeretném tudni,hogy pontosan mennyi is a felmaradó részem,amit még be kell fizetnem és mikorra? Köszönöm szépen!
lovász sándor Dátum: 2013-03-07 10:35:00
Sziasztok: Szeretném megkérdezni,hogy az Anesis Apartmanban van-e lehetőség utolsó nap,letusolni, mint a Villa Atlantiszba.Ott már voltunk és nagyon jó volt,az utolsó nap volt egy zuhanyzó szoba,és még a ké zi táska is maradhatott.Vagy Parália Új részén melyik apartmanban van ilyen lehetőség. Lovász Sándor vagyok egy törzsutasotok. Köszönöm a választ, Sziasztok