(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Grand Paralia Éva Dátum: 2017-07-17 19:40:28
Enit Ses írta ekkor: 2017-07-17 15:04:10
T. I.-vezető! Érdeklődni szeretnék, hogy ANESIS APARTMAN mini konyha kifejezése mit takar pontosan. Milyen a konyhai feszereltség? Mit jelent a kisebb alapterület? Válaszát előre is köszönöm.
Kedves Utasunk! Az Anesis Apartmanban a mini szó a konyha méretére utal, a kisebb alapterület pedig arra vonatkozik, hogy a hálóhelyiséggel egy légtérben található, de felszereltségében (főzőedények többféle méretben, elektromos rezsó, mikrohullámú sütő, evőeszközök, tányérok) teljesen alkalmas a napi főzés és étkezés megoldására. Üdvözlettel: Varga Éva idegenvezető
Enit Ses Dátum: 2017-07-17 15:04:10
T. I.-vezető! Érdeklődni szeretnék, hogy ANESIS APARTMAN mini konyha kifejezése mit takar pontosan. Milyen a konyhai feszereltség? Mit jelent a kisebb alapterület? Válaszát előre is köszönöm.
Virágos Gyöngyi Dátum: 2017-07-15 21:04:37
Németh Józsefné írta ekkor: 2017-07-13 23:03:30
Kedves Gyöngyi! Tudom, nem posztom ide írni,de nem tudok szó nélkül átsiklani a poszt felett.Ez egy fórum, ahol az iroda kinti idegenvezetőjétől tudunk informálódni.Személy szerint, mielött bármelyik évben lefoglaltam volna a szállást ,a Grand oldalán használtam a 360°fotó szolgáltatást.Itt pontosan látni,mind az apartman és mind az erkély felszereltségét.Igy eldönthetem megfelel-e ugy azokkal a felszerelésekkel a szállás😊Sokadszorra megyünk,de sehol sem találkoztam a szabvány felnőtt ágy helyett gyerekméretűvel!! Amugy szerintem minden apartmanhoz tartozik egy asztal és pont annyi szék ahány fős a szállás.Volt ,hogy mikor megérkeztünk,az elöttünk lévő kint használta az erkélyen ezeket.Egyszerűen megfogtuk és behoztuk a konyhába,és rögtön lett asztalunk-székünk. Aki ezután indul mindenkinek pompás nyaralást kívánok.Mi aug.1-én érkezünk,amit már nagyon várunk.
Kedves Németh Józsefné! Én is szétnéztem, véleményeket olvastam, utazási irodában voltam mielőtt lefoglaltam ezt a szállást. A fotókat is megnéztem, de azon sajnos nem látszik az ágy mérete, mint ahogy a szobáé sem. Leírva pedig ezek nincsenek sehol! Találtam egy alaprajzot a szobáról, de az sajnos nem az "igazi", méretarányos rajz volt. Erre is csak utólag jöttem rá, amikor már ott voltunk. Higgye el, nem esik le az ujjamról a gyűrű egy, vagy akár több széket megmozdítani. Voltunk már Korfun, Sartin, sőt itt Paralián is - bár 25 éve -, de egyik helyen sem volt gondom. Miért mondanám, ha nem így volt?! Ez a 4 fős apartman egy 4X4-es szoba volt!!!! Az ágyak, a szekrények, a konyhának nevezett valami mellé, vajon hova tudtam volna asztalt székekkel rakni? Örülök neki, hogy Önnek nem volt ilyen gondja, remélem nem is lesz soha! Nagyon vártuk ezt az utazást és baromi nagy csalódás lett :-( Azért írtam le, hogy ha máshonnan nem, akkor legalább innen tudja meg, akit érdekel, hogy ilyen is van. Ennek ellenére, akinek tetszik ez a fajta "nyaralás" menjen bátran és érezze jól magát! Köszönöm a hozzászólást.
Grand Paralia Éva Dátum: 2017-07-15 11:45:08
Veres Péter írta ekkor: 2017-07-15 09:28:01
A "http://www.grandtours.hu/gorogorszag-o2.html" oldalon olvasom: "...A szálláshelyeken sehol sem kell kauciót fizetni (kivéve Paralián a Sky és Sartin a Blue Sarti apartmanok esetében)..." Lányomék 17-én indulnak Paraliára a Sky apartmanba. Kérdésem az lenne, hogy mennyi kauciót kell ott fizetni? Köszönettel: Veres Péter
Tisztelt Veres Péter! Tájékoztatjuk Önöket, hogy egyik paráliai apartmanban sincs kaució fizetés, így idén a Sky apartmanban sem. Várjuk a kedves lányát Parálián! Üdvözlettel: Varga Éva idegenvezető
Veres Péter Dátum: 2017-07-15 09:28:01
A "http://www.grandtours.hu/gorogorszag-o2.html" oldalon olvasom: "...A szálláshelyeken sehol sem kell kauciót fizetni (kivéve Paralián a Sky és Sartin a Blue Sarti apartmanok esetében)..." Lányomék 17-én indulnak Paraliára a Sky apartmanba. Kérdésem az lenne, hogy mennyi kauciót kell ott fizetni? Köszönettel: Veres Péter