Tisztelt Cím!
Az utasokat jó lenne még itthon tájékoztatni arról, hogy az apartmanban nem felnőttméretű ágyak vannak, nincs a szobában egy asztal amire le lehetne pakolhatni, kint a teraszon 35 fokban, napsütésben kellene étkezni, mert semmi árnyékolás nincs!!!!!!!!!!
Virágos Gyöngyi
Kedves Gyöngyi!
Tudom, nem posztom ide írni,de nem tudok szó nélkül átsiklani a poszt felett.Ez egy fórum, ahol az iroda kinti idegenvezetőjétől tudunk informálódni.Személy szerint, mielött bármelyik évben lefoglaltam volna a szállást ,a Grand oldalán használtam a 360°fotó szolgáltatást.Itt pontosan látni,mind az apartman és mind az erkély felszereltségét.Igy eldönthetem megfelel-e ugy azokkal a felszerelésekkel a szállás😊Sokadszorra megyünk,de sehol sem találkoztam a szabvány felnőtt ágy helyett gyerekméretűvel!! Amugy szerintem minden apartmanhoz tartozik egy asztal és pont annyi szék ahány fős a szállás.Volt ,hogy mikor megérkeztünk,az elöttünk lévő kint használta az erkélyen ezeket.Egyszerűen megfogtuk és behoztuk a konyhába,és rögtön lett asztalunk-székünk.
Aki ezután indul mindenkinek pompás nyaralást kívánok.Mi aug.1-én érkezünk,amit már nagyon várunk.