(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Grand Paralia Éva Dátum: 2017-07-14 09:03:11
Dósa Sándorné írta ekkor: 2017-07-11 09:59:38
Kedves Éva! Több alkalommal az Önök utazási irodáján keresztül utaztunk Görögországba most azonban egyénileg foglaltunk szállást Paralian mert mire kiderült, a család minden tagjának megfelelő időpont már Önöknél nem tudtam foglalni. Az után szeretnék érdeklődni, hogy van-e arra lehetőség , hogy "külsősként" (természetesen ha van üres férőhely időpont 08.12-08.18-ig 5 felnőtt) részt vehetünk-e az Önök által szervezett fakultatív programokon? Amennyiben van rá lehetőség kérem szíveskedjen tájékoztatást küldeni mely napokon milyen programok vannak, valamint azt szeretném megtudni, hogy változatlanul a Caravel apartmanban tudjuk Önnel felvenni a személyes kapcsolatot? Utasbiztosítás: Az utazási iroda lapján olvastam azt az infót hogy a macedónok utasbiztosítás nélkül nem engednek be mit kell azon információ alatt érteni nem csak az autók nemzetközi zöldkártyája a kötelező? üdz: Dósáné Anikó
Tisztelt Dósa Sándorné! Természetesen van lehetőség rá, hogy Önök is részt vegyenek az általunk szervezett fakultatív programokon. Mivel a kirándulási lehetőségek az adott hétre vonatkoznak és ezeket mindig kedden, érkezés után ismertetjük a vendégekkel, kérem, hogy legyenek szívesek a Caravel apartmanban csatlakozni a 15 órakor kezdődő tájékoztatóhoz. Felelősséggel tervezett nyaralás elképzelhetetlen utasbiztosítás nélkül, sajnos előfordul, hogy ezt nem gondolják át előre az utasok és ha közbejön egy betegség a nyaralás során, akkor az utasbiztosítás többszörösét kell fizetniük az orvosi ellátásért. Kérjük, hogy ne induljanak el utasbiztosítás nélkül a nyaralásra. Várjuk Önöket a tájékoztatón! Üdvözlettel: Varga Éva idegenvezető
Németh Józsefné Dátum: 2017-07-13 23:03:30
Virágos Gyöngyi írta ekkor: 2017-07-13 14:40:38
Tisztelt Cím! Az utasokat jó lenne még itthon tájékoztatni arról, hogy az apartmanban nem felnőttméretű ágyak vannak, nincs a szobában egy asztal amire le lehetne pakolhatni, kint a teraszon 35 fokban, napsütésben kellene étkezni, mert semmi árnyékolás nincs!!!!!!!!!! Virágos Gyöngyi
Kedves Gyöngyi! Tudom, nem posztom ide írni,de nem tudok szó nélkül átsiklani a poszt felett.Ez egy fórum, ahol az iroda kinti idegenvezetőjétől tudunk informálódni.Személy szerint, mielött bármelyik évben lefoglaltam volna a szállást ,a Grand oldalán használtam a 360°fotó szolgáltatást.Itt pontosan látni,mind az apartman és mind az erkély felszereltségét.Igy eldönthetem megfelel-e ugy azokkal a felszerelésekkel a szállás😊Sokadszorra megyünk,de sehol sem találkoztam a szabvány felnőtt ágy helyett gyerekméretűvel!! Amugy szerintem minden apartmanhoz tartozik egy asztal és pont annyi szék ahány fős a szállás.Volt ,hogy mikor megérkeztünk,az elöttünk lévő kint használta az erkélyen ezeket.Egyszerűen megfogtuk és behoztuk a konyhába,és rögtön lett asztalunk-székünk. Aki ezután indul mindenkinek pompás nyaralást kívánok.Mi aug.1-én érkezünk,amit már nagyon várunk.
Virágos Gyöngyi Dátum: 2017-07-13 14:40:38
Tisztelt Cím! Az utasokat jó lenne még itthon tájékoztatni arról, hogy az apartmanban nem felnőttméretű ágyak vannak, nincs a szobában egy asztal amire le lehetne pakolhatni, kint a teraszon 35 fokban, napsütésben kellene étkezni, mert semmi árnyékolás nincs!!!!!!!!!! Virágos Gyöngyi
Dósa Sándorné Dátum: 2017-07-11 09:59:38
Kedves Éva! Több alkalommal az Önök utazási irodáján keresztül utaztunk Görögországba most azonban egyénileg foglaltunk szállást Paralian mert mire kiderült, a család minden tagjának megfelelő időpont már Önöknél nem tudtam foglalni. Az után szeretnék érdeklődni, hogy van-e arra lehetőség , hogy "külsősként" (természetesen ha van üres férőhely időpont 08.12-08.18-ig 5 felnőtt) részt vehetünk-e az Önök által szervezett fakultatív programokon? Amennyiben van rá lehetőség kérem szíveskedjen tájékoztatást küldeni mely napokon milyen programok vannak, valamint azt szeretném megtudni, hogy változatlanul a Caravel apartmanban tudjuk Önnel felvenni a személyes kapcsolatot? Utasbiztosítás: Az utazási iroda lapján olvastam azt az infót hogy a macedónok utasbiztosítás nélkül nem engednek be mit kell azon információ alatt érteni nem csak az autók nemzetközi zöldkártyája a kötelező? üdz: Dósáné Anikó
Pataki Anikó Dátum: 2017-07-10 17:08:27
Grand Paralia Éva írta ekkor: 2017-07-08 19:06:17
Kedves Anikó! Parálián nagyon kellemes, apró szemcsés homokú, lassan mélyülő a tengerpart. A napágy bérlés fogyasztáshoz kötött, nincs külön napágy bérleti díj. A fogyasztás lehet egy sör, üdítő vagy jeges kávé, mely a tengerparton a beach bárakban kb. 3-4 euróba kerül, ezzel az összeggel kell számolniuk egy napágy használata esetén. Üdvözlettel: Varga Éva idegenvezető
Kedves Éva köszönöm szépen válaszát.