(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Nagy Gyula Dátum: 2012-02-19 15:00:13
Érdeklődni szeretnék,hogy junius21-től leszünk lent a Halkidikin szeretnénk eljutni Athénba, ha jól tudom akkor az utazási iroda indít utat. Érdeklődni szeretnék, hogy egy család részére lenne-e ugy lehetőség befizetni a fakultatív programot, hogy nem önöknél foglalunk szállás. Hol lehet befizetni a programot csak a helyszinen? Nekünk a Sithónia félszigeten lesz a szállásunk, esetleg Marmaras vagy Sartin nincs olyan képviselő, vagy képviselet ahol belehetne fizetni és ahol megtudják mondani a pontos indulási helyszint vagy Magyarországon előre nem lehetne-e rendezni? Köszönöm a segítségüket!!!
Lesku Ivett Dátum: 2012-02-16 11:57:26
Tóth Barbara írta ekkor: 2012-02-15 17:54:17
Sziasztok! Szeretnék érdeklődni egy-két dologgal kapcsolatban. Az ártáblázat alatt fel van tüntetve a buszos költség is. Ez azt jelenti, hogy a táblázatban megadott árban nincs benne a buszjegy? Illetve a kompdíj hogyan intézendő: a buszon kérik majd el vagy bele van kalkulálva az útba? A másik kérdésem pedig az lenne, hogy a gyűjtőjáraton nem biztosított a fix ülőhely azt jelenti, hogy akinek már nem jut ülőhely annak állnia kell? Illetve a Szegedig úgy értendő, hogy utána át kell szállni mert más busz visz tovább? Lehet hogy csak nekem nem egyértelmű :D Előre is köszönöm a segítséget! :)
Szia! Ami a táblázatban van ár abban már benne van a busz is! A fix ülőhely azt jelenti,h ha fizetsz még talán 3 ezret (nem biztos,h ennyi de úgy emlékszem) akkor oda ülsz ahova te lefoglalod! Ha nem akkor ők ültetnek egy helyre! Mindig ki van téve majd a busz ajtajára,h kinek hol van a helye!!! Szegednél találkozik minden Grandos busz és ha valakinek át kell szállnia akkor annak szólnak!!! Mi már 6szor voltunk Parálián! :) A komp díjat azt nem tudom mert még úgy nem voltunk! Remélem tudtam egy kicsit segíteni?! smile
Tóth Barbara Dátum: 2012-02-15 17:54:17
Sziasztok! Szeretnék érdeklődni egy-két dologgal kapcsolatban. Az ártáblázat alatt fel van tüntetve a buszos költség is. Ez azt jelenti, hogy a táblázatban megadott árban nincs benne a buszjegy? Illetve a kompdíj hogyan intézendő: a buszon kérik majd el vagy bele van kalkulálva az útba? A másik kérdésem pedig az lenne, hogy a gyűjtőjáraton nem biztosított a fix ülőhely azt jelenti, hogy akinek már nem jut ülőhely annak állnia kell? Illetve a Szegedig úgy értendő, hogy utána át kell szállni mert más busz visz tovább? Lehet hogy csak nekem nem egyértelmű :D Előre is köszönöm a segítséget! :)
Grand Eleni teszt Dátum: 2012-02-10 09:08:33
Aktualitás! Tekintsék meg Paralián készült havas fotóinkat a Képek menüpont alatt.
Schneider Melinda Dátum: 2012-02-09 12:16:31
Sajnos ide még nem volt alkalmam leírni az élményeinket. Először is szeretnénk megköszönni a Grand Tours-nak és a kinti utazási irodának, hogy az első közös tengerparti nyaralásunkat felejthetetlenné tették 2011 nyarán. Maximális kiszolgálás, kedvesség, precízség és felkészültség jellemzi az utazási irodát és a szolgáltatást is, melyet kaptunk. A Pelagos apartman szintén kiváló, annak ellenére, hogy a tulajdonos nem beszél idegennyelvet, végtelenül kedvesek! Tiszta, rendezett szobák, csöndes környék.Meteorák, Skiathos, Olympos mint fakultatív programok Viki idegenvezetővel és Kostas buszsofőrrel szintén felejthetetlen! Gratulálok és köszönettel tartozunk minden GT-s munkatársnak és nem választanék más irodát. Ami egyszer bevált, attól nem szabad elpártolni. Idén is GT-s utazásunk lesz és biztos vagyok benne, hogy ugyanolyan felejthetetlen lesz, mint a tavaly. Magas a mérce smile Köszönjük: Melinda és Gergő 2011 Paralia