(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Nagy Tibor Dátum: 2017-05-25 12:42:12
Grand Paralia Éva írta ekkor: 2017-05-25 10:44:09
Kedves Tímea, kedves Tibor és minden kedves érdeklődő utasunk! A fakultatív programok az alábbi napokon kerülnek megszervezésre az idei szezonban: Szerda: Taverna vacsora Csütörtök: Meteora Péntek: Skiathos (hajókirándulás) Szombat: Edessa; Kalózhajó kirándulás Vasárnap: Athén Hétfő: Olympos; Folklórest. Ez a jelenlegi helyzetet tükrözi, a későbbiekben még további programok is indulnak, illetve elképzelhető változás a programok napjaiban. Érkezés után, keddi napon tartunk tájékoztatót utasainknak, ahol részletesen ismertetjük az adott héten induló fakultatív programokat, árinformációval is kiegészítve. Tímea kérdésére válaszolva, kellemes az idő jelenleg is, 26 fok körüli hőmérséklet van, a jövő héttől pedig jelentős felmelegedést jósolnak, a tenger 19 fokos. Várjuk Önöket Parálián! Üdvözlettel: Varga Éva idegenvezető
Köszönöm a választ! :-)
Grand Paralia Éva Dátum: 2017-05-25 10:44:09
Lilik Tímea írta ekkor: 2017-05-24 13:26:15
Ez engem is érdekelne :)
Kedves Tímea, kedves Tibor és minden kedves érdeklődő utasunk! A fakultatív programok az alábbi napokon kerülnek megszervezésre az idei szezonban: Szerda: Taverna vacsora Csütörtök: Meteora Péntek: Skiathos (hajókirándulás) Szombat: Edessa; Kalózhajó kirándulás Vasárnap: Athén Hétfő: Olympos; Folklórest. Ez a jelenlegi helyzetet tükrözi, a későbbiekben még további programok is indulnak, illetve elképzelhető változás a programok napjaiban. Érkezés után, keddi napon tartunk tájékoztatót utasainknak, ahol részletesen ismertetjük az adott héten induló fakultatív programokat, árinformációval is kiegészítve. Tímea kérdésére válaszolva, kellemes az idő jelenleg is, 26 fok körüli hőmérséklet van, a jövő héttől pedig jelentős felmelegedést jósolnak, a tenger 19 fokos. Várjuk Önöket Parálián! Üdvözlettel: Varga Éva idegenvezető
Lilik Tímea Dátum: 2017-05-24 13:26:15
Nagy Tibor írta ekkor: 2017-05-20 16:49:40
Kedves Éva! Tudna esetleg már információt adni nekem, hogy az egyes fakultatív programok mely napokra esnek? :-) Köszönettel: Nagy Tibor
Ez engem is érdekelne :)
Lilik Tímea Dátum: 2017-05-24 13:25:15
Kedves Éva! Május 29-én indulunk Paráliára. Lehet már tudni valamit a fakultatív programokról? Milyen programok, melyik nap, milyen áron? Milyen most kint az idő? És a tenger hány fokos? Köszönettel: Lilik Timi smile
Grand Paralia Éva Dátum: 2017-05-20 19:40:39
Szemján József írta ekkor: 2017-05-19 11:34:31
Kedves Éva! Immár ötödik alkalommal megyünk Paraliára ! :) Utoljára 6 éve voltunk. Akkor béreltünk kerékpárt érdeklődni szeretnék most milyen árban vannak . Paralián agyon finom gyrosokat ettünk :D olvastam nem nagyon drágultak az árak de hozzávetőlegesen most egy pita milyen árú? Még egy olyan kérdésem lenne amit fórumon nem találtam. Katariniből szeretnénk ismerősökhöz vonattal elmenni akik Nei Porin nyaralnak majd, esetleg Thessalonikibe. Mennyire megbízható a vonatközlekedés, árak esetleg honlap ahol menetrendet lehet találni. Válaszaid nagyon szépen köszönöm.
Kedves József! Kerékpárbérléssel kapcsolatosan a Caravel apartman tulajdonosa tud Önöknek árinformációt adni és segít is az intézésében. Jó hírem van Önök számára, a hat évvel ezelőttihez képest egyáltalán nem tapasztalható drágulás :). A gyros még mindig nagyon finom, pitában 2.20-2,50 euró közötti áron kapható, üdítőitallal együtt menüben 3 euró. A Katerini-Larissza útvonalon közlekedő vonat megáll Nei Poriban is, kb. 25 perc a menetidő, a jegy ára 4,40 euró (egy útra). Keressenek meg bennünket érkezés után és a menetrendet megbeszéljük Önökkel. Várjuk Önöket Parálián! Üdvözlettel: Varga Éva idegenvezető