(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Nagy Tibor Dátum: 2017-05-20 16:49:40
Kedves Éva! Tudna esetleg már információt adni nekem, hogy az egyes fakultatív programok mely napokra esnek? :-) Köszönettel: Nagy Tibor
Szemján József Dátum: 2017-05-19 11:34:31
Kedves Éva! Immár ötödik alkalommal megyünk Paraliára ! :) Utoljára 6 éve voltunk. Akkor béreltünk kerékpárt érdeklődni szeretnék most milyen árban vannak . Paralián agyon finom gyrosokat ettünk :D olvastam nem nagyon drágultak az árak de hozzávetőlegesen most egy pita milyen árú? Még egy olyan kérdésem lenne amit fórumon nem találtam. Katariniből szeretnénk ismerősökhöz vonattal elmenni akik Nei Porin nyaralnak majd, esetleg Thessalonikibe. Mennyire megbízható a vonatközlekedés, árak esetleg honlap ahol menetrendet lehet találni. Válaszaid nagyon szépen köszönöm.
Grand Paralia Éva Dátum: 2017-05-18 19:42:20
Cser Kitti írta ekkor: 2017-05-17 22:14:17
Kedves Éva! Érdeklődnék, hogy Paraliára napernyőt célszerű lenne vinni magunkkal, vagy vannak olyan bárok, ahol vannak napernyők és nyugágyak? :) Mármint, amik nem bizonyos hotelekhez tartoznak és mi, más szállás vendégei is megpihenhetünk az árnyékban (akár egy kellemes Frappé társaságában) :) A választ előre is köszönöm!
Kedves Kitti! Parálián rengeteg beach bár és tengerparti kávézó található, ahol fogyasztás ellenében akár egész nap használhatják a napágyakat. Más nyaralóhelyekkel ellentétben, itt nincs külön napágybérleti díj, azok használatának feltétele csupán az egyszeri fogyasztás, ami lehet az akár Ön által is említett finom, frissítő jeges frappé! :) Várjuk Önöket Parálián! Üdvözlettel: Varga Éva idegenvezető
Cser Kitti Dátum: 2017-05-17 22:14:17
Kedves Éva! Érdeklődnék, hogy Paraliára napernyőt célszerű lenne vinni magunkkal, vagy vannak olyan bárok, ahol vannak napernyők és nyugágyak? :) Mármint, amik nem bizonyos hotelekhez tartoznak és mi, más szállás vendégei is megpihenhetünk az árnyékban (akár egy kellemes Frappé társaságában) :) A választ előre is köszönöm!
Gebri Anita Dátum: 2017-05-17 20:56:35
Könczölné Kanti Alexandra írta ekkor: 2017-05-08 18:57:17
Köszönjük, érdeklődve várjuk a fakultatív programokról szóló tájékoztatót! :)
Üdvözlöm! Érdeklődnék, hogy kaptak e tájékoztatást a fakultatív programokról? Én nem találom sehol :D Köszönöm Anita smile