(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

ifj. Cseh Ferenc Dátum: 2010-06-10 14:26:24
Augusztus közepére tervezzük a barátnőmmel és a kisfiammal, hogy 3-asban Görögbe megyünk nyaralni. Csak még azt nem tudjuk, hogy pontosan hova. Szakmám miatt nekem fontos az internet elérhetőség, így ezzel kapcsolatban szeretném föltenni a kérdésemet. Van bármilyen jellegű megkötés az ingyenes wifi-s internethasználattal kapcsolatban?
Grand Paralia Dátum: 2010-06-10 10:17:42
Pálinkás Edina írta ekkor: 2010-06-09 16:02:39
Szia Zsuzsi!!! éjjel 1-re haza értünk épségbe,nagyon köszönünk mindent jól éreztük magunkat, Panosnak is a koktélokat meg mindent.Jövőre találkozunk ha nem szigeten leszel oké??? smile Novemberbe meg megyünk Nánásra csak a címet felejtettük el elkérni letudnád nekünk írni???Fiuk na olvassátok ezt azt üzit akkor a Kitti nevében köszönjük!!!!Puszi és még egyszer köszönjük remélem jövőre találkozunk, mi biztos megyünk!!!!!!!!! smile smile smile smile smile smile smile
Szia Edina! Örülök, hogy szerencsésen megérkeztetek és hogy jól éreztétek magatokat. A Panos email címe: [email protected], és azon tudtok majd érdeklődni a helyszínről. További szép nyarat kívánok Nektek, üdv az egész családnak!Zsuzsi
Grand Paralia Dátum: 2010-06-10 09:38:27
Darabosné Lakatos Andrea írta ekkor: 2010-06-09 11:19:41
Kedves Zsuzsi!! Júliusban megyünk Paraliára a családommal. Szeretnénk elmenni quad túrára is, amit Panos szervez. Az lenne a kérdésem, hogy szoktak-e ilyenkor külön sportbiztosítást kötni, vagy kockáztassunk, nem szokott semmi gond lenni. A fiam 15 éves és robogóra van jogsija, vezetheti a quadot? Előre is köszönöm a válaszodat:Andi
Kedves Andrea! Én mindenképpen ajánlom az extrém sportbiztosítást, mivel ez a túra szervezetten megy, így a sima biztosítás nem vonatkozik rá. A további részleteket a túrával kapcsolatban majd Panossal kell megbeszélni, mert ez az ő szervezése. Üdvözlettel: Zsuzsi
Grand Paralia Dátum: 2010-06-10 09:33:37
Répási Tibor írta ekkor: 2010-06-09 09:28:06
Kedves Zsuzsi! Nagyon köszönjük azt az észrevehetetlen segítséget, amit nekünk nyújtott! Nagyon jól éreztük magunkat a két ott töltött hét alatt! Kérjük, hogy tolmácsolja még köszönetünket Panosnak - akitől sajnos nem tudtunk elbúcsúzni -, valamint a Billi's tulajdonosnőjének is. Annyira segítőkészek és aranyosak voltak, hogy már tervezzük a jövő évi odautazást. A "312-es" nyaralói
Kedves Tibor! Örülök, hogy szerencsésen hazaértek. Az üzeneteket átadtam, és ők is minden jót kívánnak. Üdvözlettel: Zsuzsi
Grand Paralia Dátum: 2010-06-10 09:27:07
Csutek írta ekkor: 2010-06-08 20:37:57
Szia Zsuzsi! Szombattól van foglalásunk a Zeus apartmanban. Előre láthatólag csak este érkezünk, mert Toloból indulva, útba ejtjük Delphit is. Légy szíves, jelezd eztv a szállásadónk felé. Addig még próbállak hívni. Üdv: Judit
Kedves Judit! A szállásadóknak jeleztem, hogy csak este érkeztek. A kulcs nálam lesz. Várom majd a hívásotokat és persze Titeket is. Üdv: Zsuzsi