(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Labonczné Boruzs Mária Dátum: 2010-01-26 10:17:45
Miklos Katerina írta ekkor: 2010-01-25 15:24:59
Sziasztok! Mi (a párom és én) idén mennénk elöször paráliára, és nem tudjuk eldönteni, hogy a Atlantisz vagy a Pelagos Apartmant válasszuk. Szerintetek melyik a jobb, szebb?? Melyen az élet parálián, éttérmek, bulizás szempontjábol? Köszönöm elöre is annak aki válaszol és segit nekünk! smile
Szia Katalin.Mi párommal a Pelagosban voltunk már,szerintünk nagyon kényelmes,újszerü apartman.Paralián mindig nagy élet van és nincs távolság mindent könnyen meg lehet közelíteni.Én ezt az apartmant tudom neked ajánlani egy utcára néző szobával.Marcsi
kámán krisztina Dátum: 2010-01-25 21:26:27
Miklos Katerina írta ekkor: 2010-01-25 15:24:59
Sziasztok! Mi (a párom és én) idén mennénk elöször paráliára, és nem tudjuk eldönteni, hogy a Atlantisz vagy a Pelagos Apartmant válasszuk. Szerintetek melyik a jobb, szebb?? Melyen az élet parálián, éttérmek, bulizás szempontjábol? Köszönöm elöre is annak aki válaszol és segit nekünk! smile
Kedves Katalin! Mi 3 éve az atlantisban voltunk. Jó kis szállás volt nagyon, szép, igényes. Reggelenként, délelőttönként nem igazán lehetett kimenni a teraszra, mert szétsültünk; a szobánk a tenger fele nézett. Eléggé a város szélén van, csak a cocus volt közelebb, a többi távolabb. De tudom ajánlani, jó kis szoba volt.
Miklos Katerina Dátum: 2010-01-25 15:24:59
Karácsony Mónika Dátum: 2010-01-24 16:45:29
Sziasztok! Idén is Paraliára szeretnénk menni. :) Tavaly az Atlantisz nagyon jó választás volt, viszont idén 2 légterű apartmanba szeretnénk menni 2 kisgyerekkel. a Kyriaki apartmant néztük ki, ott is a 204-es szobát. Az lenne a kérdésem, hogy mekkora az erkélye? Egy reggelit kényelmesen el lehet fogyasztani? :)
Grand Paralia Dátum: 2010-01-24 15:47:45
Suba Erzsébet írta ekkor: 2010-01-24 09:03:59
Szia Vivien!!Május 18-25-ig szeretnénk menni Paraliára nyaralni.Azt szeretném megkérdezni,hogy ebben az időszakban mennyire hideg a tenger?Lehet-e már benne fürdeni? Sziasztok:Böbe
Kedves Böbe! Hogy mennyire melegszik fel a tenger addig, az az előtte lévő időjárástól is függ. A bátrabbak azért már ilyenkor is belemerészkednek a vízbe. Remélem, hogy mire megkezdődik a szezon, már kellemes lesz a víz és majd Ti is tudtok már benne fürödni. Üdv. Vivien