(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Grand Paralia Dátum: 2010-01-22 15:29:23
Mármint 4-en szeretnének jönni 3 fős apartmanba...
Grand Paralia Dátum: 2010-01-22 15:25:26
Darabosné Lakatos Andrea írta ekkor: 2010-01-21 13:54:32
Kedves Vivien! A Csomorné levelére válaszoltál és azt nem értem benne, hogy miért kell külön buszjegyet venni a picinek, ha a buszos ártarifát válassza. Azt szeretném még megkérdezni, hogy ha pl. 3 fakultatív programot választunk,akkor nincs valami kedvezmény, mert a húgom azt mondja, hogy szokott ilyen lehetőség lenni.
Szia Andrea! Csomorinéék 4 szeretnének jönni 3 fős apartmanba. Abban az esetben viszont, ha busszal érkeztek volna, a pici szállásárt nem kellett volna fizetniük, viszont a buszjegyért igen, mivel ölben a picik sem utazhatnak, tehát a buszjegyet neki is meg kellett volna váltani. Az elmúlt években a partnerirodánk nem adott kedvezményt, ha valaki több programra is jelentkezett. Ha ez mégis változna, azt szezon kezdete után jelezni fogjuk (bár én ezt nem tartom valószínűnek). Üdv. Vivien
Grand Paralia Dátum: 2010-01-22 15:18:49
Vékony Erika írta ekkor: 2010-01-21 11:22:58
Kedves Vivien! Ha jól értettem, tehát a 2 év fölötti gyermekek esetében 4 fős apartmanba mehetünk csak. Mi négyen vagyunk, két gyermekkel, a kisebbik 2 és fél éves lesz az utazásunk idején. Van tapasztalatotok abban, hogy az ilyen picikék hogyan viselik a buszozást? Azt is szeretném megkérdezni, hogy mit jelent az opcionálisan lefoglalva kifejezés? Nekünk csak a jún. 29 - júl. 6 közötti időszak lenne jó, de sajnos a kiszemelt apartmanoknál vagyis a Caravel és Billy's-nél már ezt a jelölést találtam. A Pelagos és Atlantis esetében pedig attól tartok, hogy nagyon távol van a központtól, a kicsim pedig nem nagyon szeret gyalogolni. Köszönöm!
Kedves Erika! A kiszemelt időszakban az opcionális foglalás valószínűleg azt jelenti, hogy ezeket a szobákat lefoglalták egy csoport részére, de még nem biztos, hogy minden szobára szükségük lesz, tehát később még felszabadulhat egy-egy szoba. Éppen ezért, ha egy ilyen szobát néztetek ki, akkor érdemes az értékesítő kolleganőktől telefonon megkérdezni, hogy esetleg nem foglalható-e a szoba. A Pelagos apartman pedig igazán nincs messze a központtól, kb. 5-10 perc séta. Nem Olimpic Beach felé, hanem éppen az ellenkező irányban található. Ha esetleg emlékszel az Arvanitidis szupermarketre (a legnagyobb, kék-sárga szupermarket), annak a közelében van. A Paralia menü képek lapfüle alatt van egy várostérkép, azon be vannak jelölve az apartmanjaink. Ha mégis inkább a központban szeretnétek lenni, akkor ott van még a főutcán lévő Kyriaki házunk is. Annak ellenére, hogy a központban van, nem szoktak a vendégek panaszkodni, hogy túl zajos lenne. Az udvarra néző szobákba, pedig semmilyen zaj nem szűrődik be. Ha 3 felnőttel és 2 gyerekkel érkeztek, akkor ajánlom a 2 légterű apartmanjainkat. Ilyen szobák a Caravel 4.; 15.; 21.; (de ezek a szobák ebben az időben opcionálisan le vannak foglalva), illetve a Kyriaki 103. és 204. szobák (de most látom, ezek már le is vannak foglalva). Valóban az a tapasztalat, hogy a pici gyerekek jobban bírják a hosszú utat, mint a felnőttek, főleg, ha felkészültök az útra és sikerül lekötni a figyelmét. Minden kérdésedre válaszoltam? Remélem, sikerül megfelelő szobát találnotok. Ha valamiben tudok még segíteni, írj nyugodtan. Üdv. Vivien
Grand Paralia Dátum: 2010-01-22 14:38:49
Csomorné Tóth Zsuzsanna írta ekkor: 2010-01-21 07:17:59
Köszönöm Vivien a választ! A pici 1,5 éves lesz, mikor mennénk, autóval megyünk! Van utazóágyunk, akkor azt visszük. A Pelagos apartman szimpatikusabb, néztem a 3 ágyas apartmant, szerintem elég lesz nekünk. Ugye jól látom, hogy a kiságyat még betudjuk tenni?
Kedves Zsuzsanna!. Szerintem biztosan be fog még férni a kiságy. A Pelagos apartman igazán jó választás. smile Üdv. Vivien
Vékony Erika Dátum: 2010-01-21 23:04:24
Kösz az ötletet! Sajnálom, hogy nem egy időben megyünk, mi a jún 29-ét szemeltük ki, hamarabb nem tudunk, de gyanús, hogy később sem. Viszont úgy néz ki, nem lesz szabad szállás. Nem gondoltam, hogy már januárban elfogynak a szabad helyek! Méghogy válság! smile