Kedves Vivien! Ha jól értettem, tehát a 2 év fölötti gyermekek esetében 4 fős apartmanba mehetünk csak. Mi négyen vagyunk, két gyermekkel, a kisebbik 2 és fél éves lesz az utazásunk idején. Van tapasztalatotok abban, hogy az ilyen picikék hogyan viselik a buszozást? Azt is szeretném megkérdezni, hogy mit jelent az opcionálisan lefoglalva kifejezés? Nekünk csak a jún. 29 - júl. 6 közötti időszak lenne jó, de sajnos a kiszemelt apartmanoknál vagyis a Caravel és Billy's-nél már ezt a jelölést találtam. A Pelagos és Atlantis esetében pedig attól tartok, hogy nagyon távol van a központtól, a kicsim pedig nem nagyon szeret gyalogolni. Köszönöm!
Kedves Erika! A kiszemelt időszakban az opcionális foglalás valószínűleg azt jelenti, hogy ezeket a szobákat lefoglalták egy csoport részére, de még nem biztos, hogy minden szobára szükségük lesz, tehát később még felszabadulhat egy-egy szoba. Éppen ezért, ha egy ilyen szobát néztetek ki, akkor érdemes az értékesítő kolleganőktől telefonon megkérdezni, hogy esetleg nem foglalható-e a szoba. A Pelagos apartman pedig igazán nincs messze a központtól, kb. 5-10 perc séta. Nem Olimpic Beach felé, hanem éppen az ellenkező irányban található. Ha esetleg emlékszel az Arvanitidis szupermarketre (a legnagyobb, kék-sárga szupermarket), annak a közelében van. A Paralia menü képek lapfüle alatt van egy várostérkép, azon be vannak jelölve az apartmanjaink. Ha mégis inkább a központban szeretnétek lenni, akkor ott van még a főutcán lévő Kyriaki házunk is. Annak ellenére, hogy a központban van, nem szoktak a vendégek panaszkodni, hogy túl zajos lenne. Az udvarra néző szobákba, pedig semmilyen zaj nem szűrődik be. Ha 3 felnőttel és 2 gyerekkel érkeztek, akkor ajánlom a 2 légterű apartmanjainkat. Ilyen szobák a Caravel 4.; 15.; 21.; (de ezek a szobák ebben az időben opcionálisan le vannak foglalva), illetve a Kyriaki 103. és 204. szobák (de most látom, ezek már le is vannak foglalva). Valóban az a tapasztalat, hogy a pici gyerekek jobban bírják a hosszú utat, mint a felnőttek, főleg, ha felkészültök az útra és sikerül lekötni a figyelmét. Minden kérdésedre válaszoltam? Remélem, sikerül megfelelő szobát találnotok. Ha valamiben tudok még segíteni, írj nyugodtan. Üdv. Vivien