(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Pálinkás Edina Dátum: 2010-01-20 13:50:15
Sziasztok!Mi egyénileg megyünk paraliará a Caravelbe fogunk megszállni, és az lenne a kérdésem hogy útlevél kell-e vagy elég a személyigazolvány!Már egyszer voltunk veletek nyaralni csak akkor busszal mentünk 3 éve!Köszönettel Edina!
Csomorné Tóth Zsuzsanna Dátum: 2010-01-20 09:00:16
Kedves Vivien! Megnéznéd az én kérdésemet is? Köszi!
Grand Paralia Dátum: 2010-01-19 18:33:00
Tóthné Wehofer Éva írta ekkor: 2010-01-19 10:16:03
Sziasztok! Először szeretnénk menni ilyen jellegű nyaralásra, ezért több kérdésem is lenne. Egyénileg utaznánk, hol, kinél kell jelentkezni, ha odaérünk, illetve hogyan tudunk jelentkezni a fakultatív programokra? A Pelagos apartmant néztük ki, mert csendes, nyugodt helyen van, de az hogy 800 méterre van a központtól, az azt jelenti, hogy nincs is közelebb esetleg bevásárlási, étkezési lehetőség? Előre is köszönöm a válaszokat.
Kedves Éva! Megérkezésetekkor a telepített idegenvezetőnél kell jelentkezni, tőle kapjátok majd meg a szobakulcsot. Az idegenvezető telefonszáma a részvételi jegyeteken fel lesz tüntetve, illetve személyesen a Caravel apartmanban találjátok, ha éppen nincs úton vmelyik másik apartmanba. Kedden esténként tájékoztatót szoktunk tartani minden utasunknak, ahol hasznos információk, házirend és a fakultatív kirándulási lehetőségek hangzanak el. A programokra a tájékoztató után az idegenvezetőnél lehet jelentkezni. Ha csendes, nyugodt apartmanra vágytok, akkor a Pelagos ház nagyon jó választás. Az, hogy 800 m-re van a központtól azt jelenti, hogy a sétálóutca van kb. ilyen messze, de pl. a legnagyobb szupermarket 2 perc sétára van a háztól és több étkezési lehetőség is akad a közelben. És Paralián egyébként sincsenek távolságok. smile Remélem, tudtam segíteni a választásban. Üdv. Vivien
Grand Paralia Dátum: 2010-01-19 18:19:36
Papp Renáta írta ekkor: 2010-01-18 21:35:00
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy a pótágy hogy működik? A megadott férőhely a főhelyeket jelenti és ehhez lehet kérni pótágyat pluszban, vagy ez már a teljes maximális férőhelyet jelenti?
Kedves Renáta! A megadott férőhelyek már a végleges, maximális férőhelyeket jelentik, tehát a pótágyak is "normál" ágyak. Vivien
Grand Paralia Dátum: 2010-01-19 17:43:03
Darabosné Lakatos Andrea írta ekkor: 2010-01-18 13:34:26
Tisztelt Grand Tours! A katalógusban olvastam, hogy a buszon nincs wc. Ezt kicsit nehezen tudom elhinni, mert voltam már buszos kiránduláson, ott volt a buszon wc, de kijelentették, hogy ha nem muszály ,akkor ne nagyon használják. Érdekelne ez a dolog, mert két gyerekkel indulunk júliusban Önökkel Paraliára. Köszönöm.
Kedves Andrea! Az autóbuszokon higiéniai okok miatt valóban nincs WC. Az autóbuszvezetők viszont 3-4 óránként pihenőt tartanak, ilyenkor mindig van lehetőség WC használatra. (Ha pedig „vészhelyzet” adódik, csak szólni kell nekik, és ha van rá lehetőség, megállnak.) Biztos vagyok benne, hogy ez nem fog gondot okozni az utazás során.  Bármi kérdésed lenne még a júliusi indulásig, írj nyugodtan és szívesen válaszolok. Üdv. Vivien