(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Vékony Erika Dátum: 2010-01-21 12:03:41
Bocs, még egy kérdést elfelejtettem: abban az esetben ha 3 felnőtt menne a két említett gyermekkel, hogyan lehetne megoldani a szállást? Kösz!!
Vékony Erika Dátum: 2010-01-21 11:22:58
Kedves Vivien! Ha jól értettem, tehát a 2 év fölötti gyermekek esetében 4 fős apartmanba mehetünk csak. Mi négyen vagyunk, két gyermekkel, a kisebbik 2 és fél éves lesz az utazásunk idején. Van tapasztalatotok abban, hogy az ilyen picikék hogyan viselik a buszozást? Azt is szeretném megkérdezni, hogy mit jelent az opcionálisan lefoglalva kifejezés? Nekünk csak a jún. 29 - júl. 6 közötti időszak lenne jó, de sajnos a kiszemelt apartmanoknál vagyis a Caravel és Billy's-nél már ezt a jelölést találtam. A Pelagos és Atlantis esetében pedig attól tartok, hogy nagyon távol van a központtól, a kicsim pedig nem nagyon szeret gyalogolni. Köszönöm!
Csomorné Tóth Zsuzsanna Dátum: 2010-01-21 07:17:59
Grand Paralia írta ekkor: 2010-01-20 21:31:18
Kedves Zsuzsanna! Elnézést, hogy a kérdésedet nem válaszoltam meg tegnap, de a "kiságy kérdés" miatt ma be kellett mennem az irodába. A csendes környéken lévő apartmanjaink a Pelagos és Atlantis apartmanok. 4-en 3 fős apartmant csak akkor tudtok foglalni, ha a pici még nem töltötte be a 2. életévét. Egyébként, ha autóbusszal és nem egyénileg érkeztek, akkor mindenképpen ajánlanám a 4 fős apartmant, mivel az árkülönbség a 4 és 3 fős apartman között (buszos utaknál) elenyésző, mivel a picinek is kell autóbuszjegyet venni, ami 24000 Ft (abban az esetben is, ha még nincs 2 éves). A 4 fős apartmanjaink pedig nagyobbak, mint a 3 fősek, így biztosan kényelmesebben elférnétek. Kiságyat sajnos nem tudunk biztosítani. Ha 3 ágyas apartmant szeretnétek, akkor az Atlantis Fsz.2., Fsz.3., 1.em. 6., vagy 1.em. 9., ha pedig 4 ágyast, akkor a Pelagos 206. vagy 306. szobákat ajánlom. Tágas 4 ágyas szobáink vannak még a Billy’s apartmanban is, viszont ott többnyire a szomszéd apartmanok lakóitól függ, hogy mennyire csendes a környék. A szobák alaprajzát az apartmanok menüjében a leírás fül alatt találod. Remélem, tudtam segíteni. Üdv. Vivien
Köszönöm Vivien a választ! A pici 1,5 éves lesz, mikor mennénk, autóval megyünk! Van utazóágyunk, akkor azt visszük. A Pelagos apartman szimpatikusabb, néztem a 3 ágyas apartmant, szerintem elég lesz nekünk. Ugye jól látom, hogy a kiságyat még betudjuk tenni?
Grand Paralia Dátum: 2010-01-20 21:36:30
Pálinkás Edina írta ekkor: 2010-01-20 13:50:15
Sziasztok!Mi egyénileg megyünk paraliará a Caravelbe fogunk megszállni, és az lenne a kérdésem hogy útlevél kell-e vagy elég a személyigazolvány!Már egyszer voltunk veletek nyaralni csak akkor busszal mentünk 3 éve!Köszönettel Edina!
Kedves Edina! Ez attól függ, hogy merről közelítitek meg Görögországot. Ha a Szerbia – Makedónia – Görögország útvonalon jöttök, akkor mindenképpen a szükségetek lesz útlevélre, ugyanis a szerbek és makedónok nem tagjai az Európai Uniónak. Ha a Románia – Bulgária – Görögország útvonalat választjátok, akkor elég az új típusú személyigazolvány (bár én akkor is betenném az útlevelem) és ugyanez a helyzet, ha repülővel érkezetek. Vivien
Grand Paralia Dátum: 2010-01-20 21:31:18
Csomorné Tóth Zsuzsanna írta ekkor: 2010-01-20 09:00:16
Kedves Vivien! Megnéznéd az én kérdésemet is? Köszi!
Kedves Zsuzsanna! Elnézést, hogy a kérdésedet nem válaszoltam meg tegnap, de a "kiságy kérdés" miatt ma be kellett mennem az irodába. A csendes környéken lévő apartmanjaink a Pelagos és Atlantis apartmanok. 4-en 3 fős apartmant csak akkor tudtok foglalni, ha a pici még nem töltötte be a 2. életévét. Egyébként, ha autóbusszal és nem egyénileg érkeztek, akkor mindenképpen ajánlanám a 4 fős apartmant, mivel az árkülönbség a 4 és 3 fős apartman között (buszos utaknál) elenyésző, mivel a picinek is kell autóbuszjegyet venni, ami 24000 Ft (abban az esetben is, ha még nincs 2 éves). A 4 fős apartmanjaink pedig nagyobbak, mint a 3 fősek, így biztosan kényelmesebben elférnétek. Kiságyat sajnos nem tudunk biztosítani. Ha 3 ágyas apartmant szeretnétek, akkor az Atlantis Fsz.2., Fsz.3., 1.em. 6., vagy 1.em. 9., ha pedig 4 ágyast, akkor a Pelagos 206. vagy 306. szobákat ajánlom. Tágas 4 ágyas szobáink vannak még a Billy’s apartmanban is, viszont ott többnyire a szomszéd apartmanok lakóitól függ, hogy mennyire csendes a környék. A szobák alaprajzát az apartmanok menüjében a leírás fül alatt találod. Remélem, tudtam segíteni. Üdv. Vivien