Kedves Zsuzsanna! Elnézést, hogy a kérdésedet nem válaszoltam meg tegnap, de a "kiságy kérdés" miatt ma be kellett mennem az irodába. A csendes környéken lévő apartmanjaink a Pelagos és Atlantis apartmanok. 4-en 3 fős apartmant csak akkor tudtok foglalni, ha a pici még nem töltötte be a 2. életévét. Egyébként, ha autóbusszal és nem egyénileg érkeztek, akkor mindenképpen ajánlanám a 4 fős apartmant, mivel az árkülönbség a 4 és 3 fős apartman között (buszos utaknál) elenyésző, mivel a picinek is kell autóbuszjegyet venni, ami 24000 Ft (abban az esetben is, ha még nincs 2 éves). A 4 fős apartmanjaink pedig nagyobbak, mint a 3 fősek, így biztosan kényelmesebben elférnétek. Kiságyat sajnos nem tudunk biztosítani. Ha 3 ágyas apartmant szeretnétek, akkor az Atlantis Fsz.2., Fsz.3., 1.em. 6., vagy 1.em. 9., ha pedig 4 ágyast, akkor a Pelagos 206. vagy 306. szobákat ajánlom. Tágas 4 ágyas szobáink vannak még a Billy’s apartmanban is, viszont ott többnyire a szomszéd apartmanok lakóitól függ, hogy mennyire csendes a környék. A szobák alaprajzát az apartmanok menüjében a leírás fül alatt találod. Remélem, tudtam segíteni. Üdv. Vivien
Köszönöm Vivien a választ! A pici 1,5 éves lesz, mikor mennénk, autóval megyünk! Van utazóágyunk, akkor azt visszük. A Pelagos apartman szimpatikusabb, néztem a 3 ágyas apartmant, szerintem elég lesz nekünk. Ugye jól látom, hogy a kiságyat még betudjuk tenni?