(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Pászti Szilvia Dátum: 2009-08-07 14:26:04
Sziasztok!Köszönöm az információkat és már egyre jobban várom az utat.Úgy olvasom mindenki későbbi turnussal megy mint mink,de azért köszönöm,hogy válaszoltok nekem is. smile
Daróczi László Dátum: 2009-08-07 12:45:09
Köszönöm Vivien lehet szükség lesz rád majd! smile Ja és én még nem utaztam a GT-vel sose!De akikkel együtt megyünk ők már utaztak és csak jó véleményt halottam!De egy biztos sehol nem kapsz annyi infót és törődést míg el sem indultál mint itt a fórumon!És ez Viviennek is köszönhető és az egész GT rendszernek!Örülök hogy velük utazhatok már így látatlanba!
Zsipi Zoltán Dátum: 2009-08-06 21:41:48
Szilvi! A Grand Tours-ról csak jókat lehet mondani! Egészen biztosan nem bánod meg, hogy őket választottad. Minden nagyon szervezetten van megoldva, a buszsofőrök kedvesek, segítőkészek, a telepített idegenvezetőkről nem is beszélve. Nagyon megbízható utazási iroda, úgyhogy nincs mitől tartani, jól döntöttél. Mi tavaly utaztunk velük először, de csak jó élményekkel tértünk haza, semmilyen fennakadás, gond-probléma nem volt semmivel. Csak ajánlani tudom mindenkinek a GT-t!
Grand Paralia Dátum: 2009-08-06 20:55:26
Daróczi László írta ekkor: 2009-08-06 14:16:18
Arvanitidis mennyire van a billy's apartmantól Vivien?Előrre is köszi!Laci
Kedves Laci! A Billy's apartmantól 5 percre van a Arvanitidis is. Ha a tenger felé indulsz, az első utcán kell balra fordulni és ezen az utcán a bal oldali harmadik sarkon találod meg a szupermarketet. Majd ha itt lesztek, szívesen megmutatom. Azoknak, akik az apartmanokról érdeklődnek ajánlom itt az oldalon az apartmanoknál lévő leírás és a képek "füleket". Illetve olvassatok picit vissza, volt már szó a házainkról korábban is. Konkrét kérdésekre pedig szívesen válaszolok. Vivien
Schmidt Szilvia Dátum: 2009-08-06 19:46:30
Köszi előre is az infót. De azért még várok további véleményeket is. Szilvia