(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Daróczi László Dátum: 2009-08-06 18:56:44
szerintem nem fogod megbánni Schmidt Szilvia!Mi is a a Billy's apartmanba leszünk és a varavelbe mert mi 21 en megyünk haveri társaság!Csak mi akkor jövünk haza mikor ti indultok smile !De mindenképp írok majd ha haza jöttünk mien is volt! Ja és a Billy's-be és a Caravelbe is van Wifi ha jól tudom!És Ugymond a Centrumba van pont!Part 100-méterre ahogy kijösz az apartmanból egyenesen előrre már látodd is a Beach-et smile ! Mindenkinek jó nyaralást! Mitőlünk meg reszkess Parália mert mi sose alszunk csak bulizunk smile smile smile
Schmidt Szilvia Dátum: 2009-08-06 18:23:43
Sziasztok! Mi augusztus 24-én indulunk Paráliára a Billy's apartmanba. Mit lehet tudni milyen az apartman? Ja és Mennyire voltatok megelégedve a Grand Tourssal? Az az igazság hogy én a Manager Tour-nál foglaltam le az utat és még sose utaztam ezzel az utazási irodával és szeretném meg tudni mennyire jó és megbízható. Köszönettel Szilvia
Pászti Szilvia Dátum: 2009-08-06 16:30:19
Sziasztok! Örülök,hogy rátaláltam erre az oldalra.Sok fontos információt szereztem tőletek.Mink már voltunk Parálián,és tényleg nagyon szép,nagy nyüzsgés van esténként.Még ezzel az utazási irodával nem voltunk sehol,de ahogy olvasom az írásokat nem fogjuk megbánni,hogy ezt választottuk.Mink 10-én indulunk,de már nagyon várjuk.a Caravel apartmant választottuk szállásnak.Pontosan nem tudom hol helyezkedik el,de úgy olvastam 100 m-re van a parttól.Ha valaki tud információt a szállásról ,azt megköszönném.Az árak nem sokat változtak ahogy olvasom,kb.2 éve is ennyiért vásároltunk,ami nagyon jó hír.Jó készülődést és kellemes utat mindenkinek.
Daróczi László Dátum: 2009-08-06 14:16:18
Arvanitidis mennyire van a billy's apartmantól Vivien?Előrre is köszi!Laci
Daróczi László Dátum: 2009-08-06 14:13:40
Köszönöm Vivien segítettél sokat!Már csak 11 nap smile smile