(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Csutek Dátum: 2009-05-14 20:45:46
Grand Paralia írta ekkor: 2009-05-14 20:19:24
Szia Csutek! Örülünk, hogy újra Paráliát választottad, reméljük ismét jó fogjátok magatokat érezni. Kitartás augusztusig! "Zeusz legyen Veletek" smile Üdv: Vivien&Zsuzsi
Köszönöm a kedves szavakat! Azért lenne néhány kérdésem. 1. A képek alapján, nagy hűtők vannak a Caravelben. Mi a II/15-ősbe megyünk. Kérdésem: ott is nagyobb hűtő van az átlagosnál? A dupla ágy két normál ágyat takar, vagy egy 140 cm széles fekhelyet? És a legfontosabb kérdés, ami nem hagyja aludni a férjemet: lehetséges-e a Caravel vendégeinek a Billy's apartmanház udvarán parkolni? És bocsi, hogy megpróbáltam lebeszélni valakit a befizetett vacsiról, de én kicsit bevállalósabb vagyok, ezért járom az éttermeket.
Csutek Dátum: 2009-05-14 20:43:32
Grand Paralia írta ekkor: 2009-05-14 20:19:24
Szia Csutek! Örülünk, hogy újra Paráliát választottad, reméljük ismét jó fogjátok magatokat érezni. Kitartás augusztusig! "Zeusz legyen Veletek" smile Üdv: Vivien&Zsuzsi
Köszönöm a kedves szavakat! Azért lenne néhány kérdésem. 1. A képek alapján, nagy hűtők vannak a Caravelben. Mi a II/15-ősbe megyünk. Kérdésem: ott is nagyobb hűtő van az átlagosnál? A dupla ágy két normál ágyat takar, vagy egy 140 cm széles fekhelyet? És a legfontosabb kérdés, ami nem hagyja aludni a férjemet: lehetséges-e a Caravel vendégeinek a Billy's apartmanház udvarán parkolni? És bocsi, hogy megpróbáltam lebeszélni valakit a befizetett vacsiról, de én kicsit bevállalósabb vagyok, ezért járom az éttermeket.
Grand Paralia Dátum: 2009-05-14 20:32:11
Labonczné Boruzs Mária írta ekkor: 2009-05-14 18:56:28
Sziasztok.Szeretnék érdeklődni,hogy érdemes-e előfizetni az Atlantiszba vacsorára?Vagy inkább a Hotel Europaba jobb vacsorázni?Melyikbe jobb menni?Júl.-6-án indulunk már alig várjuk!Előre is köszönöm,Marcsi.
Kedves Mária! Véleményünk szerint érdemes a félpanziót választani, mert ott is igazi görög specialitásokat kóstolhatsz meg. Vendégeink mindkét hellyel elégedettek. A Hotel Atlantis a tengerparton, a Pelagos és Atlantis apartmanjaink közelében található, a Hotel Európa pedig a Caravel és Billy's apartmanokkal szemben. Reméljünk tudtunk segíteni a döntésben. Ha bármilyen más kérdés merülne még fel, szívesen válaszolunk. Üdvözlettel: Vivien&Zsuzsi
Grand Paralia Dátum: 2009-05-14 20:19:24
Csutek írta ekkor: 2009-05-14 11:23:42
Sziasztok! Örülök, hogy végre beindult a szezon, és Vivien személyében, legalább 1 ismerős arcot fogok látni augusztus 25.-én! Kellemes nyarat és kevés kötekedő utast kívánok lányok! 103 nap múlva találkozunk, ha Zeusz is úgy akarja. smile
Grand Paralia Dátum: 2009-05-14 20:15:21
Nagy Krisztián írta ekkor: 2009-05-13 14:36:42
Sziasztok! 1. Hétfőn megyek Paralia-ra és azt szeretném kérdezni, hogy hány fokos a tenger? 2. A weboldalon található fakultatív programokra hol lehet jelentkezni? Köszönöm! Krisztián
Kedves Krisztián!A tenger kb. 19 - 20 fokos,de folyamatosan melegszik és eddig még senki sem panaszkodott,hogy túl hideg lenne smile Az időjárás előrejelzés szerint,az elkövetkezendő napokban is 30fok körül lesz,szóval nincs mitől tartanod. A fakultatív programokra nálunk lehet jelentkezni. Kedden tartunk egy tájékoztatót,ahol részletesen elmondjuk a lehetőségeket. Jó készülődést! Szeretettel várunk Vivien&Zsuzsi