(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Mészáros Ilona Dátum: 2009-05-16 17:59:20
Sziasztok!Napok óta várom az infókat az első Parálián lubickolóktól.Milyen az idő és a tenger?Mi június első hetében megyünk és már nagyon várjuk.A Caravelben szállunk meg és az után szeretnék érdeklődni milyen a konyha felszerelése,mi található benne a mikrón és a hűtőn kivül?Természetesen még az árak is nagyon érdekelnének.(nem csak az éttermi).Segítségeteket előre is köszönöm,további jó pihizést és szép napokat.Csupa izgi ez a pár hét ami még hátra van az indulásig.Pöszmet.
Labonczné Boruzs Mária Dátum: 2009-05-15 14:25:16
Köszönöm szépen a gyors válasz?Marcsi smile
Grand Paralia Dátum: 2009-05-15 10:04:23
Csutek írta ekkor: 2009-05-14 20:43:32
Köszönöm a kedves szavakat! Azért lenne néhány kérdésem. 1. A képek alapján, nagy hűtők vannak a Caravelben. Mi a II/15-ősbe megyünk. Kérdésem: ott is nagyobb hűtő van az átlagosnál? A dupla ágy két normál ágyat takar, vagy egy 140 cm széles fekhelyet? És a legfontosabb kérdés, ami nem hagyja aludni a férjemet: lehetséges-e a Caravel vendégeinek a Billy's apartmanház udvarán parkolni? És bocsi, hogy megpróbáltam lebeszélni valakit a befizetett vacsiról, de én kicsit bevállalósabb vagyok, ezért járom az éttermeket.
Kedves Csutek! Jól láttad a képeken, a Caravel apartmanban valóban nagy hűtők vannak (minden szobában). A dupla ágy itt franciaágyat jelent, normál, 140-cm-eseket. Parkolni pedig a Caravel udvarában is tudtok majd. Bármi kérdésetek van még, írjatok nyugodtan. üdv. Vivien&Zsuzsi
Csutek Dátum: 2009-05-14 21:10:31
Grand Paralia írta ekkor: 2009-05-14 20:19:24
Szia Csutek! Örülünk, hogy újra Paráliát választottad, reméljük ismét jó fogjátok magatokat érezni. Kitartás augusztusig! "Zeusz legyen Veletek" smile Üdv: Vivien&Zsuzsi
Köszönöm a kedves szavakat! Azért lenne néhány kérdésem. 1. A képek alapján, nagy hűtők vannak a Caravelben. Mi a II/15-ősbe megyünk. Kérdésem: ott is nagyobb hűtő van az átlagosnál? A dupla ágy két normál ágyat takar, vagy egy 140 cm széles fekhelyet? És a legfontosabb kérdés, ami nem hagyja aludni a férjemet: lehetséges-e a Caravel vendégeinek a Billy's apartmanház udvarán parkolni? És bocsi, hogy megpróbáltam lebeszélni valakit a befizetett vacsiról, de én kicsit bevállalósabb vagyok, ezért járom az éttermeket.
Csutek Dátum: 2009-05-14 21:07:26
Grand Paralia írta ekkor: 2009-05-14 20:19:24
Szia Csutek! Örülünk, hogy újra Paráliát választottad, reméljük ismét jó fogjátok magatokat érezni. Kitartás augusztusig! "Zeusz legyen Veletek" smile Üdv: Vivien&Zsuzsi