(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Králik István Dátum: 2013-07-22 07:21:15
Erika írta ekkor: 2013-06-24 18:07:32
Hali! Július 29-től akad olyan társaság, akik 25 és 30-as korosztály, elsősorban Bp-ről?!
Szia Erika! A párommal mi is július 29-én utazunk Budapesti felszállással smile 31-es korosztály smile
Grand Paralia Dátum: 2013-07-22 07:07:36
Takács György írta ekkor: 2013-07-21 17:09:14
Tisztelt GrandParalia! Július 29-én indulunk Paraliára. Érdeklődni szeretnék a fakultatív programok költségeiről. A Meteorák és az Olimposz hegység látogatása érdekelne leginkább, ill. van-e lehetőség indulás előtt reggelizni a Hotel Európában. Tisztelettel: Takács György e mail címem:[email protected].
Kedves György! A fakultatív kirándulási lehetőségeket, és az árakat elküldjük a megadott e-mail címére. Az Olympos kirándulás reggel 9 órakor indul, és a Hotel Európában reggel 7-10-ig van lehetőség a reggeli elfogyasztására, így az indulás előtt meg tudnak reggelizni. A Meteóra kirándulás reggel 7-kor indul, minden esetben lejelentjük a kirándulók névsorát a Hotel Európának, így a kirándulás indulása előtt fél órával a recepciójukon átvehető a reggeli hideg csomag.Szeretettel várjuk Parálián!
Takács György Dátum: 2013-07-21 17:09:14
Tisztelt GrandParalia! Július 29-én indulunk Paraliára. Érdeklődni szeretnék a fakultatív programok költségeiről. A Meteorák és az Olimposz hegység látogatása érdekelne leginkább, ill. van-e lehetőség indulás előtt reggelizni a Hotel Európában. Tisztelettel: Takács György e mail címem:[email protected].
Grand Paralia Dátum: 2013-07-21 12:36:52
Nyári Tamás írta ekkor: 2013-07-21 11:54:45
Július 29 megyünk a párommal Paráliára!A Meteorákat és a Skiathosi hajókirándulást néztük ki fakultatív programként!Érdeklődnék az árakról mert mindenhol mást olvastam és arról hogy a hajókiránduláson van e ebéd??Vagy vinni kell valamit magunkkal?
Kedves Tamás! A Skiathos-i hajókirándulás nem foglalja magába az étkezést, azonban Skiathos városában lesz lehetőségetek a sok hangulatos kis taverna egyikében elfogyasztanotok egy finom ebédet. Mind a Skiathos-i, mind pedig a Meteórás kirándulásnál reggel tartunk útközben egy kis pihenőt, ahol lesz lehetőségetek megreggelizni, illetve a Metórás kirándulás alkalmával a visszafelé úton lesz lehetőségetek megebédelni. A fakultatív kirándulásaink árait elküldjük szívesen, ha küldesz egy e-mailt a címünkre. [email protected] Szeretettel várunk Parálián!!
Nyári Tamás Dátum: 2013-07-21 11:54:45
Július 29 megyünk a párommal Paráliára!A Meteorákat és a Skiathosi hajókirándulást néztük ki fakultatív programként!Érdeklődnék az árakról mert mindenhol mást olvastam és arról hogy a hajókiránduláson van e ebéd??Vagy vinni kell valamit magunkkal?