(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2012-01-11 21:54:17
Sziasztok!A 2legteru szobak kozott lattam,hogy van ablak,azt szeretnem megkerdezni,hogy van e az ablakon fuggony?Es minden teraszhoz van asztal szekkel?Elore is koszi a valaszt!Szep estet mindenkinek!!!! smile
Hegedűs Attila Dátum: 2012-01-11 18:46:43
írta ekkor: 2012-01-10 18:49:31
Szia Attila, bocs hogy beleszólok, de talán segíthetek. Mi már lefoglaltuk a szállást a Kosmas-ban, úgyhogy biztosra tudom mondani, az ingyen klímáért 10 % felárat számolnak fel. De szerintem még így is olcsóbb, mint a napi díjas klímás szállásoké, nekünk kb. a felével kevesebb. Üdv: Mariann
Köszönöm a válaszod,Hegedűs Attila
Grand Éva Dátum: 2012-01-11 16:05:55
Hogya-Kiss Beáta írta ekkor: 2012-01-10 12:54:28
Kedves Éva! Idén augusztusban Sartin nyaralunk immáron harmadszor. Tisztelettel érdeklődnék, hogy az orvos melyik biztosítást fogadja el (pl.Toloban csak az Atlaszt), a Beach Bungalókban biztosítanak-e tötölközőt, egyénileg utazunk, ha megérkezünk kinél és hol kell jelentkeznünk. Válaszodat előre köszönöm. Üdv. Bea
Kedves Beáta! Több biztosítást is elfogad az orvos, de az Atlasz itt is a legjobb, legismertebb. Egyéni utasok az idegenvezetőnél jelentkeznek, az elérhetőségét mindig megadjuk a részvételi jegyen, amit indulás előtt elküldünk minden egyéni utasnak. Törölköző minden házunkban van, a méreteiben eltérés van, van ahol csak egy kicsit adnak, van ahol egy kicsit és egy nagyot is. Javaslom, hogy indulás előtt, a szezonunk elkezdése után érdeklődjön újra, akkor pontosabban tudom tájékoztatni. Üdvözlettel:Éva
Grand Éva Dátum: 2012-01-11 16:00:15
Kis Józsefné írta ekkor: 2012-01-03 18:35:10
Kedves Grandéva! Milyenek az ágyak az Irini apartmanban, és a Sarti Beach Bungalókban? Konkrétan van-e ágyvég, mert a férjem 2 m, és jártunk már úgy, hogy gumimatracra vonult. Előre is köszönöm a választ.
Kedves Kiss Józsefné! A Sarti Beach bungalókban nincs "ágyvég", az Iriniben,Kosmasban van. Segítségképpen szeretném ajánlani, hogy a házainknál "képek" fül alatt vannak feltéve külső-belső fotók, azokon látszanak az ágyak is.Ezek segíthetnek a döntésben.Üdvözlettel:Éva
Dátum: 2012-01-10 18:49:31
Hegedűs Attila írta ekkor: 2012-01-08 09:33:37
Kedves Grandéva! Érdeklődök hogy a Kosmas apartmanba a klíma fizetős e?,mert ezt olvastam Kosmas (Sarti) kötelező klíma ,de az ikonokkal ingyent jelez.A másik kérdésem is a klímával kapcsolatos a Sarti Beach Bungalók ngyenes ? vagy opcionális ,válaszod előre is köszönöm Hegedűs Attila.
Szia Attila, bocs hogy beleszólok, de talán segíthetek. Mi már lefoglaltuk a szállást a Kosmas-ban, úgyhogy biztosra tudom mondani, az ingyen klímáért 10 % felárat számolnak fel. De szerintem még így is olcsóbb, mint a napi díjas klímás szállásoké, nekünk kb. a felével kevesebb. Üdv: Mariann