(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Róbert Dátum: 2011-07-03 12:53:14
Mi egyénileg megyünk a családdal holnap Sarti-ra ha akar valaki csatlakozni másik autóval hívjon +36702955000 es számon!
Róbert Dátum: 2011-07-03 12:41:45
Tria írta ekkor: 2011-07-03 12:35:47
Tini! köszi szépen, nektek is jó nyaralást! szeptember elején voltunk mi is sartiban (nászúton), 1998-ban. akkor olyan jó idő volt, hogy a vállunk sza....rrá égett az első nap. (pedig én szoliztam is előtte elég sokat). egyébként másnap ugyan úgy lementünk a partra, csak vettem egy kicsit jobb védőkrémet. persze, mi tengerimádók vagyunk, képesek vagyunk, reggeltől délutánig a parton lenni. most sem lesz ez másképp. néztem az időjárás előrejelzést, sajnos nekünk nem lesz most túl meleg. na meg senki sem ír ide, aki holnap indul. smile Hol vagytok emberek???? smile
Szia! Mi is holnap indulunk Sartira ti mikor indultok?
Tria Dátum: 2011-07-03 12:35:47
Tini írta ekkor: 2011-07-03 11:55:54
Nagyon köszönöm a megnyugtató válaszokat. Akkor feleslegesen nem csináltatunk útlevelet. Valaki volt már Sartin szeptember elején, milyen idő szokott lenni? Tria neked jó utat :D
Tini! köszi szépen, nektek is jó nyaralást! szeptember elején voltunk mi is sartiban (nászúton), 1998-ban. akkor olyan jó idő volt, hogy a vállunk sza....rrá égett az első nap. (pedig én szoliztam is előtte elég sokat). egyébként másnap ugyan úgy lementünk a partra, csak vettem egy kicsit jobb védőkrémet. persze, mi tengerimádók vagyunk, képesek vagyunk, reggeltől délutánig a parton lenni. most sem lesz ez másképp. néztem az időjárás előrejelzést, sajnos nekünk nem lesz most túl meleg. na meg senki sem ír ide, aki holnap indul. smile Hol vagytok emberek???? smile
Tini Dátum: 2011-07-03 11:55:54
Nagyon köszönöm a megnyugtató válaszokat. Akkor feleslegesen nem csináltatunk útlevelet. Valaki volt már Sartin szeptember elején, milyen idő szokott lenni? Tria neked jó utat :D
Lingvai Beatrix Dátum: 2011-07-03 09:25:15
Pepita Edina írta ekkor: 2011-07-02 22:54:24
Szia! Mindenkit megnyugtatok:Kártya alapú személyi igazolványt elfogadják Szerbiában és Macedóniában is.Ennek egyetlen feltétele a személyi érvényességének megléte.Akinek lejárt az igazolványa ,egyértelmű,hogy leszállítják a buszról és nem engedik tovább.Június elején voltunk Sartin,sajnos 2 személy már a Magyar határon befejezte a nyaralást,lejárt igazolvány miatt.
Az ilyen embereket nem is értem! Pár évvel ezelőtt még az utazási iroda legalább 6 hónapiig érvényes útlevelet kért. Nekünk nyaralás előtt még pont 6 hónapig volt érvényes de nem mertünk kockáztatni, inkább csináltattunk újat!!! Személyit is lejárat előtt 60 nappal lehet újítani és max 3 héten belül meg is kapja! Tehát aki készül, azt ilyen probléma nem érheti!!!