Kedves Szabolcsi Pálné, remélem jol van, es újra találkozunk a nyaralása alatt,

, Anna felújította a szobáit, de mart akkor amikor a prospektus es az oszes más szoro anyag ki volt nyomtatva. ...azert minden szoba nem látható, mert folyamatba volt meg az újitas amikor kulte a képet... Minden szobát fel újított, furdoszobak maradtak a régiek, de jo alapodban vannak, azokat ha minden jól megy majd jovore csinálja. A régi fenkepeken a szobákban látható egy fal, ami felesleges volt ott, ki lett bontva, igy a szobák tágasabbak lettek. ... Májusban amikor lemegyunk megprobaljuk potolni a panorama képeket, ha ez nem jonne osze, es megad nekem egy email cimet, akkor a telefonomon készítek és kuldeni fogom. Várjuk Ont sok szeretettel!
Kedves Alexandra! Köszönöm kérdését jól vagyok, és újra fogunk találkozni. Remélem nem jön közbe semmi. Augusztus 23-tól megyünk, az Anna apartmanban foglaltam, de teljesen vakon, mert a 6-os szobáról nincs semmilyen kép. De bízom benne, ahogy Ön is írta, hogy minden szoba fel lett újítva, akkor egyformák, és ez is olyan lesz, amit a felújított fotókon látok. Az email címem már korábban megírtam, de azért itt is megadom:
[email protected]
Üdvözlöm, és jó kezdést kívánok. Köszönöm a kedvességét.