(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Szabolcsi Pálné Dátum: 2016-04-26 14:42:54
Grand Alexandra írta ekkor: 2016-02-25 10:31:32
Kedves Szabolcsi Pálné, remélem jol van, es újra találkozunk a nyaralása alatt, smile , Anna felújította a szobáit, de mart akkor amikor a prospektus es az oszes más szoro anyag ki volt nyomtatva. ...azert minden szoba nem látható, mert folyamatba volt meg az újitas amikor kulte a képet... Minden szobát fel újított, furdoszobak maradtak a régiek, de jo alapodban vannak, azokat ha minden jól megy majd jovore csinálja. A régi fenkepeken a szobákban látható egy fal, ami felesleges volt ott, ki lett bontva, igy a szobák tágasabbak lettek. ... Májusban amikor lemegyunk megprobaljuk potolni a panorama képeket, ha ez nem jonne osze, es megad nekem egy email cimet, akkor a telefonomon készítek és kuldeni fogom. Várjuk Ont sok szeretettel!
Kedves Alexandra! Köszönöm kérdését jól vagyok, és újra fogunk találkozni. Remélem nem jön közbe semmi. Augusztus 23-tól megyünk, az Anna apartmanban foglaltam, de teljesen vakon, mert a 6-os szobáról nincs semmilyen kép. De bízom benne, ahogy Ön is írta, hogy minden szoba fel lett újítva, akkor egyformák, és ez is olyan lesz, amit a felújított fotókon látok. Az email címem már korábban megírtam, de azért itt is megadom: [email protected] Üdvözlöm, és jó kezdést kívánok. Köszönöm a kedvességét.
Kocsis Lászlóné Dátum: 2016-04-20 08:52:49
Tóth Henrietta írta ekkor: 2016-04-19 13:54:30
Kedves Mária! Nem a Grand Tours, csak a magam nevében, de le tudom neked írni a saját tapasztalataimat. Éveken keresztül utaztam június 10-e utáni időpontban Görögországba szárazföldre (Sartira több alkalommal is ebben az időpontban) és szigetekre egyaránt. Mindig csodálatos időnk volt, a tenger már fürdésre alkalmas. Esténként még elfér egy vékony kardigán az emberen, de igazából ennyi. Június elején csak két-három alkalommal voltunk, de akkor a víz még számunkra hidegnek bizonyult így maradtunk a 10-e utáni turnusoknál. Remélem hasznos volt az információ számodra. Jó nyaralást kívánok nektek!
Kedves Mária! Mi is voltunk - igaz június közepétől - de a tenger is csodás volt, egész nap benne lubickoltunk, és a levegő is nagyon meleg. Még csak egy kardigán sem kellett, elő sem vettük csomagból. Nagyon jó nyaralást!
Tóth Henrietta Dátum: 2016-04-19 13:54:30
Nagy Mária írta ekkor: 2016-04-18 14:14:09
Kedves Grand Tours! Amennyiben június elején mennénk Sartira, akkor milyen időjárásra számíthatunk? Nagyjából hány fok szokott lenni,illetve a tenger hőmérséklete milyen? Gondolkodunk június eleje-közepében... Köszönöm! :)
Kedves Mária! Nem a Grand Tours, csak a magam nevében, de le tudom neked írni a saját tapasztalataimat. Éveken keresztül utaztam június 10-e utáni időpontban Görögországba szárazföldre (Sartira több alkalommal is ebben az időpontban) és szigetekre egyaránt. Mindig csodálatos időnk volt, a tenger már fürdésre alkalmas. Esténként még elfér egy vékony kardigán az emberen, de igazából ennyi. Június elején csak két-három alkalommal voltunk, de akkor a víz még számunkra hidegnek bizonyult így maradtunk a 10-e utáni turnusoknál. Remélem hasznos volt az információ számodra. Jó nyaralást kívánok nektek!
Nagy Mária Dátum: 2016-04-18 14:14:09
Kedves Grand Tours! Amennyiben június elején mennénk Sartira, akkor milyen időjárásra számíthatunk? Nagyjából hány fok szokott lenni,illetve a tenger hőmérséklete milyen? Gondolkodunk június eleje-közepében... Köszönöm! :)
Béres Tímea Dátum: 2016-04-15 19:47:27
Sziasztok! Azután érdeklődnék, hogy szúnyogok előfordulnak-e Sartin? Köszönöm