(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Papp Tünde Dátum: 2010-03-26 08:18:06
Szia Gábor! Sikerült szállást találnunk a Holiday apartmanban a 2.em C 2 szobában.Azt szeretném kérdezni sokkal kisebb -e mint az A 2-es apartman?Tavaly abban volt a szállásunk és nagyon jó tágas volt,az erkélyen is kényelmesen elfértünk.A képeken úgy tűnik mintha a C2 kisebb lenne.További szép napot kívánok!A választ előre is nagyon köszönöm.Tisztelettel Tünde
Rózsa Csilla Dátum: 2010-03-21 17:41:58
Szia Gábor! Idén is a Grandtourst választottuk. :) De most csatlakozik hozzánk még egy bnőnk. Két hely között vacillálunk. Vagy Sartira szeretnénk menni, (meggyőző a tetőmedence :) ) vagy Tossa del mar-ra. Két kérdésem lenne Sartival kapcsolatban. Az egyik, hogy egyénileg el lehet-e jutni Athénba és kb. mennyibe kerülne? A másik inkább egy kérés. :) Nagyjából le tudnád írni, hogy milyen fakultatív programok vannak? Válaszodat előre is köszönjük! Üdv.: Csilla, Nóri, Timi
Dátum: 2010-03-18 12:03:27
Sikesdi Ágnes írta ekkor: 2010-03-17 12:14:55
Kedves Gábor! Mi az aug.17-i turnusban utazunk veletek. Lenne 1-2 kérdésem. - Mennyire melegre készüljünk abban az időszakban? - A városkában kb. mennyiért lehet robogót bérelni? - A görög gazdasági helyzet miatt fennáll a lehetősége, egy utólagos áremelésnek? Előre is köszi: Ági
Kedves Ágnes! Augusztusban kb. 35 fok van, tehát nagyon meleg. Egy pulóvert azért érdemes betenni, ha esetleg estére lehűl a levegő. Robogót kb. 15 euróért lehet bérelni, de az idei árakat még nem tudom. A görögországi helyzet ellenére sem fognak az árak a szezon közben változni, mint ahogy a tavalyi évben sem volt idő közbeni árnövekedés, bár jogilag meg van rá a lehetősége az irodának az utazási feltételekben foglaltak szerint. Üdv.: Gábor
Dátum: 2010-03-18 11:16:46
Szabó Attila írta ekkor: 2010-03-18 08:36:29
Kedves Gábor!A nejemmel és leányommal szeretnénk uatzni ,kérném a véleményed kettő stúdióról?Az A4 illetve a B4-t néztem ,szerinted melyiket lenne érdemes választani? Köszönettel:Attila
Kedves Attila! Én az A4-es apartmant ajánlom, mert annak van egy közös terasza is, ahova ki lehet ülni esténként, illetve ez a belső udvarra néz, nem pedig a falra, és a medence is közelebb van ehhez. Üdv.: Gábor
Szabó Attila Dátum: 2010-03-18 08:36:29
Kedves Gábor!A nejemmel és leányommal szeretnénk uatzni ,kérném a véleményed kettő stúdióról?Az A4 illetve a B4-t néztem ,szerinted melyiket lenne érdemes választani? Köszönettel:Attila