(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2010-01-09 20:20:07
Birta Beáta írta ekkor: 2010-01-06 09:55:11
Ja még annyi segítség képpen ha esetleg így jobban emlékszel mi voltunk a rendőr-határőr csapat:-)
Most már emlékszem:) Lehet benneteket elfelejteni? :)Üdv:Marcsi
Grand Marcsi Dátum: 2010-01-09 20:18:56
Birta Beáta írta ekkor: 2010-01-06 09:54:25
Szia Marcsi! Mi 2006-ban találkoztunk Sartin busszal mentunk a 4 hónapos kislányunkkal. Akkor még nem volt kész a tetőtéri medence, de látom már az is készen van. Szeretnénk idén kimenni, de most inkább autóval, mert útközben sok szép látnivaló van, no meg persze a 3 fő részére sokkal több a buszos megoldás. Az lenne a kérdésem, hogy az oldalon olvashattam, hogy van törzsutas kedvezmény 3% azoknak akik már egyszer nyaraltak nálatok, akkor is él ez a kedvezmény, ha 2006-ban nyaraltunk ott? Mivel mostanában nem jártunk arra, nem tudsz esetleg segíteni abban, hogy milyen az időjárás elő illetve utószezonban mostanság? Köszi válaszod előlre is! Üdv:Birta Bea és Misi
Szia Bea:) Tavaly és előtte levő év ,elő és utó szezona kiváló idővel ajándékozott meg bennünket..remélem az idén sem lesz másként :) Egy javaslat ...ha már tudjátok mikor jöttök ..érdemes hamarabb on line -on lefoglalni így több kedvezmény jár...márc 31-ig: 8 %:) szerintem megéri:)
Grand Marcsi Dátum: 2010-01-09 20:12:56
magoeva írta ekkor: 2010-01-02 23:01:07
Kedves Marcsi! Mi tavaly nyáron csak "futólag" találkoztunk veled, de elképzelhető, hogy idén Sartit vesszük célba. A segítséged kérem: melyik szobát ajánlanád egy négy fős családnak a Holiday Apartmanban, ahol a gyerkőcök 15 és 12 évesek? Tavaly el voltunk kényeztetve a gyönyörű kilátással, ami a szállásunkon volt, idén is hasonlót szeretnénk...a másik kérdés: 3 napra szeretnénk autót bérelni, a tavalyi árakra emlékszel még? Várom válaszod, üdvözlettel: Éva
Szia Éva :) Mivel nagy a családod én az A épület 2-es szobáját javasolnám és azt is hogy időben foglaljátok le.Az autó bérlése attól is függ melyik időpontban mentek Sartiba..de biztosítással kb 60€ /nap..üdv : Marcsi :)
Birta Beáta Dátum: 2010-01-06 09:55:11
Ja még annyi segítség képpen ha esetleg így jobban emlékszel mi voltunk a rendőr-határőr csapat:-)
Birta Beáta Dátum: 2010-01-06 09:54:25
Szia Marcsi! Mi 2006-ban találkoztunk Sartin busszal mentunk a 4 hónapos kislányunkkal. Akkor még nem volt kész a tetőtéri medence, de látom már az is készen van. Szeretnénk idén kimenni, de most inkább autóval, mert útközben sok szép látnivaló van, no meg persze a 3 fő részére sokkal több a buszos megoldás. Az lenne a kérdésem, hogy az oldalon olvashattam, hogy van törzsutas kedvezmény 3% azoknak akik már egyszer nyaraltak nálatok, akkor is él ez a kedvezmény, ha 2006-ban nyaraltunk ott? Mivel mostanában nem jártunk arra, nem tudsz esetleg segíteni abban, hogy milyen az időjárás elő illetve utószezonban mostanság? Köszi válaszod előlre is! Üdv:Birta Bea és Misi