(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Dobák Ágnes Dátum: 2016-02-25 16:58:15
Kedves Grand Tours! Tavaly voltunk Önökkel Sartin és nagyon jól éreztük magunkat. Idén Zakynthossal szemezünk, de egy kis segítséget szeretnénk kérni. Sartin imádtuk a tengerpartot, szép tiszta volt a víz, fokozatosan mélyült, kis kagylókat tudtunk gyűjteni. Zakynthos tengerpartjairól nem tudunk semmit. Tudnának nekünk mondani egy-két dolgot az ottani tengerpartól illetve a Sartihoz képesti életről, távolságokról stb? Segítségüket előre is köszönöm
Szabolcsi Pálné Dátum: 2016-02-25 14:30:24
Grand Alexandra írta ekkor: 2016-02-25 10:31:32
Kedves Szabolcsi Pálné, remélem jol van, es újra találkozunk a nyaralása alatt, smile , Anna felújította a szobáit, de mart akkor amikor a prospektus es az oszes más szoro anyag ki volt nyomtatva. ...azert minden szoba nem látható, mert folyamatba volt meg az újitas amikor kulte a képet... Minden szobát fel újított, furdoszobak maradtak a régiek, de jo alapodban vannak, azokat ha minden jól megy majd jovore csinálja. A régi fenkepeken a szobákban látható egy fal, ami felesleges volt ott, ki lett bontva, igy a szobák tágasabbak lettek. ... Májusban amikor lemegyunk megprobaljuk potolni a panorama képeket, ha ez nem jonne osze, es megad nekem egy email cimet, akkor a telefonomon készítek és kuldeni fogom. Várjuk Ont sok szeretettel!
Kedves Alexandra! Nagyon köszönöm a válaszát. Úgy gondolom, hogy tudja ki vagyok, a férjemmel voltunk kétszer Sartin. Az Anna apartman a legideálisabb részünkre, mivel minden közel van. Nem nagyon akarom terhelni, hogy képeket készítsen, de azért megadom az email címemet: [email protected]. Üdvözlettel: Szabolcsiné.
Grand Alexandra Dátum: 2016-02-25 10:31:32
Kedves Szabolcsi Pálné, remélem jol van, es újra találkozunk a nyaralása alatt, smile , Anna felújította a szobáit, de mart akkor amikor a prospektus es az oszes más szoro anyag ki volt nyomtatva. ...azert minden szoba nem látható, mert folyamatba volt meg az újitas amikor kulte a képet... Minden szobát fel újított, furdoszobak maradtak a régiek, de jo alapodban vannak, azokat ha minden jól megy majd jovore csinálja. A régi fenkepeken a szobákban látható egy fal, ami felesleges volt ott, ki lett bontva, igy a szobák tágasabbak lettek. ... Májusban amikor lemegyunk megprobaljuk potolni a panorama képeket, ha ez nem jonne osze, es megad nekem egy email cimet, akkor a telefonomon készítek és kuldeni fogom. Várjuk Ont sok szeretettel!
Szabolcsi Pálné Dátum: 2016-02-23 15:22:58
Grand Alexandra írta ekkor: 2016-01-12 20:14:24
Kedves Szabolcsi Pálné és Edit, én csak anyit szeretnék ehez hozzá szollni, hogy az Anna apartmanház teljesen fel lett ujítva, így a vendégek remélem még elegédettebek lesznek. smile
Kedves Grand Alexandra! Az Anna apartman 360 fokos fotóit nézegetve, valamint a prospektusban megjelent fotók nem igazán hasonlítanak. Ezek szerint van ilyen is és olyan szoba is? Jó lenne tudni, hogy melyik szoba milyen? Én úgy gondoltam, hogy ha teljesen fel lett újítva az Anna apartman, akkor a szobák egyformák. Köszönettel: Szabolcsiné
Sára Ágnes Dátum: 2016-02-16 19:20:49
Köszönöm szépen! :)