(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Pleskonicsné Korcsok Tünde Dátum: 2009-05-24 10:34:47
Kedves Marcsi! Nyáron mindenképpen Sartin szeretnénk nyaralni. De a bőség zavarában már végképp nem tudom, melyik szállást is válasszuk. Egy 3 fős család vagyunk, lassan 4 éves kisfiunkkal szeretnénk egy hetet ott tölteni. Semmi különös igényünk nincs, egy legalább 3 ágyas apartmant szeretnék, ahol alkalomadtán lehet egy kicsit főzöcskézni, de mivel nem esnék ezzel túlzásba, jó lenne félpanziós ellátás is...
Grand Marcsi Dátum: 2009-05-22 21:23:18
Lingvai Beatrix írta ekkor: 2009-05-21 10:12:50
Szia Marcsi! Tavaly nyáron találkoztunk, június első hetében voltunk ott, de akkor sajnos valami fontosat elfelejtettem! Azt a bizonyos fényképet! A nyaralás után ígéretet tettem neked, hogy az idén bepótoljuk ezt a hiányosságot! Ami engem illet idáig mindent elkövettem, hogy az ígéretemhez hű legyek, és ha minden jól megy és az égiek is úgy akarják, akkor június 30-án érkezünk Sartiba a busszal! Most is az A8, A9, A11-es szobát foglaltuk le. Igaz sajnos megint csak 1 hetet tudunk ott tölteni, de már alig várjuk hogy június 30-a legyen!!! Olvastam a leírásban hogy már működik a kávézó. Azt szeretném megkérdezni , hogy tipikus kávézó jellege van, vagy netán lehet ott élelmiszert is kapni (pl.: tej, pékáru, stb.)? Válaszodat előre is köszönöm és addig is sok pusza neked! Betti
szia Beatrix..ma nyilt az étterem -kávézó az apartmanunk elején..jó utat majd ide és addig is minden jót nektek..válak benneteket..:)
Grand Marcsi Dátum: 2009-05-22 21:19:19
Kovács Nikoletta írta ekkor: 2009-05-19 13:25:26
Szia Marcsi!Mi augusztus 18-val leszünk Sartin a Sarti Holidayben az 1 em. H4-es szobában.Azt szeretném kérdezni, hogy milyen Sarti, a szoba és a killátás és milyen az erkélye? Mi a véleményed jól választottunk?Már nagyon várjuk a nyaralást.Köszönöm a válaszod.Niki smile smile
Szia Nikol...nagyon jól választottál szép a kilátás és kényelmes a terasza a szobátoknak..Sartiról csak annyit hogy kedves kis hangulatos túristafalu,a helyi emberek kedvesek vendégszeretők és a tengerpartunk fantasztikus..de mindezt te is meg fogod tapasztalni:) várlak benneteket szeretettel:)
Lingvai Beatrix Dátum: 2009-05-21 10:12:50
Szia Marcsi! Tavaly nyáron találkoztunk, június első hetében voltunk ott, de akkor sajnos valami fontosat elfelejtettem! Azt a bizonyos fényképet! A nyaralás után ígéretet tettem neked, hogy az idén bepótoljuk ezt a hiányosságot! Ami engem illet idáig mindent elkövettem, hogy az ígéretemhez hű legyek, és ha minden jól megy és az égiek is úgy akarják, akkor június 30-án érkezünk Sartiba a busszal! Most is az A8, A9, A11-es szobát foglaltuk le. Igaz sajnos megint csak 1 hetet tudunk ott tölteni, de már alig várjuk hogy június 30-a legyen!!! Olvastam a leírásban hogy már működik a kávézó. Azt szeretném megkérdezni , hogy tipikus kávézó jellege van, vagy netán lehet ott élelmiszert is kapni (pl.: tej, pékáru, stb.)? Válaszodat előre is köszönöm és addig is sok pusza neked! Betti
Kovács Nikoletta Dátum: 2009-05-19 13:25:26
Szia Marcsi!Mi augusztus 18-val leszünk Sartin a Sarti Holidayben az 1 em. H4-es szobában.Azt szeretném kérdezni, hogy milyen Sarti, a szoba és a killátás és milyen az erkélye? Mi a véleményed jól választottunk?Már nagyon várjuk a nyaralást.Köszönöm a válaszod.Niki smile smile