Kedves Zoli ! Sajnos első turnussal még nem voltam azon a részen, utószezonban voltam Zakintostól nemmessze, Lefkadán és Itakán. Ha esetleg hajóval eltudtok menni, feltétlen nézzétek meg ezeket a szigeteket. Az előszezoni üdülések azoknak valók akik elsősorban kirándulni szeretnek, a nap imádók picit később menjenek. Bár tavaj Sartin elfogadható volt az idő, 7 napból 2 nap ömlött az eső, a többi nap 23-28 fok között volt. Ha bulizos tipusok vagytok május közepén még nagy életet ne várjatok. Az május vége körül indul be. Sziasztok!
Szia Inci!
Köszi a tájékoztatást! Ismerőseim kirándulni szeretnének elsősorban és sétálni, pihenni Észak-Görögországban! Sartin vagy Neos Marmarason májusban.
Én Zakynthos-ra készülök. Május 17-24. között, de még kacérkodok a máj.31-jún.07. vagy a jún.07-14. időpontokkal!!!!!

Én is kirándulni szeretnék! Szigettúra, Hajókirándulás a Kék Barlangokhoz, Navaggio-öböl, Kefallónia szigete komppal és busszal.
Én utoljára 1997. szept.14-22. között jártam Görögországban, Paralián! Akkor láttam a Meteórákat és Athént is. Most szeretném egy távolabbi pontját is megismerni ennek az országnak.
Mindenesetre, ha beválik a Grand Tours, akkor jövőre Sarti vagy Neos Marmaras lesz az Athéne Apartmanba tengeri panorámával!!

Persze az ár sem mindegy, de jó látni, hogy itt májusban vagy októberben azok is eljuthanak olcsón a tengerpartra, akiknek szűkösek az anyagi lehetőségeik!! És, ha nem is lubickolhatnak a vízben egész nap, de élvezhetik a sós tengeri levegőt, és a kék víz látványt. És ezt az élményt aztán senki nem veheti el!! Köszi Inci a választ!!! :-D
Mindenkinek szép élményeket!! :-))