(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Szabolcsi Pálné Dátum: 2015-12-28 15:54:10
Edit írta ekkor: 2015-12-28 12:04:16
Kedves Szabolcsi Pálné! Az Anna apartman egy egyszerűen berendezett, de tiszta és megtalálható minden benne ami egy nyaralás során kell. Közel van a parthoz, a központhoz. A házigazda nagyon segítőkész. Elutazás napján ott tudtunk még maradni a teraszon, nem kellett egész nap az utcát róni. Összességében elégedettek voltunk, ha megyünk még ismét ezt fogom választani.
Kedves Edit! Nagyon köszönöm a válaszát.
Edit Dátum: 2015-12-28 12:04:16
Szabolcsi Pálné írta ekkor: 2015-12-17 17:18:27
Kedves Edit! Most én szeretném, ha írna pár mondatot az Anna apartmanról. Igaz, hogy kétszer nyaraltunk Sartin, de nem néztük meg. Azt tudom, hogy hol van, de érdekelne, hogy belül milyen. Tisztaság, stb. Köszönettel.
Kedves Szabolcsi Pálné! Az Anna apartman egy egyszerűen berendezett, de tiszta és megtalálható minden benne ami egy nyaralás során kell. Közel van a parthoz, a központhoz. A házigazda nagyon segítőkész. Elutazás napján ott tudtunk még maradni a teraszon, nem kellett egész nap az utcát róni. Összességében elégedettek voltunk, ha megyünk még ismét ezt fogom választani.
Kovács Tamás Dátum: 2015-12-21 17:36:15
Grand Sándor írta ekkor: 2015-08-02 20:33:27
Tisztelt Kovács Tamás! Igaza van, semmi sem a régi. Csak a tárgyilagosságért szeretném megjegyezni,hogy katalógusunk 28-ik oldala szerint az Ostraco háznak - leírása szerint itt lakott - nincs csomagszobája,közös wc-je,közös zuhanyzója,közös helyisége. Miért nevez hazugnak bennünket? A szomszéd udvar egyébként a háztulajdonos privát házának az udvara. A munkáltatói jogokat én gyakorlom az idegenvezetők felett, nem gondolom hogy Önt zavarnia kellene annak a ténynek,hogy kávéznak. Ha Ön úgy gondolja valami hátrány érte az idegenvezetők kávézása miatt akkor legyen szíves jelezni,számon kérem őket. Azon a problémán ami a turnusváltás körüli kellemetlenségeket jelenti lehet segíteni - pénzzel. Tudunk bérelni éttermet, discót a váltónapokra, de szerintem az árát beépítve piacképtelen lenne. Szerintem más hozzáállással és a szemközti étterem biztatása nélkül nem keltene hamis tényekkel hangulatot ellenünk.Nagy Sándor ügyvezető
Tisztelt Nagy Sándor! Sajnos még csak most olvasom válaszát épp a 2016-os nyaralást keresve.Nem fogok vitatkozni mi van a katalógusban és mi nincs. Én már három alakalommal,hogy az ön irodáját választottam nyaralásom céljául akkor miért ír olyat,hogy én hazugnak nevezem önöket? Az én írásomban ilyet nem látok ha esetleg még is akkor elnézést kérek nem szoktam ilyet mondani alaptalanul.Utolsó soraira pedig senki nem biztatott senkit a szomszéd étteremből, csak a tény,hogy mindenki ott kötött ki valamiért. Kovács Tamás.
Szabolcsi Pálné Dátum: 2015-12-17 17:18:27
Edit írta ekkor: 2015-08-05 07:48:11
Köszönöm szépen, biztosan nem figyeltem eléggé, de nagyon köszönöm még egyszer.
Kedves Edit! Most én szeretném, ha írna pár mondatot az Anna apartmanról. Igaz, hogy kétszer nyaraltunk Sartin, de nem néztük meg. Azt tudom, hogy hol van, de érdekelne, hogy belül milyen. Tisztaság, stb. Köszönettel.
Grand Eleni teszt Dátum: 2015-12-17 12:32:32
Tisztelt Nagy Tibor Úr! Jelenleg az apartmanban már csak 4 fős stúdió áll rendelkezésre az ilyen típusú szoba pedig jelenleg csak 4 főre foglalható. Milyen időszakban szeretne utazni? Amennyiben nem publikus, kérem vegye föl velem a kapcsolatot az [email protected] emailen, hogy segíthessek Önnek a foglalásban.