Tisztelt Kovács Tamás!
Igaza van, semmi sem a régi. Csak a tárgyilagosságért szeretném megjegyezni,hogy katalógusunk 28-ik oldala szerint az Ostraco háznak - leírása szerint itt lakott - nincs csomagszobája,közös wc-je,közös zuhanyzója,közös helyisége. Miért nevez hazugnak bennünket? A szomszéd udvar egyébként a háztulajdonos privát házának az udvara. A munkáltatói jogokat én gyakorlom az idegenvezetők felett, nem gondolom hogy Önt zavarnia kellene annak a ténynek,hogy kávéznak. Ha Ön úgy gondolja valami hátrány érte az idegenvezetők kávézása miatt akkor legyen szíves jelezni,számon kérem őket. Azon a problémán ami a turnusváltás körüli kellemetlenségeket jelenti lehet segíteni - pénzzel. Tudunk bérelni éttermet, discót a váltónapokra, de szerintem az árát beépítve piacképtelen lenne. Szerintem más hozzáállással és a szemközti étterem biztatása nélkül nem keltene hamis tényekkel hangulatot ellenünk.Nagy Sándor ügyvezető
Tisztelt Nagy Sándor! Sajnos még csak most olvasom válaszát épp a 2016-os nyaralást keresve.Nem fogok vitatkozni mi van a katalógusban és mi nincs. Én már három alakalommal,hogy az ön irodáját választottam nyaralásom céljául akkor miért ír olyat,hogy én hazugnak nevezem önöket? Az én írásomban ilyet nem látok ha esetleg még is akkor elnézést kérek nem szoktam ilyet mondani alaptalanul.Utolsó soraira pedig senki nem biztatott senkit a szomszéd étteremből, csak a tény,hogy mindenki ott kötött ki valamiért. Kovács Tamás.