(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Szabolcsi Pálné Dátum: 2015-08-04 16:19:40
Edit írta ekkor: 2015-08-03 08:19:08
Kedves Szabolcsi Pálné! Előző írásaiból úgy gondolom az Anna apartmanban voltak. Írna egy pár szót róla? Nagyon köszönöm.
Kedves Edit! Sajnos nem tudok saját tapasztalatot írni az Anna apartmanról, mivel mi az Ostracoban voltunk, de azt hallottam, hogy elég jó. Az biztos, hogy jó helyen van, mert ott volt közel az Ostracohoz, tehát a víz is, a boltok is, a központ is közel van. Kellemes nyaralást kívánok.
Volf Mónika Dátum: 2015-08-04 09:54:42
Grand Viki írta ekkor: 2015-07-30 20:33:44
Kedves Mónika, kolleganőm a következőket találta a Határőrség oldalán mint hivatalos, kérdését illető információt: " Kiskorú külföldi utazásához, amennyiben nem édesapjával és/vagy édesanyjával utazik, többek közt szükséges: a szülők, esetenként szülő vagy gyám köz-jegyzőnél hitelesített, a felkeresendő országra vagy országokra vonatkozó jóváhagyása. Elvált szülők esetén annak a szülőnek a jóváhagyása kell, akinél a kiskorút jogerős határozattal elhelyezték. A kiskorú csak egy erre felhatalmazott nagykorú kíséretében hagyhatja el az országot. A szülők/szülő/gyám által hivatalosan felhatalmazott kísérő érvényes erkölcsi bizonyítvánnyal kell rendelkezzen, esetenként olyan dokumentummal, amely felhatalmazza egy kereskedelmi társaság által történő nemzetközi személyszállítási tevékenység elvégzésére a törvény keretein belül. A legtöbb dokumentumot két példányban vagy fénymásolva is kérik, így erre is készüljünk fel.".............reméljük tudtunk segíteni a hivatalos válasszal!
Kedves Viki :) Nagyon szépen köszönöm a választ ...... 17.én indulunk ,már nagyon várjuk :) Üdv : H.Móni
Szathmári Katalin Dátum: 2015-08-03 20:19:37
Tisztelt Nagy Sándor! A turnusváltás minden iroda esetében problémás nap. Közel 20 alkalommal megjártam már Görögországot busszal, és úgy gondolom, sokunk hajlandó lenne azért fizetni, hogy az utolsó napon vagy akár csak fél napon is élvezni tudjuk a tengert, napsütést, és ne azon járjon az eszünk, hogy izzadtan milyen jó is lesz hazafelé 24 órát utazni. Az 1 csomagszoba 1 fürdővel sajnos elég kevés, hiszen mindenki egyszerre rohanja meg az indulás előtt nem sokkal. Ötletként felvetném, hogy lehetne-e esetleg előre egyeztetniük akár más apartmanokkal vagy akár éttermekkel, ahol hazaindulás napján lehetne mosdót és fürdőt használni az utasnak, természetesen díjazás fejében. Nem volna mindenkinek beépítve az árba, aki igényli, annak előre a meetingen akár el lehetne mondani, van ilyen lehetőség, aki akar vele élni, az jelezze, hogy úgy tudjanak készülni. Ezzel a lehetőséggel elsőként jelennének meg a piacon, lehet, még vonzóbbá tenné az útjaikat.... ( A májfunkciós vizsgálat nem a legjobb ajánlat egy leendő utasnak...) Üdvözlettel: Szathmári Katalin
Edit Dátum: 2015-08-03 08:19:08
Kedves Szabolcsi Pálné! Előző írásaiból úgy gondolom az Anna apartmanban voltak. Írna egy pár szót róla? Nagyon köszönöm.
Grand Sándor Dátum: 2015-08-02 20:33:27
Kovács Tamás írta ekkor: 2015-08-02 15:19:23
Hasonló az én véleményem is sajnos a szinvonal már nem a régi mind a házak mind az idegenvezetők sem. A haza indulókkal is törödni kellene nem csak addig amig ki fizetem az és le nem telik az idő.9 órakkor szállást el kell hagyni rendben,a busz késik ez nem az ő hibájuk rendben. A leírásban úgy szerepel turnusváltás: csomagszoba,wc,zuhanyzó,közös helység evvel ellentétben biztosit a szomszéd udvaron a böröndöknek helyet de ha valamire szükségem van már nem mehetek érte be mert kizavarnak.A ház előtt álltunk mert ott még hűvös volt egy ideig olyanok voltunk mint a migránsok.Szerencse,hogy össze barátkoztunka szemközti étterem dolgozóival akik Magyarok voltak és meg engették,hogy le üljünk ,zuhanyozzunk,és stb..Közben el megy az ember valamerre mert már szégyenli,hogy ott üldögél a két idegenvezető meg nyugodtan kávézik egy helyen.Lehetne még sorolni de szerintem ennyi is elég. Ettől független jól éreztük magunkat de ha van rá lehetőség ezen próblémákon változtatni kell.
Tisztelt Kovács Tamás! Igaza van, semmi sem a régi. Csak a tárgyilagosságért szeretném megjegyezni,hogy katalógusunk 28-ik oldala szerint az Ostraco háznak - leírása szerint itt lakott - nincs csomagszobája,közös wc-je,közös zuhanyzója,közös helyisége. Miért nevez hazugnak bennünket? A szomszéd udvar egyébként a háztulajdonos privát házának az udvara. A munkáltatói jogokat én gyakorlom az idegenvezetők felett, nem gondolom hogy Önt zavarnia kellene annak a ténynek,hogy kávéznak. Ha Ön úgy gondolja valami hátrány érte az idegenvezetők kávézása miatt akkor legyen szíves jelezni,számon kérem őket. Azon a problémán ami a turnusváltás körüli kellemetlenségeket jelenti lehet segíteni - pénzzel. Tudunk bérelni éttermet, discót a váltónapokra, de szerintem az árát beépítve piacképtelen lenne. Szerintem más hozzáállással és a szemközti étterem biztatása nélkül nem keltene hamis tényekkel hangulatot ellenünk.Nagy Sándor ügyvezető