Hasonló az én véleményem is sajnos a szinvonal már nem a régi mind a házak mind az idegenvezetők sem. A haza indulókkal is törödni kellene nem csak addig amig ki fizetem az és le nem telik az idő.9 órakkor szállást el kell hagyni rendben,a busz késik ez nem az ő hibájuk rendben. A leírásban úgy szerepel turnusváltás: csomagszoba,wc,zuhanyzó,közös helység evvel ellentétben biztosit a szomszéd udvaron a böröndöknek helyet de ha valamire szükségem van már nem mehetek érte be mert kizavarnak.A ház előtt álltunk mert ott még hűvös volt egy ideig olyanok voltunk mint a migránsok.Szerencse,hogy össze barátkoztunka szemközti étterem dolgozóival akik Magyarok voltak és meg engették,hogy le üljünk ,zuhanyozzunk,és stb..Közben el megy az ember valamerre mert már szégyenli,hogy ott üldögél a két idegenvezető meg nyugodtan kávézik egy helyen.Lehetne még sorolni de szerintem ennyi is elég. Ettől független jól éreztük magunkat de ha van rá lehetőség ezen próblémákon változtatni kell.
Tisztelt Kovács Tamás!
Igaza van, semmi sem a régi. Csak a tárgyilagosságért szeretném megjegyezni,hogy katalógusunk 28-ik oldala szerint az Ostraco háznak - leírása szerint itt lakott - nincs csomagszobája,közös wc-je,közös zuhanyzója,közös helyisége. Miért nevez hazugnak bennünket? A szomszéd udvar egyébként a háztulajdonos privát házának az udvara. A munkáltatói jogokat én gyakorlom az idegenvezetők felett, nem gondolom hogy Önt zavarnia kellene annak a ténynek,hogy kávéznak. Ha Ön úgy gondolja valami hátrány érte az idegenvezetők kávézása miatt akkor legyen szíves jelezni,számon kérem őket. Azon a problémán ami a turnusváltás körüli kellemetlenségeket jelenti lehet segíteni - pénzzel. Tudunk bérelni éttermet, discót a váltónapokra, de szerintem az árát beépítve piacképtelen lenne. Szerintem más hozzáállással és a szemközti étterem biztatása nélkül nem keltene hamis tényekkel hangulatot ellenünk.Nagy Sándor ügyvezető